Flóri megpattant?

Farkas Flórián elhagyta az országot?

Hetek óta nem hallani Farkas Flóriánról, már a Der Spiegelnek is feltűnt, hogy az ORÖ-botrány egyik főszereplője eltűnt a nyilvánosság elől. A Magyar Nemzet újságírója felkutatta a politikust, a család azonban rendőrt hívott rá. Lapunk úgy értesült, hogy a miniszteri biztos már nincs is Magyarországon.

Korábban lapunk is beszámolt róla, hogy egy júliusi nemzetközi konferencián sem jelent meg Farkas Flórián, ahol a kormány romapolitikáját kellett volna méltatnia, és ahol hosszú idő után lépett volna ismét a nyilvánosság elé. Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) volt elnöke azóta is rejtőzködik, ez pedig már egy német lapnak is feltűnt. A Der Spiegel szerint a politikus eltűnése azt jelentheti, hogy Farkas Flórián áll a roma támogatási pénzek körüli korrupciós botrány középpontjában.
Farkast legutóbb édesanyjánál, Tiszaroffon próbálták megtalálni a Magyar Nemzet munkatársai. Az asszony behívta az újságírókat a házba, majd felhívta Farkas feleségét, aki a telefonban azt mondta nekik, hogy azonnal hagyják el anyósa házát. Ezután Szolnokon, a Lungo Drom irodáját próbálták megtalálni, ám a helyén már egy könyvelőiroda van.
Farkas szolnoki házánál felesége az utcán várta az újságírókat, s közölte: zaklatás miatt feljelenti őket, és kihívta a rendőröket. A hatóságok igazoltatták az újságírókat, majd távoztak.
Mint ismert: a Híd a Munka világába projekt pénzeiről az év elején vált világossá, hogy a hátrányos helyzetű romák munkához segítése helyett ingatlanvásárlásokra költötték. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) ellenőrei a program lezárásakor annyi szabálytalanságot tártak fel, hogy a tárca végül 1,6 milliárd forintot kér vissza a szervezettől.
(nepszava)
Bal-Rad komm: A Flóri most minden bizonnyal az 1,6 milliárdot szedegeti össze. Itt-ott! A nagyvilágban! (?) Mer zaklattyák mijatta azújságírók!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Flóri megpattant? bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Jocó szerint:

  Biztos nyaral valahol,talán Ibizán kokainozikHabonnyal.1 milliárdból telik a rohadéknak!

 2. szaszi szerint:

  Miért az újságírók keresik,miért nem az ügyészség?
  Főninek se hiányzik ezek szerint.

 3. forradalom! szerint:

  Félmunkát végzett.Nem vitte magával az összes tezsvírt is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.