Hogyan ismerjük fel a bajt?

Kitálalt a terrorista: Európa bajban van!

baj

Az Iszlám Állam elleni harcról és a terrorizmusról beszélt leginkább a Pentagonban tartott, nyári szabadsága előtti utolsó sajtótájékoztatóján Barack Obama amerikai elnök. Obama az NBC televízió munkatársának kérdésére válaszolva azt is mondta: könnyen lehet, hogy az Egyesült Államokban vannak kisebb, úgynevezett alvó terrorista sejtek, amelyek aktivizálódhatnak.

Ehhez rakjuk hozzá a tegnap a The New York Times-ban megjelent interjút, ahol egy Németországban terrorizmus miatti börtönbüntetését töltő iszlámállamista harcos mesél arról: az Iszlám Államnak sűrűbb a hálózata annál, mint amit az európai hatóságok akár csak gondolnának. Illetve, hogy a terrorszervezet számos embere él európai országokban bevetésre várva. S hogy ezek az alvó sejtek arra készülnek, hogy egyszerre csapjanak le több nagyvárosban.
Egyébként az is friss hír, hogy Angela Merkel népszerűsége egyetlen hónap alatt 12 százalékponttal csökkent Németországban.
(valasz)
Bal-Rad komm: Bizony-akár igaz akár nem-a börtönben ülő terrorista állítása, van okunk az izgalomra! A Bal-Rad-ot leginkább az a KILENCEZER 14-17 ÉV KÖZÖTTI kisérő nélkül érkezett fiúmigráns NÁLUNK LÉTE IDEGESÍTI, akikről amúgy semmit nem tudni! Akiket látszatra semmi sem különböztet meg “honi muszlim” terroristáinktól!
Meglesz majd a kvótaellenes népszavazás. Ha érvényes lesz-ha nem!-a “NEM”-ek elsöprő győzelme biztosra vehető!
Csak azt nem tudjuk, hogy qrmányunk miként akarja megelőzni a bajt?! Erről ugyanis szintén nem hallani! ŐK ELSZALADNAK? ELBÚJNAK?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hogyan ismerjük fel a bajt? bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Az augusztus 20-ai tűzijátékra egészen biztosan nem fogok kimenni. A nagy hangzavarban és az óriási tömegben képtelenség időben reagálni a váratlan eseményekre. A kormány “megvédjük a magyarokat” szlogenje ugyan jól hangzik, csak nem igaz. A kerítést elvileg azért építik, hogy az illegális bevándorlókat kint tartsák. Kérdem én, akkor miért engednek be olyanokat a kapukon, akiknek nincs érvényes útlevelük és vízumuk? Ellenőrizett keretek között engedik be a bizonytalan állampolgársággal és személyazonossággal rendelkező személyeket, ez az igazság. Ráadásul nyitott táborokba szállítják őket, ahonnan szabadon továbbmehetnek Nyugatra (jobbik eset), de akár el is bújhatnak valahol MO területén.

 2. fickó szerint:

  Sehogy ! Vagy igen is felismerhető !
  Már tavaly aki szembesült velük ,láthatta hogy érett fiatalok jönnek !
  Georg Spöttle meg majd egy év után mondja hogy ezek a migránsok között lehetnek terroristák .
  Jó reggelt elvtársak ébresztő föl !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.