Ildikó asszony értetlenkedik!

MSZP: megmagyarázhatatlanul sokan halnak meg

Az MSZP szerint megbukott a kormány demográfiai harca, mert “tragikusan” kevés gyermek születik és megmagyarázhatatlanul sokan halnak meg.

Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselő szombaton az MTI-nek azt mondta, a válság kirobbanásakor 99 149 gyermek születet, addig 2011-ben már csak 88 149 és ezt a folyamatot nem sikerült megállítani, mert bár 2015-re 4 százalékkal több született meg 2011-hez képest, 2016 első 5 hónapjában újra csökkent a születésszám.
Szerinte a kormány folyamatosan a családok megerősítéséről beszél, miközben több mint félmillió aktív munkavállaló hagyta el az országot, és gyermeket vállalni ma a legnagyobb szegénységi kockázatot jelenti. A 7 év alatti gyermekek 42,2 százaléka él szegénységben.
Megemlítette azt is, hogy a területi egyenlőtlenségek folyamatosan nőttek a leszakadó régiókban, ott van több gyerek az intézményekben, ahol nagyobb a szegénység és a kormány nem fordít kellő figyelmet a területi különbségek megszüntetésére.
Bangóné Borbély Ildikó szerint az egykulcsos adó, a családi adókedvezmény, a kormány családpolitikájának, gazdaságpolitikájának hatása egyre torzabbá teszi a rendszert. A képviselőnő azt kérdezte a kormánytól: hogyan akarja megállítani a népességfogyást négymillió létminimumon, vagy alatta élő emberrel és “perverz” családpolitikával?
(propeller)
Bal-Rad komm: “…2011-hez képest, 2016 első 5 hónapjában újra csökkent a születésszám…azt kérdezte a kormánytól: hogyan akarja megállítani a népességfogyást…”
-Ha igazán kíváncsi Bangóné a titokra, javasoljuk neki hogy libbenjen be a Debreceni Egyetemre, és kérje ki a nagyon friss – csúnya kifejezéssel élve – “etnikai felmérés” adatait. Az ugyan csak a Hajdúságot térképezte fel, de országosan is helytálló lehet. Lehet hogy Ildikó asszony még nem is hallott róla?! Pedig-ha jól tudjuk-debreceni!
“…a kormány családpolitikájának, gazdaságpolitikájának hatása egyre torzabbá teszi a…” – nem!-nem a rendszert, aminek kialakításából a Maszop is-Bangóné futtatója-alaposan kikarmolta a részét! DÖBRÖGISZTÁN TÁRSADALMÁT TORZÍTJA, valódi vajdasággá!
De még valamit figyelmébe ajánlunk Bangónénak: NEM MÚLIK EL NAP, HOGY NE OLVASHATNÁNK VONATGÁZOLÁSRÓL! Ilyen sok vak és süket lenne Döbrögisztánban?
Aztán minden napra jut egy öngyilkossági hír! Meg kábszeres halálhír! És most nyár van! Fagyhalál sincs! Csak dög-meg éhhalál. Plusz a természetes fogyás! A lerogyasztott magyar közegészségügy állapota komoly mértékben ösztönzi a “természetes” fogyást!
A qrmányzati-DE HA ÚGY TETSZIK RENDSZERSZINTŰ-szociál-és társadalompolitikai viszont nem igazán ösztönzi a MINŐSÉGI természetes népességnövekedést! Elythünk szaporodását talán! A CSOK-osoknak áll a világ!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ildikó asszony értetlenkedik! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Október szerint:

  Inkább szabadulás mint nektek ide gyerekeket hozni ,vagy itt hagyni .

 2. Október szerint:

  libsi vagy nem libsi
  nem veszek semmit

 3. János szerint:

  Nem kell akkora mesét keríteni! A magyar emberek egyszerűen gyűlölik a gyerekeket! A munkatársam is azzal büszkélkedik, hogy a fiát megfenyegette, amennyiben gyerekük lenne, akkor elüldözi őket otthonról! A nők úgy beszélnek a várandós asszonyokról, mint az elmebeteg leprásokról! Csak hallgatni kell őket! Szörnyű! Az az egy gyerek is csak azért van, ahol van, mert anélkül nem tudnák elvetetni magukat és nem lenne egy hímnemű pénzautomata rabszolgájuk az életük végéig! Szerintem ez a lényeg! Más népek, például a cigányok, muszlimok, zsidók ezt nem tűrik el a nőiktől, egyszerűen agyonvernék, vagy kikergetnék kiszúrt szemmel a sivatagba, ha olyanok lennének mint a mi nőink! Negyvenéves szüzek, már akkorák mint egy víziló, de az isten fasza sem elég jó nekik! Egy ilyen szaporodásra képtelen népnek nincs helye a világban, el is fog tűnni! Mindegy, hogy Döbrögi mit tesz, így, úgy, vagy amúgy! A nőink helyrehozhatatlanul elkorcsosultak, vége! Itt akkor lesznek gyerekek, ha a férfiak képesek lesznek gyereket szülni! Vagy, majd az iszlám állam rendet rak nálunk is! Nekünk, férfiaknak ezerszer jobb lesz egy iszlám uralom alatt, mint valaha is volt! Ők majd vaskézzel megtörik ezt a tébolyult nőuralmat! Mert megérdemlik! Ezekért a MAGTALAN, semmirekellő, selejt nőkért nem érdemes harcolni!

  • vitorla123 szerint:

   Sok igazság van abban amit leírtál.Amikor aláírást gyüjtöttem az időközi választásokra két olyan fiatal férfival is találkoztam akit akarata ellenére tettek apává.Tönkretették az életét.A jog alapvetően férfi ellenes.Arra kényszerítené a hímneműt,hogy a következő nemzedéket csinálja meg és nyomorogva nevelje fel. Ideje lenni felismerni,hogy ezt a modern férfival nem lehet megcsinálni.Nem érdeke a gyerek megcsinálása és felnevelése.Apai ösztön nincs,csak anyai.Ráadásul a szexológia kiderítette,hogy az önkielégités adja a lgnagyobb szexuális élményt.Vagyis a himnemű embernek nincs szüksége a nőkre..Azok nak meg,csak a gyerekük felnevelésére van szükségük az apára. Az elidegenedés és az elidegenűlés tökéletesen megvalósúlt a rendszerváltás miatt.Az egész nemzedék boldogtalanSzinte lehetetlen házasságra kényszeríteni a fiúkat..Ez a történelmi tény,ennek minden következményével együtt.Csak megemlítem az Iszlám sem tudja megoldani a problémát.Ezt vallás erkölcsi alapon nem lehet megoldani.Kádár a lakásprobléma megoldásával ezt rendezte.Mára ennek a hatás a elmúlt ,hiszen közel 1 millió üres lakaás van az országban.Lakatlan falvak és kisvárosi utcák vannak! Lehet harácsolni!Persze értelme egy szál sem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.