Kijev “gyufáskodik” a puskaporos hordó mellett?

“VALAKI” ma tüzeskedett Donbasszban! Közvetlenül a lőporos hordó mellett gyújtogatott! Még nem tudni, hogy sikerült-e a tűzszerszámot kivenni a “vásott VALAKI” kezéből.

plot

Ma reggel nyolc órakor Luganszkban VALAKI megpróbálta likvidálni Igor Venyegyiktovics Plotnyickijt, a Luganszki Népköztársaság elnökét.
Autója mellett távirányítású bomba robbant. Az LNR vezetőjét súlyos belső sérülésekkel szállították kórházba. Állapota jelenleg stabil, de az életveszély fennáll.

A robbanásban még két másik személy is súlyosan megsebesült. Őket szintén kórházban ápolják.
Luganszkban összeült a Föderációs Tanács. Az ülést követően a Tanács Védelmi Bizottságának alelnöke Franc Klincevics abbéli véleményt hangoztatott, hogy a terrorcselekmény hátterében nagy valószínűséggel az ukrán titkosszolgálatok állnak. Az akció célja csakis az LNR politikai destabilizálása lehetett.
Klincevics kifejtette, hogy véleménye szerint hamarosan érkezni fognak a hírek Kijevből, a luganszki “hatalmi belháborúról”! Ezt a tényezőt viszont határozottan ki lehet zárni, hiszen az LNR állami és politikai vezetése stabil, és normálisan működik!-jelentette ki Franc Kincevics.
Ez a vezetés pedig a helyén van, és teszi a dolgát!-tette hozzá.
Az eset alapos kivizsgálására Luganszkban vizsgálóbizottság alakult, amely már meg is kezdte a munkát.
Emlékeztetnénk: talán két hónapja annak, hogy Valcman parancsára “különleges egységeket” szerveztek a donbasszi vezetők (katonai és politikai) fizikai megsemmisítésének kivitelezésére. Amennyiben bebizonyosodna, hogy Kijev keze van a mai merénylet mögött, annak a következményei beláthatatlanok! Mert ha az első gyanúk igazak lennének, bátran kijelenthető: KIJEV ELSZABADULT HAJÓÁGYÚ MÓDJÁRA TÖR-ZÚZ, ÉS AKÁR VILÁGHÁBORÚT IS KÉPES KIROBBANTANI!
Donbassz frontvonalán egyébként a “megszokott életkép”! Valcmanista ágyúzás-aknavetőzés-géppuskázás! Változás tehát nincs! Egyelőre!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kijev “gyufáskodik” a puskaporos hordó mellett? bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. D vitamin szerint:

  Akkor én meg azt tanácsolom, hogy amilyen az Adjon Isten!, olyan legyen a Fogadj Isten is.
  (De úgy vélem, hogy Novorosszija titkosszolgálata, kémelhárítása és a rendelkezésükre álló titkosszolgálati eszközök még orosz támogatással is -, messze nem elegendőek ehhez.)

 2. Zls-179 szerint:

  A meghiúsult merénylet kudarc,legyenek bármely oldalon is az elkövetők, és legyenek bármely oldalon a megrendelők! Előbb utóbb egymásnak esnek a sikertelenség végett, és az már bőven kitudódik! Kívánok mihamarabbi felépülést, az elnöknek és a másik két sérültnek is!

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Nemcsak,hogy “AKÁR A VILÁGHÁBORUT IS KÉPES KIROBBANTANI”, de azon is MUNKÁLKODIK, hogy KIROBBANTSA MINDEN ESZKÖZZEL. Talán emlékeznekarra is,hogy MOTOROLA ellen is végrehajtottak egy sikertelen merényletet,őneki nagyob szerencséje volt,mertő a korház más szárnyában volt,nem ott ahol a neki szánt pokolgép robbant. Előzőleg, amikor még a kezdeti stádiumában volt a komfliktus akkor is felrobantottak egy Donyecki Luganszki (?) vezetőt. Miért nem őrizték a Plotnyickij autóját, vagy miért nem vizsgáltál át mielőt beült volna ? Nem régen talán, nincsen egy hónapja, Kijevben fényes nappal egy kereszteződésben,egy ujságírót,autójával együt robbbantotak fel. Különösen egy álamfőtvel szemben, lehettek volna fokozatosan elővigyázatosak a biztonságiak,hogy átvizsgálják a gépjárművet,mielőt bele ül hisz minden technikai adotságal rendelkeznek, feltételezésem szerint. Ez a merénylet egyértelmü, nem vagyok meggyőzúdve,hogy sokat keljen találgatni, illetve vizsgálódni, a tettest talán soha napján nem fogják megtalálni, esetleg,ha keményen az EBESZ-eseknek a körmükre,vagy keményen a körmük alá néznének. Ott, és nem másut kel a tettest keresni, mert azok vannak, úgymond “minden gyanun felül, illetve “megfelelő közelségben”.

  • petymeg szerint:

   A bombát nem bele/alá-tették hanem mellette távírányitással inditották!
   Tehát összetettebb a helyzet /beépitett ember,útvonal, hirszerzés stb../

 4. medve szerint:

  Drága Terminátor! Az ebesz? De bírom ezt a bizalmat,ami benned van. Nem kritikának szántam, hanem jó lenne ha így lenne és valós dolgokat közölnének. üdv.m.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.