Kövér Lackó! Várnak a börtönben!

tűzököl

 

 

 

Sajtótájékoztató a házelnök házánál 

Sok izgalmas történetet hallottam Baracskán a rácsok mögött.

A börtönlakók, és őreiknek nincs túl jó véleménye a hatalmon lévő politikusokról.
A házelnök házánál egy rövid sajtótájékoztató keretében elmondtam, hogy hogyan képzelem kövér lászló első pár percét a zárkájában.
Ez egyik sokakat érdeklő téma a börtönökkel kapcsolatban, hogy van e bent szex, illetve szexuális erőszak. Mielőtt bementem ezzel ijesztgettek sokan, és miután kijöttem többen erre kérdeztek rá.
Mivel ilyent nem tapasztaltam és nem is láttam, így rákérdeztem olyanoknál, akik több évet töltöttek már rácsok mögött.
Elmondták, hogy nem jellemző. Legalábbis férfi börtönökben ma már nagyon ritka. Ezt is elmondták, hogy ha valakit nagyon utálnak, és vagy komolyan meg akarják büntetni, akkor azért előfordul.
Az is hamar kiderült, hogy a hatalmon lévő politikusok nagyobbik része a nagyon utált emberek közé tartozik. Többen alig várják odabent, hogy találkozzanak velük.
Elképzeltem a hallottak alapján, hogy milyen lehetne bajusz király első pár perce egy sötét zárkában.
(Póka László)
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: OTTHONVÉDELEM | A közvetlen link.

Kövér Lackó! Várnak a börtönben! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. vitorla123 szerint:

    Ez jó szÓ! A cigány bűnöző kormány közgazdászok segítségével fosztja ki a magyar lakosságot.Ez sajnos tény kérdése. Ilyen volt a Devizahitel e. Ahol töltőtoll pénzt akasztottak a nyakunkba és lehetetlen visszafizetni.Ráadásul a fedezet elértéktelenedett pont ezzel összefüggésben,ami vagyonkánk volt az is elértéktelenedett.Pedig brókerek ezrei dolgoztak a projekten és elntéztek mindent,csak alá kellett írni.Ezzel összefüggésbena forint is elértéktelenedett.Úgy hogy mindíg mindenre van kifogásuk most már.Ha okkutató módszerrel nézem kiderűl,ha nincs devizahitel az ország gazdasági problémái valószínű azóta megoldódnak.De se Kövér,sem Orbán nem lenne az ország leg vagyonosabb embereinek egyike.Ezért cigány bűnöző mind a kettő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.