NEM LESZ ENNEK JÓ VÉGE!

Lincselő banda támadta meg a rendőrkapitány fiát

lincse

Boldva — Kis híján megismétlődött az olaszliszkai lincselés, ezúttal a Borsod-­Abaúj-Zemplén megyei Boldván. Csakhogy itt alaposan melléfogtak a verekedők: úgy tudjuk, az áldozat, akit megtámadtak egy közlekedési baleset után, az edelényi rendőrkapitány fia volt.

Az eset néhány nappal ezelőtt történt: a fiatalember éppen a településen hajtott át motorjával, amikor egy kereszteződéshez ért. A másik utcából többen hajtottak ki kerékpárral, pont közmunkából tekertek hazafelé. Vélhetően mindenki megijedhetett, mert ugyan nem ütköztek össze, de a fiatalember és az egyik asszony is felborult, mindketten az aszfalton kötöttek ki.
A rendőrkapitány fia még fel sem eszmélt a történtekből, amikor – információink szerint – többen odarohantak hozzá, és mindenféle figyelmeztetés nélkül elkezdték rugdosni, ahol érték.
Akárcsak a tragikus olaszliszkai lincselésnél, itt is volt egy hangadó: egy nő kezdett el ordibálni, így biztatta a lincselőket, hogy verjék még tovább a férfit. A támadók ütötték-rúgták a fiatalembert, és azt kiabálták: megölték az anyánkat! Tették ezt egyébként úgy, hogy meg sem győzödtek arról, mi lett a nővel.
Az asszony ellen egyébként információink szerint szabálysértési eljárás indult, mert ő okozta a balesetet azzal, hogy nem adott elsőbbséget a kereszteződésben, és szabálytalanul kanyarodott a motoros elé.
A fiatal férfi információink szerint két dolog miatt úszta meg a lincselést: az egyik az volt, hogy leesett a fejéről a bukósisak, így a támadók még időben felismerték áldozatukat, és befejezték rugdosását. A másik, hogy a rendőrök pillanatok alatt a helyszínre értek.
Kerestük az ügyben a megyei rendőr-főkapitányságot, hogy bővebb információt kérjünk az ügyben. Onnan azt írták, a törvényes 15 napos határidőn belül válaszolnak az ügyben.
Információink szerint az esetet nem az edelényi rendőrkapitányság vizsgálja, mivel a vezető fiával történt mindez. Úgy tudjuk, több embert előzetes letartóztatásba helyeztek.
(blikk)
Bal-Rad komm: “…a támadók még időben felismerték áldozatukat, és befejezték rugdosását. A másik, hogy a rendőrök pillanatok alatt a helyszínre értek…”
-Mi történt volna, ha…? Ha nem ismerik fel a gyereket az őrjöngő, gyilkos hangulatú cigányok? Ha nem érkeznek pillanatok alatt a rendőrök?
MI TÖRTÉNT VOLNA, HA…? HA CSAK EGY PÓRMAGYAR…?
Tudjuk mi történhetett volna! Van ezirányú tapasztalat, több is mint kéne.
Most “…itt alaposan melléfogtak a verekedők…”
Hát nem! NEM FOGTAK MELLÉ! Akkor fogtak volna mellé a LINCSELŐK, ha néhányan közülük ott maradtak volna kinyújtóztatva az aszfalton. Annak talán lenne pedagógiai hatása! De így?!
EGYRE TÖBB lincselési szándékú cselekmény történik Döbrögisztán Vajdaság területén. Érdekes módon SOHASEM MAGYAROK az elkövetők, viszont MAGYAROK az elszenvedői-áldozatai az őrjöngő-fékevesztett morehordák tobzódásásainak.
Nem lesz ennek jó vége! Utalnánk itt most a Debreceni Egyetem nemrégen napvilágra került etnikai népességfelmérés RÉMISZTŐ ADATAIRA.
A tenyészállomány egyedszáma kétszerese-bizonyos helyeken három-négyszerese-az eddig publikált HIVATALOS becsléseknek. Hajdú-Bihar megyében.
NEM LESZ ENNEK JÓ VÉGE!
Főként pedig azért nem, mert a hatóságok elsősorban is a megjelenő MAGYAR önvédelmi reflexek elfojtását tekintik feladatuknak! Mert azúnijó!-ugye…!
NEM LESZ ENNEK JÓ VÉGE!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

NEM LESZ ENNEK JÓ VÉGE! bejegyzéshez 23 hozzászólás

 1. M G Miklós szerint:

  Ebben a tartományban, melyet Magyarországnak csúfolnak, ma már nincs egy hiteles, megfelelő erővel rendelkező szervezet, mely képes lenne fellépni a magyarság védelmében. Már az MNA szervezetét is ellehetetlenítették.
  A magyar többség a kisebbség. Minden parlamenti és azon kívüli szervezet nácizik, fasisztázik, demonstrációival pedig a fennálló hatalmat és a cigány terrort, a kazár gyarmatosítást védi.
  89-ben kellett volna gátat vetni a sötétség elburjánzásának, de nem volt az országnak hazafias szervezete, s nem volt öntudatos dolgozó osztálya ( soha sem volt, és nem is lesz), mely erre képes lett volna. Utólag pedig marad a sírás, sopánkodás.
  Esély sincs arra, hogy olyan nemzeti erő jöjjön létre, amely ütőképes, már csirájában elfojtják.
  A magyarok Pannónia palesztinjaivá váltak.

 2. Limbó-hintó szerint:

  Aztán mennyire ellene voltak a Magyar Gárdának is “korrekték”. Mert azt mondák rájuk, hogy NÁCIK! Többek között a Bal-Rad is…
  Pedig a Betyárseregen kívül az volt az egyetlen olyan országos nemzeti erő, amelytől a purdék fostak mint ördög a tömjénfüsttől!

 3. Vak Bottyán szerint:

  A Szebb Jövő Polgárőr Egyesületet kazár-zsidó bírók oszlatták fel, igaz még így is vagy két kört futottak az eljárással, mert az első döntés szerint nem volt törvénytelen. Egy szegedi bíróhölgy, egy hungarofób helyezte hatályon kívül az elsőfokú ítéletet és új eljárásra utasította a Gyulai Törvényszéket. Utána ment minden a maga útján. Magyarországon cigány és kazár mondja meg, hogy mit tehet egy magyar. Közben zabálnak és szaporodnak. Ez lenne a szebb jövő?

  • vitorla123 szerint:

   Hivatásos tiszt vagyok!Ne röhögtess!A Magyar Gárda alkohol és elmebetegek gyülekezete.Még egyszerre lépni sem tudtak.Nem az volt az igazi.Hanem a Munkásőrség!Volt karhatalmista sorkatonák és tiszthelyettesek parancsnoksága alatt.Ha kimentek a cigány telepre,vagy felszálltak a fekete vonatra rend volt.Ahova a rendőr nem mert elmenni,2 18 éves karhatalmista és egy munkásőr földre kényzserítette a vonatona cigánybandát.Meg végig verte.Persze szigorúan törvényesen.Ez volt a proletár diktatúra diktatúra oldala.Ma ezt ítélik el,akik körbehuggyozzák a cigány telepet részegen mint Magyar Gárda,persze renőri biztosítással. Mert anak idején azért volt ott a rendőrkolega,hogy megírja a jelentést,amit a katonai ügyész is el tud fogadni.A magyar gárdának a fasisztákhoz,meg más katonai szervezetekhez köze nem volt,nincs és nem lesz.Még csak nem is alkalmas se Torockai se a többi szinész arra ,hogy egy ilyet megszervezzen és vezessen Ez ugyanis szakma.Hunyadi János és Mátyás király óta.
   Az egyenruha megcsúfolásaamit tesznek ahatáron is..Azért mégis 5 évet töltöttem tűzvonalba ,a Magyar határ védelmében.Van róla fogalmam mit lehet és kellene tenni.

   • petymeg szerint:

    vitorla123!
    Minden egyes szó igaz!

   • kugli szerint:

    Az összes munkásőrt a zsidók irányították. Ezért lehetett pillanatok alatt leszerelni őket. Most már a magyar gárdát is , pl. Vona és többiek.

    • r szerint:

     A Munkásőrséget a Németh-kormány alatt szerelték le és a négyigenes népszavazással. Tehát (két évtizedes agymosás után, kb. Jancsó Szeleitől a Szomszédokig) teljesen demokratikusan megszavazta a magyar nép a Munkásőrség feloszlatását. Ezzel együtt a saját maga leigázását is – és még büszke is volt rá.
     Ugyanilyen demokratikusan várhatod, hogy mikor lesz ilyen szavazás kiírva a polgárőrségekre, köztük a Magyar Gárdára, vagy a Betyárseregre.

 4. M G Miklós szerint:

  A Magyar Gárdát Vonáék hozták létre, melynek hátán felkapaszkodtak a parlamentbe, és Ők is semmisítették meg. Az Új Magyar Gárdával vált a Jobbik szalonképessé, Fidesz 2 lett belőle,
  de ha hatalomra kerül, még annál is rosszabb lesz.
  Az MNA-t a cionista hatalom tépázta meg. Először ketté vágták, az utóbbi időben pedig gyakorlatilag felszámolták a fegyveres szárnyát.
  A Véderő vezetőjét pedig likvidálták.
  Maradtak az idegen fegyveres erők, és félkatonai szervezetek, melyek éberen vigyáznak a fennálló hatalom épségére.
  A Bal-Rad ténylegesen a nép boldogulásán dolgozik, de nem tud igazán nacionalista módon gondolkodni, gyakran az internacionalizmus zsákutcájába téved. A Marxizmus hiába van teli igazságokkal, ha a ráépülő politikai stratégia hibás. A szocialista rendszert végig kazárok irányították, ahogy a kapitalizmust, aztán felszámolták. Most az európai kapitalizmus kerül sorra. Az internacionalizmust valójában a nemzetközi bankárhatalom valósította meg. Amúgy a Bal-Rad ami nem egy politikai szervezet, próbálja az embereket felébreszteni, de ez reménytelennek látszik. A hatalom birtokosai a nemzetiségi politikával is szétdarabolták a nemzetet. A cigányság nemzetiséggé deklarálásával pedig kisebbségbe szorították a magyarságot.
  Nyílt, legális szervezetekkel ma már nem lehet harcolni a gyarmatosítók és helytartóik ellen.
  A tömeg meg megy utánuk, mint birkák a kolompos után.

  • vitorla123 szerint:

   Ez egy nagy tévedés!A Bal-Rad nemzeti és kommunista.Pontosan igazolnak minket visszamenőleg a napi események.Persze ez valamiféle javított Sztálinizmus lenne,stabil pénzel,elfogadható életnívóval és vegyes tulajdon viszonyokkalLehet fanyalogni,de Teng-szi-ping mondta:Mindegy ,hogy a macska fehér,vagy fekete lényeg,hogy megfogja az egeret.Vagyíi népjólétet fogunk csinálni a te támogatásod is kérjük hozzá.Se Vona,se Orbán ezt nem tudja megcsinálni.Még ha akarná se. Ugyanis mia tulajdonosnak,a tőkésnekbért fizetünk amiből jól fog élni.De a profitot és csak azt elvonjuk és a lakosság boldogúlására fordítjuk.Nincs kamat és nincs kamatoló sem.Ha kell atomfegyvert gyártunk az ország védelmében.Zsidó testvéreink csinálták meg Amerikának is.Igazán segíthetnének létrehozni a magyar atomütőerőt.A többi mese.

   • Pozsony 907 szerint:

    Baráti jobbot nyújtottunk. Pont tegnap agyaltam azon hogy +25 ève milyen simlis dumával kotortak át a szocik a másik oldalra, s hagyták a nèpet a szociális elvek hazugságában, besz@rtam a Stadler Jôzsibácsin is, több 100 millát adott az msp nek, lenullázták, a mikor visszakèrt egy cseppet, küldtek neki egy millát borítèkba, amibe 9 kiló volt!

   • M G Miklós szerint:

    T. Vitorla!

    Szerinted egy vegyes gazdaságú (tulajdonviszonyú) társadalomban ez működne? A tőkés mikor hagyta magát? Ez egy kis ország. Az általad elképzelt rendszer gyorsabban rendeződne vissza, mint ahogy kialakulna.
    Kína világhatalom, és a kongresszusukon mégis felmerült a zsidó kérdés, nem véletlen. Ráadásul a szélsőséges gazdasági és emberi viszonyok országa. Sem Teng Hsziao-ping, sem Hszi Csin-ping nem tudott általános jólétet csinálni, legfeljebb jobb létet. 2 milliárd körüli lakossággal és jelentős belső és külső tőkésosztállyal nem is lehetséges.
    Neked vannak zsidó testvéreid? Ha a hatalomba csak egy is bekerül, ott leszünk, ahol most vagyunk.
    Ők szívesen szánnának nekünk atomot, de nem a részünkre.
    Tegyük fel, hogy magunk gyártjuk(csal elmélet). Egy ilyen kicsi ország még atomfegyverrel sem érne el semmit. Óriási pénzösszeg. Ezeket a fegyvereket célba is kell juttatni, mivel? Mennyi egy nagy hatótávolságú rakéta,vagy távolsági bombázó ára? Rövid idő alatt megsemmisülnénk. Sajnos atomfegyverek most is vannak az országban, így Orosz célpont vagyunk.
    Ez a nép arra sem képes, hogy magyarokat ültessen a parlamentbe, vajon hogyan vívna ki egy függetlenséget, majd érne el egy népi demokratikus berendezést?
    A rendszerváltás nem is volt olyan nehéz, csak el kellett húzni az emberek orra előtt a mézesmadzagot, mind abban reménykedtek, hogy a tűz közelében lesznek, de természetesen nem így lett.
    Ez egy kevert nemzetiségű és genetikájú ország, ezért nincs nemzeti identitása (magyar, szlovák, sváb, cigány, zsidó, román, stb. mind másfelé tekint). A nagy magyar területeket levágták Trianonnal. De már ott is gyengébb a nemzeti identitás, – népirtás, üldözés, megfélemlítés, vegyes házasságok gyengítik 100 éve a nemzeti öntudatot. István jó 1000 éve kiirtatta a magyarság színe javát a németjeivel, és az ősi kultúrát. Ez a magyar idegen uralkodó osztály a magyarságot a nyugat védelmére használta, ahogy a NATO-ban most is.
    A forradalmakat sohasem a népek csinálták, csak felhasználták őket és a darálóba küldték. Ahogyan az európai szocializmus is szovjet import volt, ez a nép soha nem csinált volna szocializmust.
    Még egy politikai géniusz sem oldaná meg a problémát. Egyszer volt Budán kutyavásár, azt a nép elhazardírozta, több lehetősége nem lesz.

   • Már Tamás szerint:

    Kedves Vitorla!
    Úgy tűnik, túl sokszor nézted meg az “Ordító egér” című filmet.

 5. vargaistván szerint:

  egyértelmüen miklosnak van igaza—vitorlátol pedig kérdezném hogy ugyan egy rendör milyen jogon merészelne engem csupán megszolitani?Ott verném agyon helyben—ezzek nem rendörök hanem zsoldosok kik pénzért védik kazár maffiát s kiszolgáltatják népet a hovéroknak—-ma nincs jogilag magyarország-nincs alkotmány-nincs kormány-nincs parlament–tehát kérdezném hogy akkor mi alapján lépne fel ellenem egy görény rendör?Ha rendörök lennének akkor tennék a dolgukat s letartoztatnák kazár tábornakaikat élünkön olajos maffiozo pintér sanyikával,legföbb ügyészt s birokat majd az összes politikust s bankárt…..

  • V.kutya szerint:

   Kedves jó Varga István:
   Ha nincs jogilag Magyarország, akkor kérem azonnal szolgáltassa vissza,
   – ha esetleg nyugdíjas, akkor az államtól kapott nyugdíjat,
   – az összes orvosi ellátást, gyógyszertámogatást,
   – az eddigi iskolai végzettségeket, okmányokat,
   – az összes személyi iratait,
   – és a fiatalon felvett szociális juttatásokat, netán a kádári lakások támogatását is, ha pedig építkezett, annak az állam által támogatott részét,
   – és egy sor más lóvét, és egyéb juttatásokat, amit Ön, és teljesen hazaffyas elvtársai juttatásként felvettek a mi bőrünkre, mert mi bizony nyögjük ezt a kib.szott magyar államot, döbrögistől, meg vónógáborostól, az összes ingyenélő cigányhaddal egyetemben – a zsidókat jobb ha most hagyjuk, aki őket keresi, jobb ha a nemzetthy oldalon keresi őket, a pénzüket és a támogatásukat legalábbis ott fogja megtalálni, lásd analóg ukrán példa!

 6. M G Miklós szerint:

  Az apósom katonatiszt volt, még pedig az MNH II. csoportfőnökségén, ahol nem kis százalékban voltak rendszeres alkohol fogyasztók, s nem egy halt meg közülük májcirrózisban, vagy egyéb alkoholos károsodásban.
  A Munkásőrség állománya is tele volt a nép piáló tagjaival. Ez még nem jelenti azt, hogy a két szervezet alkoholisták gyülekezete lett volna, és ez igaz a Magyar Gárdára is. A Gárda számos tagját hurcolták meg, és tették családostul tönkre. Ott voltak az árvizeknél , az iszapkatasztrófánál, s más kritikus helyeken saját költségükre.
  Vona új gárdája persze nem csinál semmit, nem is azért hozta létre.
  Az egyszerre lépés pedig nem lényeges kérdés. Donbassz frontján sem az egyszerre lépéssel érnek el eredményeket, hanem az egyszerre lövéssel.
  A két szocialista fegyveres testület nem teljesítette az esküjét(sajnos), és ez a lényeg. Ez minősít.
  Ez is közrejátszik abban, hogy a valódi ( de stratégiailag hibásan gondolkodó) baloldal nem vonzó a tömegek számára.

 7. vargaistván szerint:

  Apám dolgozott többek között föállásban is munkásörségnél mint tiszt igy éppenséggel ismertem régi rendszert is—valoszinüleg sokkal többet fizettem közösbe mint amit kivettem de ennek ellenére nem tartom rossz ötletnek visszadni személyit,taj kártyát s minden iratot-kilépni rendszerböl–páran megtették már

  • Már Tamás szerint:

   Ne dőlj be az acsarkodóknak kiknek még a példaképeik többsége is a cionisták közül való.

 8. Smith szerint:

  A bíróság és a rendőrség keze meg van kötve a politikusok által, akik az Európai Unió utasításait hajtják végre. A kormány azt sem hajlandó elismerni, hogy a cigányok súlyos közbiztonsági problémát jelentenek. Aminek az az egyenes következménye, hogy olyan önvédelmi csoportok alakulnak, mint az MNA vagy a Betyársereg. A kormány szintén az EU parancsára tekinti az ilyen önvédelmi csoportokat veszélyes szerveződésnek. A cionistáknak két ellenségük van: 1. a monolitikus társadalom; 2. a nacionalizmus. Oroszországot is ezért akarják lerohanni, mert az említett két ok miatt veszélyt jelentenek az eltervezett nemzetállamok nélküli Új Világrendjükre. Most olvasom, hogy a belgáknál elkezdték kiszűrni a túlzottan nacionalista katonákat a seregben. Kell ennél jobb bizonyíték?

 9. M G Miklós szerint:

  Jogilag Magyarország ma nem létezik (szakemberek is állítják), mert többek között nincs alkotmánya, helyette van egy új Werbőczy törvény. Más szempontból sem, hiszen egy gyarmat nem rendelkezik államisággal. Az USA-ban pl. Mo. csak egy cégbejegyzés.
  A nyugdíjas fizette a járulékot, amiből csak visszakap, fizette a TB-t (hosszú idő óta 3 félét).
  Az iskoláztatás sem ingyenes és soha nem is volt az ( a fenntartás központi elvonással ment a szoc.-ban is). A pozitívuma a tisztességesebb elosztási viszonyokban leledzett. Végül is a pénz fedezetét nem a hatalom hozta létre. A támogatások anyagi háttere is a szellemi és fizikai tevékenység eredményeként teremtődött meg. Aki kapott, annak is benne volt a munkája. A régi rendszerben is működött az uram-bátyám viszony. Még az áruló Horn Gyula is megmondta, hogy mindig a nép fizet. A szocializmus állammonopol kapitalizmus volt, mely még nem volt mentes a kizsákmányolástól. Többek között ezt is kihasználták a rendszerváltásra.
  Varga Istvánnak így nem kell semmit visszaszolgáltatnia, mert akkor ezt mindenkinek meg kellene tennie. Amúgy kinek adna vissza, Orbánnak, a magyar ellenes nagytőkének?
  Amikor az ukrán válság kitört, a karakteres nemzeti szervezetek felszólították a tagjaikat és szimpatizánsaikat, hogy ne dőljenek be a magyarországi uszításoknak, ne engedjenek egy narancsos forradalomnak. Pedig volt több kísérlet is a liberális szervezetek, pártok részéről. Ukrajna inkább kazárok, mint az ukránok állama. Nem kevés bevándorló érkezett annak idején hozzánk is Galíciából. Többek között ennek is isszuk a levét.
  A szocializmusban is a párt és állami vezetés háromnegyede kazárokból tevődött ki, ami persze jobb volt a rákosi korszak 100%-hoz képest, amit még a zsidó Berija is megszólt, zsidó királyságnak nevezve Rákosi államát.

  • Már Tamás szerint:

   +1
   “…szocializmusban is a párt és állami vezetés háromnegyede kazárokból tevődött ki…”
   Olyannyira igaz, hogy annak idején vicc is született róla.
   “Amikor a 80-as években a MTK kiesett az NB I.-ből a Kneszet értesítette Kádárt, hogy megütközve értesültek a tragédiáról, egyben felhívták a figyelmét arra, amennyiben ez még egyszer előfordul, akkor a képviselők 75%-át hazarendelik a “magyar parlamentből”.”

 10. kugli szerint:

  Egyszer valaki azt kérdezte: miért van az, hogy a világon egységesen utálják, de mindenhol a zsidókat ? Ez az egyetlen nép melyet mindenki más és mindenhol utál.
  És mégis Ők adják a világ vezetőit, az országok vezetőit, a müvészek 80 %-át, a bankárok 100 %-át, és lassan minden vezetői állásban Ők vannak. Már óvoda vezetők nagy többsége is az, a mediákban csak a lámpacipelők, portások nem azok, és a múlt rendszerben is így volt. Nem a proletariátus diktatúrája volt, hanem az övék, és az van most is.

  • vitorla123 szerint:

   Hogy mekkora tévedésben vagytok!Rákosi kifejezetten zsidó létére aniszemita volt!%Másként Sztálin bizalmát nem tudta volna megnyerni.Izrael maga azért jött létre mert Sztálin támogatta,hogy takarodjanak haza a saját országukba.És csak oda.Ezért ölték meg Golda Mir parancsára.Csak ahogyan vitatott.A Magyar Népköztársaságnak nem volt diplomáciai kapcsolata Izraellel.Izrael ellenséges ország volt.Én magam több izraeli hirszerzővel számoltam le.Még biróság elé is citáltak az egyik ügyben.Nem kell hülyeségeket elhinni.A LIKUD-barát FIDESZ az valóban együttműködika MOSZAD-alSőt.
   Az” aki nem lép egyszerre” az a válaszom,hogy az alaki egyben a saját idegen felismerő rendszer része!Ez az igazi értelme.Valaki itt a fegyveres erőknél apiálást emlitette hiba ként. Van benne igazság.Csak megemlitem volt rá pénzünk! Tiltották de megakadályozni nem tudták.Ma a nép nem eszik és pláne nem iszik.Környékemen három kocsmát zártak be.Ha társasággal bemegyek a restibe,egyedűl vagyunk.Nincs pénz nincs pia és nem józanodunk ki a FIDESZ-ből.Ráadásul lopnak mint a szarka és még tövényt is alkotnak rá.
   Annak aki lebecsüli a magyarság alkotó erejét azt mondom,hgy szervezés kérdése az egész!”Szervezéselmélet és metódika!” Észak -Korea is meg tudta csinálni,ha terorral is de megcsinálták.Őket le alázni már nem lehet.A megsemmisítésük is problémás.Mig minket kirtanak a nélkül,hogy ellenállást tudnánk szervezni.Ezért gondolom azt,hogy aki fegyverforgatásra képes és akar olyat az csatlakozzon a Bal-Rad mozgalmához.A magyarság létezése és túlélése a tét.Először CSAK A VÁLASZTÁSOKON A FIDESZ MEGBUKTATÁSA A CÉL UTÁNA VISSZAÁLLÍTANI A NÉPKÖZTÁRSASÁGOT.HA KELL AKNAMEZŐVEL KÖRBE VENNI AZ ORSZÁGOT.”BÖLCSŐD EZ MAJDAN SIROD IS,MELY ÁPOL S ELTAKAR!A NAGYVILÁGON E KIVŰL NINCSEN SZÁMODRA HELY (MAGYAR KÉNT) ÁLDJON VAGY VERJEN SORS KEZE ITT ÉLED,HALNOD KELL!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.