Pörög a pávatánc

“Nem Orbán állt be Trump mögé” – A külügyi bizottság elnöke magyarázza Orbán tusványosi kijelentéseit

nzs

Döbrögink pávatáncának lépteit a világ elsőszámú latorállamának-az USA-mostanság zajló nagy bohózata irányítja. Az elnökválasztásnak nevezett amerikai cirkusz, amely bővelkedik látványos eseményekben, de végkimenetelét illetően normális gondolkodású emberek előtt kétség nincs: Clintonné lesz a befutó, mert a GAZDA őt akarja!

Clintonné pedig-akit már “Mrs. III. Világháború” gúnynévvel illetnek, igen régóta nem szívleli Döbrögi Vajdánkat. Mióta pedig Döbrögink olyannyira elvetette a sulykot, hogy sorosozni kezdett!-a Clintonné & Co.-igencsak megorrolt Vajdánkra.
Régi megorrolás ez, már közel hat esztendős öri-hari! Mert ugye Döbrögi kisajátította magának és hordájának a cupákos kondért. Még a környékéről is száműzve URALKODÁSA IDEJÉRE a Clintonné & Co. hazai pátyoltjait. Döbrögink kedve szerint tartó hosszú időre. Evégett lett a nagy haragszomrád. Olyan nagy, hogy a Co. oszloposa-Obamaki-nem is állt szóba Vajdánbkkal. Külügyérünket sem fogadta Washingtonban senki rangjához illő Co-tag, pedig Legnagyobb Puritánunk már-már állandó washingtoni lakosnak számít.
Döbrögink érezte is a helyzet élét, és bizodalma Donald Trump felé fordult. A tusványosi szeánsz idején ugyanis úgy nézett ki a kevésbé vájtfülűek számára, hogy Trumpnak áll a célzászló. Vajdánk egyenesen mentőcsónakot látott a dolog akkori állásában, és a világon-mint egy ország miniszterelnöke, bár ő annál jóval több-elsőként hitet tett Donald Trump mellett. A Co. pedig húzott egy újabb rovást Döbrögink bűntablójára.
Vajdánk meggondolatlan volt a hittétellel. Mert ahogyan azt a vájtabb fülűek sejtették, fordult az amerikai flúgos futam kockája, és már egyre bizonyosabbnak látszik, hogy Clintonné fog beköltözni a nyereményházba. Ami a lehető legrosszabb opció Vajdánknak. Merthogy-ráadásul növelendő a veszélyt-a még vájtabb fülűek már a leendő Clintonné-adminisztráció külügyérének személyét is tudni vélik. A Cukrosnéni-Victoria Nuland-személyében. Akiről pedig okkal-joggal föltételezik, hogy első tennivalói között lesz Pávánk nyakának a kitekerése! (Ha valóban ő lesz az új külügyér! Persze Döbröginken az sem fog segíteni, ha a Co. mást tesz meg a State Department urává vagy úrnőjévé! Bárki is lesz az, az bizony nyakkitekerő lesz!)
Döbrögink is kezd a vészhelyzet fennállására rádöbbenni! Váltani kéne a pávatánc-lépésen. Kislasszézni legalább az eddig mentőcsónakként számon tartott Trump-ladikból. Hátha ezt a Co. méltányolná! (Nem fogja!)
Persze óvatosan kell megtenni a kezdeti lépéseket. Meg hát úgy illik, hogy a dolgot valami főudvaronc kezdje meg. Erre pedi ki is lenne a legalmasabb, mint a Soros-tandíjon pallérozott elméjű külügyese, Németh Zsotya. Az pedig alig két héttel a tusványosi igehirdetést követően neki is fogott a “NEMISÚGYVAÚT”-akció kivitelezéséhez.
Németh Zsotya, a pesti törvénygyár külügyi bizottságának döbrögista elnöke a holnap megjelenő “sorosista” Vasárnapi Hrekben (aligha véletlenül ott) magyarázza el egy interjúban a lényeget. Hogy is kell-mint is kell értelmezni a Keresztapa tusványosi igehirdetésének szavait.
“Azt gondolom, sokan félreértették, amikor Orbán Viktor mondatait úgy értelmezték, hogy a magyar miniszterelnök nem bír a vérével, és most Amerikának is meg akarja mondani, ki legyen az elnök. Ez egy súlyos szereptévesztés lett volna, de a miniszterelnök semmi ilyet nem csinált, sőt világossá tette, hogy nem akar beleszólni az amerikai politikába. Nem ő állt be Trump mögé, ahogy ez számos nyugat-európai sajtóorgánumban megjelent, épp ellenkezőleg.”
Kezd kiderülni végre a dolog, hogy Donald Trump akaszkodott a mi Vajdánk nyakába! Aki-ugye-olyannyira népszerű és figyelemre méltó jelenség a tengeren túlon, hogy barátsága még elnöki címet is eredményezhet!
Csakis így történhetett a dolog a tusványosi-FÉLREÉRTETT-Döbrögi igehirdetéssel. A Clintonné & Co lenyugodhat. Döbrögink az ő feltétlen hívük!
Különben meg lehet hogy a Vajda ottsevaút! Mer hunvan aza Tusványos vagy mijafene?
Persze nekünk-pórmagyaroknak-“ónezsenír” hogy ki lesz a világ elsőszámú latorállamának-az USA-új elnöke! Fájni fog az egyformán!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Pörög a pávatánc bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Rosszarcu: szerint:

  Tetszett a fogalmazás jót mosolyogtam rajta, de ettől még elég szomorú ez a nyaktekerés ,nem hangzik valami biztatóan!

  • 1970 szerint:

   Ugyan már! Tekerjék csak ki a nyakát, de jó alaposan:))) Ez lenne az egyetlen jó lépésük, amivel legalább szolgálatot tehetnének országunknak!

   • joz szerint:

    Csak vigyázz! Kik az Ő barátaik M.o.-n!? Gyurcsány, Bajnai, …
    Nem akarok belemenni egy vitába, hogy ki a nagyobb gazember, de én tőlük is óvakodnék!

 2. szigony szerint:

  A tények azonban igen jól magyarázzák a törekvéseket, hiszen a magyar néptől elvett egészségügyi pénzekből, oktatási megszorításokból – minden ‘ magyar ‘ felhatalmazás nélkül (!) – bizony vastagon pénzelte a reménye szerinti új USA elnöknek vélt ‘ szószátyárt !

  Mint a többi, felhatalmazás nélküli pénzszórása esetében ( a külhoni szavazat-vásárlások esetében ) IS hasonlóan a mi bőrünkből ‘ dőzsöl ‘ !

  A pofára esés ezügyben IS hamarosan megtörténik !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.