Ennyi volt! Welcome To Real Orange Dobroghistan!

A selyemzsinór után közmunkát ajánlanak a fideszes polgármesternek

– Jó szakember, talál majd munkát. Menjen közmunkásnak, legalább megtudja, mi a magyar valóság! A tankerületi Klik-vezetői posztjáról villámgyorsan leváltott volt salgótarjáni fideszes polgármestert többen vigasztalják közösségi oldalán, mint ahányan kárörvendenek sorsán.

Székyné Sztrémi Melinda volt fideszes salgótarjáni polgármester saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy három diplomával 35 év közalkalmazotti, közszolgálati jogviszonnyal munkát keres. Mint korábban megírtuk, a Klik tankerületi vezetőjeként dolgozó volt polgármestert szabadságáról rendelték fel az EMMI-hez, – az előző napokban még boldog nyaralásáról tett fel képeket a közösségi oldalon – s közölték vele, hogy indoklás nélkül felmentik.

Két évvel ezelőtt három embert is elmozdítottak addigi helyéről, hogy a korábbi fideszes polgármester lehessen a Klik tankerületi igazgatója. Mostani posztjára az a Simon Tibor került, aki a Fidesz színeiben indult tavaly a Dóra Ottó halála miatt megüresedett polgármesteri posztért. Ő sem nyert, a város a szocialistáké maradt, vigaszágon most a Klik-vezetői állás lett az övé.
Székyné közösségi oldalán a bejelentése óta sorjáznak a bejegyzések. Többen sajnálják, mások biztatják, de volt aki azt írta, üdvözli őt a valódi „narancsos-fideszes” világban. Akadt, aki azt javasolta, próbálja ki a közmunkát, akárcsak számos hasonló diplomás társa. Lánya viszont azt üzente neki: „Nagyon büszkék vagyunk rád, Anyuci!”
(NOL)
Bal-Rad komm: “…Nagyon büszkék vagyunk rád, Anyuci!”
-Nem biztos hogy anyuci is büszke önmagára!
Ám ha ez vigasz Székynének: jelen lehet majd a vonat indulásánál. Búcsút inthet egykoron szeretett és imádott Vajdájának. (IS!)
Minden nap egy nappal közelebb van ez az érzékeny búcsú! Úgyhogy: FÖL A FEJJEL SZÉKYNÉ!
Welcome To Real Orange Dobroghistan!
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ennyi volt! Welcome To Real Orange Dobroghistan! bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Turzó István szerint:

  Lehet, hogy elvagyok maradva – mi az, hogy tankerület? Amikor még én voltam iskolás, akkor voltak ilyenek – de ha ez még az volna, akkor teljesen érthető a státusz fölösleges volta. Tankerületet irányítani csak ott kell, ahol van mit tanítani! Márpedig a magyarságot összetartó, magyar-tudatra, hagyományainkra, értékeinkre nevelő iskolarendszert leépítették, mert az idegen hatalom seggnyalóinak nem érdeke magyar iskola rendszert kiépíteni. Éppen ezért, az ilyen nevű posztok is csak mint bújtatott munkaerő, mint haveri ‘juttatásként’ jöhetnek szóba. Persze, ha ezek a kiesett személyek bejelentkeznek a ‘Hit Gyülekezetébe’, vagy a ‘Mazsihiszbe’, akkor lehet, hogy ott továbbra is kaphatnak hasonló posztokat, mint a sejthető jövőnk oszlopos tagjai!

  • Artur szerint:

   Ez igaz!

   Mekkora hatalmas fölös apparátus,társadalmi “redundancia” tenyészik a társadalmakon.2016 évben,a közalkalmazottak száma 860 ezer körül mozog,ez brutális.Mindez azért hogy az egyébként mindenben priváttá vált társadalmi lét fennmaradjon,ahol az úthasználatért is fizetni kell,mindenért fizetni kell,és az aktív keresők majdnem negyede mégis társadalmi ballasztanyagként terheli a gazdaságot.Amit kapunk érte:Rendőrség,tűzoltóság,jogi apparátus,önkormányzatok,iskolák.Nagyjából ennyi,ezt nevezik polgári létnek,én azonban polgári létnek azt a létformát nevezem,amelyben a létezés végértékeire való érzékenység a nullához konvergál.Íme ez a polgár eszménye,egy ideális szellemtelen lény,aki polgári elbutultságában részét képezheti a jelenlegi világbukásnak.Ehhez kellene szerintük majdnem egymillió ember,aki semmit nem hoz létre,és “polgári” mederben tartja a létet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.