Labanccal a török ellen

OSZTRÁK KATONÁK JÖNNEK A HATÁRRA

Akár októberben megérkezhetnek az osztrák katonák a magyar–szerb határra – mondta Hans Peter Doskozil osztrák védelmi miniszter vasárnap.

Jelezte, hogy a tárca elképzelései szerint több mint húsz katona érkezne Ausztriából, az erről szóló államközi megegyezés szerinte augusztus végén várható. Arról is beszélt, hogy Magyarországgal jelenleg is folynak tárgyalások a menekültek visszafogadásáról.
Doskozil a hét közepén arról adott tájékoztatást, hogy az osztrák katonák feladata az illegális bevándorlók és az embercsempészek megállításának segítése lesz, a szolgálatot teljesítők humanitárius és logisztikai feladatokat is kapnak.

Július közepén Ausztria abban állapodott meg Magyarországgal, hogy húsz rendőrt küld a magyar–szerb határszakaszhoz, így támogatva a magyarországi határvédelmet. A rendőrök e hét elején megkezdték a munkát, amely nekik augusztus 31-ig tart majd, ezt követően érkezik a váltás.
Doskozil arról is beszélt, hogy a terrorfenyegetettség miatt bővítik az osztrák hadsereg különleges, terrorellenes alakulatainak létszámát. A miniszter szerint egyelőre nem látható, hogy az osztrák katonaságnak a menekültügyi válságban nyújtott támogató műveleti tevékenysége meddig tart. Indoklása szerint ugyanis nem tudható, hogy a törökországi állapotok merre változnak, a földközi-tengeri menekültútvonal helyzete hogyan alakul, és a magyar–szerb határ biztosítása miképpen működik majd.
(vs)
Bal-Rad komm: Bízunk benne, hogy időközben szerencsésen-minden baj nélkül-megérkeztek Boszniába meg Afganisztánba a “magyar honvédek”!
Mind az ötszázan! Missziót teljesíteni! NATO-missziót!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Labanccal a török ellen bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Turzó István szerint:

  Ha netán a magyar vasúton akarnák megközelíteni a tetthelyet, akkor nem biztos hogy ott kötnek ki! Talán az is lehet, hogy ezt a nagy haderőt inkább jobb volna Felcsútra irányítani – fokozandóan a hely hírértékét! … – mindig is sejtettem hogy a magyar katonaság nem ér annyit, mint amilyen vitézeknek beállították őket … – de ez az Osztrák ütőerő majd … de az is lehet, hogy ezek csak álcázott ipari kémek, akik a hírhedté vált magyar kerítésépítési technikánkat akarják kifigyelni!

 2. Smith szerint:

  “Arról is beszélt, hogy Magyarországgal jelenleg is folynak tárgyalások a menekültek visszafogadásáról.”
  Merem remélni, hogy ezeknek a migránsoknak elutasították a menedékkérelmüket, és ide csak azért érkeznek, hogy innen továbbszállítsák a szerbekhez. Azaz a kiutasításuk zajlik.

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Egy kicsit módositok Gróf Zrinyi Miklós könyvének a címén amelynek a címe ATÖRÖK ÁFIUM ÉS A NÉMET MASZLAG Én imigyen módositottam,tekintettel a modern korra: AZ ISZLÁM ÁFIUM ÉS AZ OSZTRÁK MASZLAG.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.