“…Nem bűnöző, hanem politikus…”

Az mno.hu futott egy kört a putnoki zsaroló morehorda, a “rettenthetetlen hadsereg” néven magukat reklámozó banda miatt.

Az írás mintegy környezettanulmány! Nagyjából a mindenki ismert uzsorázós körülmények, stb. Szóvalsemmi különleges. Van benne viszont egy fölöttébb érdekes részlet.

rett

Íme:
“…Egyetlen emberrel találkozunk a cigánysoron, aki hosszan beszél az előzetesben ülőkről. Ő ifjabbik Lázi Zoltán, az egyik vádlott fia, aki képtelenségnek tartja, hogy édesapja elkövette volna ezeknek a bűnöknek bármelyikét. – Apám nem bűnöző, hanem politikus. Annak idején Farkas Flóriánékkal kezdte, de most a Horváth Aladárék csapatában van – mondja, és közben megkér, menjünk el a házukba, mert szeretné megmutatni a sajtónak, hogy „hogy él egy zsaroló”. Közben arról mesél, hogy szerinte a rendőrök az apját összekeverték egypetéjű ikertestvérével, Tiborral, ráadásul Lázi szerint hirtelen haragú nagybátyjától inkább kitelnek azok a típusú bűncselekmények, amelyeket a hatóság közleménye felsorolt. Egyébként jelenleg a nagybácsi is előzetesben van…”
“…A szomszédok állítják, hogy a família másokkal fizettette ki még a rezsijét is, csak azt nem értik, hogy ez miért mehetett így két évtizeden keresztül.
– Csak mi vettük ezt észre, nem látta ezt a városvezetés például? – teszik fel a kérdést. Kerestük Putnok polgármesterét mi is, de a fideszes Tamás Barnabás nem akart megszólalni az ügyben…”
-Mit is mondhatna Putnok döbrögista helytartótisztje? Azt, hogy azért a díszes társulás jónéhány szavazatot szállított a hordának? Vagy az ellenmaffiáknak? Mikor kinek?
Valamivel kell ellentételezni a szolgálatot! Hiszen POLITIKUSOK ŐK! MINDAHÁNYAN! A címmel meg együtt jár a szabad rablás joga!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“…Nem bűnöző, hanem politikus…” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. vitorla123 szerint:

    A cigányság az egyetlen népcsoport ma Magyarországon amelyik kitudja kényszeríteni az államból a gyerekek nyomorult megélhetését..Magyarul csak cigány gyerek életképes ebben az országban.No meg Lázáré aki 6 éves korában milliárdos vagyonnal rendelkezik.És pont.Az elidegenedés ide vezetett.Mindez a “Hajrá Magyarok,Hajrá Magyarország!” jelszó következménye.Meg a zsidó-német uralomé.A magyar mezőgazdasági termékek eladhatatlanok.Minden piacot tönkretettek,leamortizáltak. Egyedül Budapestnek van valamennyi belső piaca..Politikai gazdaságtani eszközökkel folyik a népirtás (a magyar anyanyelvű lakosság) kiirtása. Ezt jelent az Uniós csatlakozás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.