Nyissz-nyassz Belgiumban

Machetés férfi támadt belga rendőrökre, Allah Akbart kiabált

Az iszlamista merénylő női egyenruhásokra támadt, az egyiküket súlyosan megsebesítette. A támadót meglőtték, belehalt a sérüléseibe.

Machetével felfegyverkezett férfi rontott neki rendőrnőknek a belga Charleroi városában. Az Allah Akbart kiabáló merénylő két egyenruhást megsebesített, mielőtt egy harmadik rendőrnek sikerült meglőnie – írja az RT.com.
Úgy tudni, hogy az egyik rendőr sérülése súlyos, őt az arcán vágta meg a terrorista.
A másik rendőrnő csak könnyebben sérült meg, a támadó belehalt a lövésbe. Szemtanúk elmondása szerint az eset szombaton, helyi idő szerint délután négy órakor történt, a rendőrség közelében. A helyszínt a hatóságok lezárták.

belg

Charleroi Brüsszeltől mintegy 60 kilométerre délre fekszik. Brüsszelben márciusban 32 ember vesztette életét iszlamista támadók által végrehajtott öngyilkos merényletekben. A tavaly novemberi, 130 életet követelő párizsi merényletek elkövetői közül többen is Belgiumban éltek.
(atv)
Bal-Rad komm: A belgáknak már-már hiányérzetük lehetett, hiszen majdnem lement a hét, és sehol egy jó kis iszlamista vérengzés. De tegnap helyreállt a világ rendje Belgiumban.
Megvolt az “Allahu Akbar!”-meg a nyaszabolás. Az elkövetőről majd kiderítik, hogy bolond volt, és különben is született belga!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nyissz-nyassz Belgiumban bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. sandor szerint:

  ” Az elkövetőről majd kiderítik, hogy bolond volt, és különben is született belga!” ennyi!

 2. Reális szerint:

  A jó hír ebben, hogy az a féreg muszlim megdöglött 🙂

  • vitorla123 szerint:

   Mindenkit haza kell toloncolni! Ennyi!Persze nyugat Európában nem lesz aki dolgozzon.Kiszolgálja az urakat.Jön a robotok uj generációja ami kiküszöböli ezt a hibát.

   • Reális szerint:

    Nem fogják :(, mindketten tudjuk.

   • Fergeteg11 szerint:

    Nagyon rossz érzés ezt leírni, de számunkra ebben az évszázadban már csak Európa Oderától, Cseh-medencétől, Alpokaljától és Júliai-Alpoktól nyugatra fekvő részeinek alapos társadalmi lepusztulása után növekednek egy kicsit az esélyek a működő magyar társadalomként való túlélésre (melyek egyébként sem olyan nagyok, hála a felkapaszkodottaknak). Ameddig ezek szilárdan állnak, addig szinte leküzdhetetlen csáberőt jelent Európa “szerencsésebbik” fele (egyben áthághatatlan, idegenek által hozott szabályokat és hatalmas lopásokat, árulásokat). Ugyanez kisebb mértékben igaz az Atlanti-óceán túlfelén terpeszkedő volt gyarmatokra.
    Nem jó hír, hogy az egyik jármot még le sem vették, de vezetőink már készítik számunkra a másikat egy újabb szövetségben, továbbra is atlantista felügyelet alatt. Minimum az atlantista hajtót kellene ledobni az egész fogatban, hogy ebből valami jó is kisüljön. Ki tudja, lehet, hogy Nyugat-Európa és az USA színes kavalkádjai akaratlanul is segítenek majd ebben? Méltó vég lenne a hajtóknak, csak sajnos tengernyi szenvedés és rombolás árán. Könnyen lehet, hogy addigra mi is belepusztulunk, mint működő társadalom legalábbis. Egyénenként, kis csoportok szövetségeként persze majdnem minden túlélhető.

 3. Tarna szerint:

  Merkel, mint a bérgyilkosok menedzsere meg kezet foghat magával, mert megint igaza lett: “képesek vagyunk rá”!.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.