Tolvaj politikus nincs! Csak lobbista van!

Aki Voldemortnak nevezi magát, ne bújjon az ügyvédje mögé!

A 168 Óra által nyilvánosságra hozott lehallgatási jegyzőkönyvekből ma már konkrétan is tudjuk, miből futja a fideszeseknek medencés villára, ibizai drogdiszkózásra, honkongi helikopterezésre- írják közleményükben a szocialisták.

A nyilvánosságra hozott nyomozati jegyzőkönyvek világossá teszik, hogy központilag korrupt a Fidesz. Ahogy a jegyzőkönyvekben szerepel: “Ez egy olyan rendszer, amit ők felállítottak, kitaláltak és működik, mert nem mi leszünk az elsők, akiken ezt megcsinálják.”
Kell, hogy legyen következménye a központi lopásnak!
Az MSZP elsőként tett feljelentést az ügyben érintett Mengyi Roland, valamint államtitoksértés miatt ismeretlen tettes ellen. A Fidesznek most számot kell adnia arról, mióta működik a pénzcsapoló rendszer, amelyben, ha rajtuk múlik, az uniós pályázati pénzek akár 90 százalékát is lenyúlják.
Magyarázat várunk a Fidesztől arra is, hogy mi történt az ESZOSZ szociális szövetkezetnél eltűnt százmilliókkal, amelyben az MSZP szintén feljelentést tett. A pár hónap alatt bedőlt szövetkezetnél is több fideszes szál van: a szervezet Pócs János fideszes képviselőnek köszönhetően jegyezhette be székhelyét Jászapáti polgármesteri hivatalába. Az ESZOSZ egyik vezetője pedig korábban egy fideszes önkormányzat cégét vezette.
A hangfelvételek szerint 5 + 5 millió forint kenőpénzt kérő Mengyi Rolandnak és a Fidesznek ezért tisztáznia kell azt is, hogy van-e kapcsolata a százmilliókat eltüntető ESZOSZ-vezetőkkel!

Furcsának tartjuk, hogy Mengyi semmilyen kérdésre nem válaszol, és helyette az ügyvédje nyilatkozik. Dr. Futó Barnabás ezek szerint nem csak a bukott NAV-elnök, Vida Ildikónak tolmácsaként beszél, hanem a bujkáló fideszesek helyett is. Felszólítjuk Mengyi Rolandot: aki Voldemort nagyúrnak nevezi magát, az ne bújjon az ügyvédje mögé!
(nepszava)
Bal-Rad komm: Igazuk van a maszoposoknak!-MONDHATNÁNK HA…
De igazándiból Dajcstompinak kell hogy igazat adjunk. Dajcstompi volt az, aki kimondta a nagy igazságot: “Mer’ mé? Hát csak azt csinátuk, amit eddig mindenki!”
Úgyhogy lehet zúgolódni maszoposok! A döbrögista horda CSAK AZT CSINÁLJA, mint amit a rendszerváltás óta (sőt-már az előtt is nem sokkal) mindegyik bűnszövetkezet! LOPNAK-RABOLNAK-FOSZTOGATNAK!
Az ügyvédek meg arra valók, hogy kimossák az elkövetőket! Arra hivatkozva, hogy ez itten kérem csak lobbitevékenység!
Oszt’ jónapot! Lehet följelenteni!
Látott már valaki határainkon belüli “élvonalbeli” politikusbűnözőt börtönben? Senki! Amíg “EZEK” uralkodnak, nem is lesz a magyar népnek ilyen MEGNYUGTATÓ LÁTVÁNYBAN része! Majd a visszarendszerváltás után!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Tolvaj politikus nincs! Csak lobbista van! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Turzó István szerint:

    A törvényekkel van a baj, mert nem a megfelelőt alkalmazzák! Azt a fajtát kellene, alkalmazni, amiben – előbb lőni, aztán megkérdezni, hogy hogyan is történt az eset! … – Akkor viszont lehet, hogy több újságíró is munka nélkül maradna, ami rontaná a foglalkoztatási statisztikákat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.