“Ezek nem emberek, hanem állatok!”

Az Igor Plotnyickij elleni gyilkossági kisérlet után egy újabb eset borzolja (borzolhatná) Kijev pártfogóinak idegeit. Donbasszilag. Bár az eset már tegnapelőtt napvilágra került, a Plotnyickij elleni merénylet “árnyékában”-eléggé érdemtelenül”-lapult.

Tatyjana Csjornovol “durrantott” egyet a kijevi udvari televízióban. (Tányecska és az ő ura és parancsolója nagy-nagy majdanovcik voltak 2014-ben. Az ő ura és parancsolója a nagy lelkesedésében az elsők között vonul aztán Donbassz ellen. Az eldők között is tért meg onnan-koporsóban. Azóta Tányecska nem feltétlen híve már a kijevi udvar minden törekvésének, és több alkalommal is kritikával merészelte illetni-elsősorban is-az önkéntes bűnbandák által Donbassz népe ellen elkövetett rémtetteket.)
Legutóbb is alaposan megkrizálta a kijevi 112 Csatorn műsorán mint a Rada képviselője a még 2014 októberében a Benya Kolomojszkij pénzén Jaros által a Jobb Szektor kebelén toborzott “Saktyorszk”-később a bűnei miatt feloszlatott, majd “Tornádó”-néven újjászervezett önkéntes martalócokból álló bűnbandát.

 

tornádó
A harci cselekményekben egyáltalán nem, ám a luganszki civilek elleni rémtettek elkövetésében annál inkább jelekedő rablóhorda egy nemrégiben meghiúsult banki pénzszállító autó ellen elkövetett-ám meghiúsított-fegyveres rablási kisérlet miatt került ismét a kijevi hatóságok figyelmének középpontjába.
A dicstelen banda több kisebb-nagyobb főnökét letartóztatták az eset után, és ahogy az lenni szokott, átnézték a telefonjaikat is. Ekkor derültek ki a még a kijevi latorhatalom által is borzalmas bűncselekmények, amiket Liszicsanszkban követtek el banditáik. És még meg is örökítették telefonjaikkal.
A martalócok bűnrepertoárja igencsak széles skálán mozog. Emberrablások, kínzások, gyilkosságok, fosztogatások, és tömeges nemi erőszak. Kiskorú lányokkal kierőszakolt orgiák, az anya szeme láttára csecsemőkön elkövetett nemi erőszak, és egyéb “ínyenckedések” szerepelnek a telefonokon. Állítólag a sokat látott nyomozók haja szála is az égnek mertedt a sok rémisztőbbnél-rémisztőbb felvételek láttán.
“Ezek nem embertek! Ezek állatok!”-jelentette ki Tatyjána Csjornovol a kijevi 112 Csatorna szombat esti főműsoros idősávjában.

Várjuk Szelényi Zsuzsanna és Szél Bernadett úrasszonyok jajongását. (Bár-föltételezhetően-hiába!)
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:



Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Ezek nem emberek, hanem állatok!” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Zls-179 szerint:

  Állatok?Szerintem inkább férgek, akiket el kell pusztítani minden rendelkezésre álló eszközzel, azonnal!!!

 2. kisember szerint:

  A nyugati homoliberális elit döntő többsége aberrált pedofil degenerált állat. Az ukrán perverzek csak próbálnak felzárkózni.

 3. én szerint:

  Nem ez a csürhe volt az amelyik a Debalcevei katlannál lelövöldözte az ukrán sorkatonákat? ( Ungvári Hegyidandár)

 4. én szerint:

  Wikipédia :
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Debalcevei_csata
  szerkesszük át !I

 5. TERMIN8ATOR szerint:

  Úgy látszik,hogy maguk nem láttak dokumentum képeket a banderisták rémtetteikről a II. világháboru idejéből ! Én láttam,sajnos, 2013 decenberében,illetve 2014 elején, az egyik ellenzéki web oldalon,SOHA A BÜDÖSS ÉLETBEN NEM NÉZNÉM MEG MÉG EGYSZER. Minnél töb dokumentum felvételt láttam, úgy fokozódot bennem a rettenetel vegyes rémülettel , a rosszullét felé haladva. Erre csak egyet lehet mondani, hogy a történelem megismételte magát. A BANDERISTA vér nem válik ,nem vált vízzé. Aról a web oldalról aztán törölték véglegesen, nyomtalanul azokat a dokumentumokat,a kísérő szöveggel együtt .

 6. Vándor szerint:

  Admin elárulnád, hogy milyen kapcsolatot fedeztél fel Tatyjana Csjornovol ill a banderia valamint Szelényi Zsuzsanna és Szél Bernadett között?

 7. Próféta szerint:

  A háború kihozza az emberekből az állatot. Még a jó emberekből is, hát még az elfajzottakból..!!
  A különböző egyezmények, meg a hős rendes katonák ezek csak a mozivásznon léteznek.
  A háború az gyilkolás, kegyetlenség, erőszak, terror, fosztogatás…stb…ből áll !!
  A háborúban nincs kegyelem, a háború az a halál, a háború az a pokol.
  Semmiképp sem egy jó buli, ahol lehet hősködni, vagy szórakozni.
  Nem kell meglepődni semmin sem, ami egy háborúban történik. Ott nincsenek szabályok, nincsenek emberi korlátok. Csak az Istentől való félelem tartaná kordában az embert, de aki az Istent nem féli, az minden gonoszságra képes. Az emberi erkölcs az teljesen megsemmisül. Helyét átveszik az állati ösztönök a vérengzés határok nélkül. Minden perverz és szadista fantázia kiteljesedik, megvalósul.
  Tehát ne lepődjetek meg semmin, mert az is bekövetkezik a háborúban, amit eddig el sem mertetek képzelni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.