Hamis a baba

600 ezren hagyták el Magyarországot, az ok: impotencia

Az MSZP szerint az Orbán-kormány impotenciája miatt 600 ezer ember kényszerült megélhetési okokból elhagyni Magyarországot, miközben az országban munkaerőhiány van.

Gúr Nándor, az MSZP alelnöke, országgyűlési képviselő vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón azt mondta: a kormány elüldözött 600 ezer embert az impotenciájából fakadóan, mert képtelen volt valós gazdaságot teremteni Magyarországon. Hangsúlyozta: a helyzeten változtatni kell úgy, hogy ez ne nyomorítsa meg a munkaadókat, továbbá a kormány mondjon le bevételi többletekről, és ez a többlet a dolgozók bérét növelje.

Emellett lehetőséget kell teremteni, hogy az emberek a gazdaság igényeit figyelembe vevő képzéseken vegyenek részt, és ezzel itthon tudjanak boldogulni. Gúr Nándor azt mondta: hét évvel ezelőtt más hangot nem lehetett hallani, csak azt, hogy egymillió új munkahelyet teremtenek Magyarországon. Az ezt követő hat év pedig azt hozta, hogy kényszeredett módon 600 ezer embernek el kellett hagynia ezt az országot, hogyha meg akart élni.
Szavai szerint eközben “hazugságok tömkelegével traktálnak minket”, “azt próbálják elhitetni velünk, hogy jobban élünk”. “Kormányzásuk hat évében eljuttattak minket oda, hogy a szakmunkások nem keresnek annyit, mint a visegrádi négyek országaiban a segédmunkások” – jegyezte meg az ellenzéki politikus. Gúr Nándor kérdésre válaszolva elmondta, hogy szerinte a valós munkaerőigény nagyságrendje 50-100 ezer fő között mozog Magyarországon. Úgy vélte, hogy az az országban meglévő munkaerő-állománnyal biztosítható lenne.
(MTI)
Bal-Rad komm: A Maszop elköveti ugyanazt a hibát, mint amit elkövetett a döbrögista horda “azeemúttnyócévezéssel”! Most a Maszop “azeemútthatévezéssel” jön elő, holott…
-HOLOTT AZ “EREDMÉNY” KÖZÖS! “AZEEMÚTTHUSZONHATÉV” KÖZÖS TÉNYKEDÉSÉNEK “EREDMÉNYE” HATSZÁZEZER MAGYAR MENEKÜLT!
A rendszerváltás, a kapitalizmus eredménye! Egy bűnös és hazug társadalompolitika eredménye, amelyből okozóként kiragadni egyik vagy másik bűnbandát teljesen fölösleges! KÖZÖS BŰNEIK EREDMÉNYE AZ ELMENEKÜLT HATSZÁZEZER!
Az pedig, hogy ezek a bűnbandák bármelyike is az okozott katasztrófa sikeres elhárítását igéri, csak növeli a bűneik sorát! Márpedig mindegyik ezt igéri!
Aki pedig “könnyű álmot igér”-márpedig mind azt teszi!-ISMÉTELTEN HAZUDIK!
De végülis csak folytatják! Persze az CSAK RAJTUNK-MAGYAROKON-MÚLIK, hogy meddig még!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hamis a baba bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. öreg kun szerint:

  Igen az emberek impotenciája!

 2. zz szerint:

  Ti ott sem vótatók mi !!!!!!!!!
  Sajna több is lesz

 3. Pierre szerint:

  26 év, lassan 30 és semmi se valósult meg abból amit a rendszerváltáskor ígértek, sőt!
  Teszem fel a költői kérdést, hogy ha 56-ban nyert volna a forradalom akkor mi lenne ma? Hajdanán is fűt fát ígértek, “ha elmennek az oroszok milyen jó lesz”!

 4. Öcsi szerint:

  Ott rohadjon meg az egész 5 párti galeri a szürke eminenciásokkal együtt.
  Hogy a francbba tud egy Ausztriai benzinkutas vagy kerskedelmi alkalmazott ugyanolyan
  ár szinvonal mellett négyszer ötször többet hazavinni?
  Elmondom . Kunce Gabika állítólag övé a Nyugatiban a McDonalds .
  Állítólag a Megyóé az óbudai Aochan. És még ki tudja milyen érdek és dac szövetség töri le folyamatosan a Magyar Dolgozók bérét.
  Extra profit bezsebelve , a dolgozó kizsigerelve.
  Ma Budapesten több Luxus autó szaladgál az utakon mint Frankfurtban .
  Valyon miből hogyan sikerűlt oly sikeresen összekalapálni a luxust.
  Most meg lihegnek hogy nincs szakember meg bla bla bla.
  Érik az elmúlt 26 év lopássorozatának eredménye.
  Aki akart sem akar már dolgozni. Beleuntak a szakemberek a folyamatos semmibenézésüknek. 26 éve csak a rendőrök, a közszolgák meg a tanárok fizetését szajkózzák de a termelő munkaerőt kifosztották majd még jól bele is rúgtak !
  Itt már csak egy új Spartacus vagy Dózsa segítene. Ezek önként nem fogják az összeharácsolt luxusukat feladni mert velejéig beteg emberek.
  Ja , és a harácsolás rákot okoz állítólag !

 5. Öcsi szerint:

  A régi öregek azt tanították az unokáknak ha késtek hogy mindent elvihetsz de az ember idejét nem lophatod el mert abból csak egy szűk keret állrendelkezésre .
  Max 70-80év. Ebből elloptak 26 évet az emberek életéből, amit semmivel nem lehet visszafizetni. Üres igérvényekkel már tele a padlás . Kezdjék el ledolgozni az ellopott 26 évet a Népnek odaadva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Zls-179 szerint:

  Ej Nándorom, Nándorom mikor veszitek már észre hogy a kutyát se érdekli amit mondanak a politikusnak álcázott bitangok!Nem pofázni kellene,hanem tenni az itt maradásért, és a tenni akarók boldogulásáért, hogy ne menjenek el!Az elmenetellel egyébként nincs megoldva semmi,legfeljebb jobban fizetett rabszolgik lesznek de a lényeg nem változik!Mert a kizsákmányolás, és a birka nyírása mindennél fontosabb… Nemde Nándi?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.