Hurrá-nyaralunk!

A krími orosz hatóságok tegnap ideiglenes határátkelőt nyitottak Maradék-Ukrajna és a Krím között. Az eset összefügghet egy tegnapi határátkelőhelyi lövöldözéssel, majd egy a “Csongar”-határátkelő ukrán-oldali dulakodással, ami miatt az átkelők forgalmát leállították.

A Krímbe nyaralni igyekvők tömege láttán döntöttek úgy a krími hatóságok, hogy egy -a “hazatérés” óta lezárt határátkelőt ismét megnyitnak.
A feltorlódott tömeg pedig vad vágtában indult meg a kishatárátkelőn.

A “túloldalon” aztán ez a nem kis malíciával kiötlött óriásplakát köszöntötte őket:
otdüh
(Ügyes orosz “szócsavar”! “Ukránok pihennek/pihenjetek a rasszisták/fasiszták megszállta Krímben, ami többé nem az ukránoké”)
De ez senkit nem zavart!
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hurrá-nyaralunk! bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Nekem az a benyomásom, hogy ez a futás mintha nem is “kirándulók, üdülők,” lennnének, hanem inkáb menekültek lennének. Hány diverzáns lehet köztük !? Igaz, nem kel mindjárt roszra gondolni, de fő az óvstosság.

 2. Zls-179 szerint:

  Az egy dolog hogy menyien mentek át, az meg egy másik dolog lesz hogy mennyien akarnak majd hazatérni és …..?

  • TERMIN8ATOR szerint:

   ZLs-179 ! egyetértek, csak a saját benyomásomat írtam le, no meg az aggályomat. Kár lenne romhalmazzá tenni azt a nagyon szép szigetet. Meg aztán az otttélő emberek élete is hajszálon van függőben. A hiénák meg acsarkodnak,üvöltöznek,ha nem is túl hangosan. a hátországba beszivárgott alatomos támadás sokkal nagyob kárt okoz, gondolok itt pszihikaira, mintha szemtől szemből jönne a támadás. A pánik amit a rejtet ellenfél okoz,sokkal nagyob kárt csinál, mint a nyilt harcok,szerintem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.