Hosszú Katinka = 2/2 (Budapesten nincs tombolás!)

Hosszú Katinka hátúszásban is olimpiai bajnok

hkat
A 100 méteres hátúszás döntőjében hatalmas hajrát követően hozta el az újabb aranyérmet.

A hátúszás döntőjének első 50 métere után a magyar úszó csak hatodikként fordult, ám a második 50 méteren lehagyott mindenkit, és 58:45-ös idővel, a második helyezett amerikai Kathleen Bakert három tizedmásodperccel megelőzve megszerezte a második riói aranyérmét, ami a magyar csapat harmadik olimpiai aranya.
Bravó Katinka! (Arról nem érkezett hír, hogy Budapest Nagykörútját ünneplő tömegek lepték volna el.)
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hosszú Katinka = 2/2 (Budapesten nincs tombolás!) bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Gratatulálunk! Óriási fizikai és szellemi teljesítmény van mögötte! Mert tudás nélkül ez nem megy.

 2. lacii szerint:

  Ez nem tudás. De ha egy öreg néni a veteményesét gondozza, és szépen beszél az állataival az tudás, mert benne van az élet minősége. tisztelete és szeretete. Vagy az a pék aki a kiflit készíti reggelente .
  Vagy a közmunkás aki sepri az utat, az sem különb senkinél sem. Még a Felturbózott “példaképekre” sem, mint Katinka.
  Egyébként szép napot mindenkinek.

  • ... szerint:

   Hülye vagy te egykomám! De az nagyon! Családi örökséged , szerzett, vagy csak jött magától a magasröptű hányadékod?
   Ezt írd le a zsindex oldalán mennybe emelnek nyekere!
   Ez viszont Magyarország, és köztük egy magyar(!) lánynak köszönhetően sok milliárd embernek lesz fogalma arról most már, hol is van ez az ország .
   Nyomorult féreg!

   • vitorla123 szerint:

    Az hogy világszinvonal azt csak kutatómunkával,akár uj felfedezéssel lehet csak elérni.Én kutató is vagíyokTőlem származika LED világítástechnikai felhasználása.Ne tudd meg,hogy mekkora munka és ingyen,mert soha senki nem fizetett érte,Sőt kiröhögtek a szentjános bogárral.Ma minden korszerű gépkocsin és városban ezzel világítanak.Katinkáék rájöttek valamire amire más nem!Hajrá Katinka!

   • Már Tamás szerint:

    +1

 3. ... szerint:

  Judapesten természetesen nincsen tombolás, mert a hatalmat bitorló gyár-fás, kaja-fás maffiózó antimagyarok tesznek róla álltalában a fajtársak álltal kézben tartott médiák segítségével, hogy ne legyen…

 4. Smith szerint:

  Viktor! Hova lett a birkanyájad? Nem hallom, hogy bégetnének. Csak a Fidesz szlogen helyett, csak Csak a FOCI? Köszönjük, Katinka!

  • vitorla123 szerint:

   Nekem nem vot birkanyájam soha! Katonáim voltak!Első osztályu katonák később rendőrök.Mi Borsodban minden gyilkost megfogtunk annak idelyén. Csak két ,majdnem három Országos Főkapitány volt a tanítványom.És persze voltak későbbi főtisztek is.Sajnos sokan lettek a rendszerváltás halottai,mert nem tudták elfogadni azt ami ma van!Egyébként üdvözöllek körünkben.Sok mindenben együtt bégetünk!

 5. Zls-179 szerint:

  Akárhogyan is van a teljesítményt el kell ismerni,nyilvánuljon az meg az élet bármely területén,és származzék bárkitől is!Gratulálok Katinka!!!

 6. kugli szerint:

  Lassan a libsik azért is kitaszítani akarják Katinkát, mert férje és edzője zsidó származású. Ma a nagy esélyes melluszó bajnokunk is kiesett, még a döntöbe sem jutott. De azt ajnározzák, míg katinkát akkor emlegetik, ha valamely libsi lap irigy a teljesítményre. Lett volna azon a hét éven át mig egy nap kihagyás nélkül minden nap edzett, többnyire napi 9 órát. Mint Messi focista akit sokszor az edzőpályán ér az éjfél, mert gyakorol. A kimééletlen edzést nem irigylik, az eredményét viszont igen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.