Kardigan zsarolni kezdett

Ultimátumot adtak a törökök az EU-nak

Ankara felfüggeszti az Európa felé irányuló migrációs hullám feltartóztatásáról szóló EU-török menekültügyi egyezmény végrehajtását, amennyiben az unió nem közöl időpontot a török állampolgárokra érvényes vízumkötelezettség megszüntetésére – jelentette ki kedden Ömer Celik, az európai uniós ügyek török minisztere.

Az EU elvárása Törökországgal szemben, hogy változtassa meg a terrorizmus elleni jogszabályait, Európa saját biztonságának veszélyeztetését jelentené – mondta Ömer Celik a Habertürk török hírtelevíziónak.
A menekültügyi megállapodásban az EU pénzügyi támogatások mellett vállalta, hogy felgyorsítja a törökökre érvényes vízumkötelezettség megszüntetését célzó, 2013-ban elkezdett folyamatot. Az eredeti tervek szerint júliusban vezették volna be a vízummentességet, ezt azonban elhalasztották azért, mert Ankara nem teljesítette az EU által előírt feltételek mindegyikét, így például nem módosította a terrorizmus elleni küzdelemről szóló jogszabályokat.

gan

Recep Tayyip Erdogan török elnök a Le Monde című francia lapnak adott, hétfőn megjelent interjújában azt mondta, semmissé válik a Törökország és az Európai Unió közötti menekültügyi megállapodás, ha az EU nem teljesíti az abból fakadó kötelezettségét, a vízummentesség megadását a török állampolgároknak.
(MTI)
Bal-Rad komm: Az ankarai Keresztapa lenyúlta a Germániai Ribanc által odatolt pénzt, de a migránsait és a saját seregeit tovább akarja tolni Európába.
Az Európai Unió pedig-ahelyett hogy segítené a szíriai polgárháború mielőbbi lezárását és azáltal a migránsáradat elapasztását-tovább hergeli Kardigant.
Az EU-nak esze ágában sincs lezárni a schengeni-zóna görög határszakaszát a Balkánon átkelni szándékozó migránsok előtt, pedig az mindennél olcsóbb, és hatékonyabb LEHETETT VOLNA! Helyette elkezdett alkudozni az ankarai vajdával. És bizony már nem találni ki a bazárból!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kardigan zsarolni kezdett bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. D vitamin szerint:

    Mondjuk a germán Banya egye meg amit főzött, de ettől Erdogan is elmehet a picsába.
    Mondok egy céldátumot a vízumkötelezettség megszüntetésére: 3800 december 31.

  2. Smith szerint:

    Ha vízummentességet kapnak, akkor török útlevelet adnak a bevándorlóknak és legálisan árasszák el Európát a iszlám vallású népek. Ha pedig nem kapnak, akkor is jönni fognak a bevándorlók, csak továbbra is illegálisan. Így is, úgy is lenyomják a Kalergi tervet a torkunkon. Az egész mögött a globális arisztokrácia és a szabadkőműves zsidóság áll.
    “A jövő európai embere kevert fajú lesz, korcs, akik felett a vér szerinti arisztokrácia és a zsidóság könnyedén uralkodhat.” (Habsburg Ottó, a Pán-Európai Mozgalom volt elnöke)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.