“Mohamed a hegynél”

“Nyíltan és őszintén mondom: Oroszország kulcsfontosságú a szíriai béke megteremtése érdekében, és a legfontosabb játékos a küzdőtéren. Úgy vélem, hogy a probléma megoldását elősegíti Oroszország és Törökország közös erőfeszítése.
Vélhetően kibővítjük a probléma megoldásában részt vevők körét-amit már korábban is javasoltam KEDVES VLAGYIMIR BARÁTOMNAK. Amennyiben szükséges, csatlakoztassuk Iránt is.
Történelminek számít látogatásom, ami egy új korszak kezdete. Úgy vélem, hogy a VLAGYIMIR BARÁTOMMAL való megbeszéléseinken új fejezet nyílik országaink kapcsolataiban. Országaink rengeteg szállal kötődnek egymáshoz” – negédelgett a TASSZ orosz hírügynökségnek adott interjújában Kardigan szultán, ma kezdődő szentpétervári vezeklőútja előestéjén.
Ugyanebben az interjúban panaszkodott az Európai Unióra, valamint a Nyugat kettős mércéjét emlegette. Kifejezte abbéli reményét, hogy Oroszország hamarosan megszünteti a Törökország ellen hozott gazdasági szankciókat, és lendületet fog kapni a “Török Áramlat” gázvezeték ügye is.
Jurij Usakov az orosz államfő szárnysegédje szerint a gázvezeték ügyében gyors és kedvező döntés fog születni, viszont a török élelmiszerexportra vonatkozó szankciók feloldása hosszadalmasabb folyamat lesz, hiszen az orosz saját előállítás a szankciósdik miatt nagyon beindult. Azt pedig nagyon nem szeretnék megtörni.
Aztán…
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Mohamed a hegynél” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Hát nem semmi! Igy kell csinálni!

  • én szerint:

   Miután az oroszoknak köszönheti hogy nem sikerült ellene a puccs , ez nem is csoda .

 2. furnan szerint:

  Ez aztán a POLITIKA ! !
  Ebben a kardigánban mintha lenne valami “olyan” vér…..
  Tehetséges zászlócserélgető.

 3. Smith szerint:

  “Kifejezte abbéli reményét, hogy Oroszország hamarosan megszünteti a Törökország ellen hozott gazdasági szankciókat, és lendületet fog kapni a “Török Áramlat” gázvezeték ügye is.”
  Jó mi? Erdogan nem csak az EU-t, hanem Oroszországot is zsarolná. Putyin igyekszik jó megállapodásokat kötni a törökökkel, hogy béke legyen a két ország között. Kevesen tudják, de az oroszok már Július 5-én megpróbálták helyreállítani a kapcsolatokat a törökökkel. Miért? Nos, mintegy 7000 orosz és volt szovjet tagországi szélsőséges harcol az Iszlám Államban – ezt mondta korábban Putyin. A 143 millió fős Oroszország 14%-a iszlám vallású, azaz 20 millió fő. (Az ortodox után az iszlám a legnagyobb vallási felekezet.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.