Amit olvasóink nem láthattak…

Van néhány “indexre tett, kimondottan jóindulatú” olvasója a Bal-Rad-nak. Az ő hozzászólásaikat az olvasók természetesen nem látják.

Vasárnapi donbasszi összefoglalónkban említettük meg, hogy a Krím-félszigeten történt valami. Armjanszk közelében egy orosz katona meghalt, kettő pedig megsebesült egy lövöldözésben. Ez volt a hír lényege, amiről telefonon keresztül kaptunk értesítést.
A letiltott kommentelők közül az összefoglalónk ebbe a hírébe csimpaszkodott bele egyikük. Még a Bal-Rad admin számára is megütközést jelentően alpári stílusban hazug-büdöskomcsizott, akinek minden híre úgy hazugság ahogy van! “Mert ha ez a hír igaz lenne, akkor már mindenki erről beszélne! De hát ez is mint minden más egyéb hír!-hazugság itt a Bal-Rad-on”-fröcsögött a derék…
Neki ajánljuk az alábbi hírt, ami nemrégen jelent meg az index.hu-n:

Az oroszok szerint Ukrajna terrorakcióra készült a Krím félszigeten

Az ukrán hírszerzés által szervezett terrorakciót akadályoztak meg az oroszok a Krím félszigeten vasárnap, közölte a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB). A Kreml-barát RT orosz hírportál az FSZB-re hivatkozva azt írta, az ukránok az orosz fennhatóság alatt lévő terület infrastruktúráját akarták támadni.
Az ukrán határnál, Armijanszknál vették észre a behatolók egy csoportját az oroszok, majd a két fél tűzharcba keveredett, egy FSZB-tiszt meghalt.
fszb
Az orosz közlés szerint húsz házi készítésű bombát találtak a helyszínen, az összerejük több mint 40 kiló TNT-nek felelt meg, továbbá lőszert, hüvelyeket és fegyvereket is találtak, olyanokat, amilyeneket az ukrán sereg speciális erői használnak.
Hétfőn további két behatolási kísérletet akadályoztak meg az oroszok. Állításuk szerint ukrán páncélosok fedezték a fegyvereseket ukrán oldalról, abban az akcióban is meghalt egy orosz.
Az RT hozzáteszi: a krími területen magas rangú ukrán ügynököket lepleztek le az oroszok. Az ukrán és orosz állampolgárságú emberek a terrorakcióban segédkeztek, és jelenleg vallomásokat tesznek.
A Reutersnek az ukrán védelmi minisztérium azt mondta, mindez hamis információ.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Amit olvasóink nem láthattak… bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Tisztelt Admin ! Lehet, hogy ez a most, az ön által közzétet cikkk összefügg aval a hír-rel amit most olvastam az egyik szlovák veboldalon, amelynek ezt a címet adták, hogy :” AZ UKRÁNOK MEGTÁMADTÁT OROSZORSZÁGOT, BIZONYGATJA MOSZVA”szabad forditásban. Ara a cikre emlékszek. Most mi a helyzet ?

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Tisztelt Admin ! Lehet, hogy ez a most, az ön által közzétet cikkk összefügg aval a hír-rel amit most olvastam az egyik szlovák veboldalon, amelynek ezt a címet adták, hogy :” AZ UKRÁNOK MEGTÁMADTÁT OROSZORSZÁGOT, BIZONYGATJA MOSZVA , KÉSZÜLTSÉGBEN AZ OROSZOK” szabad forditásban. Ara a cikre emlékszek. Most mi a helyzet ?

  • kisember szerint:

   A videó szerint van elég “tárgyi” bizonyíték, csak be kellett gyűjteni. Most aztán hivatalosan is terrorizmussal foglalkozik az egyébként három éve terrorizmussal foglalkozó ukrániai rabbinátus, akarom mondani kazár kaganátus.

   Két orosz titkosszolga meghalt, minimum egy ukrán titkosszolga fogságban, ez elég kínos nemzetközi jogalap is lehet, épp most makogta Obama, hogy nem kap ukránia szövetségesi státuszt a nato nevű bűnszövetkezetben. Van ott elég lebukott terrorizmussal foglalkozó állam…

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Most már aprólékosaban elolvastam a szlovák web oldalon lévő hírt is, ugyanaról ír mint ami a mostani, az ön által is közölt hír is szól. Elnézést,kissé bepánikoltam.

 4. Zls-179 szerint:

  Merő jó indulatból a hátizsákjukba raknám e nemes kellékeket, és áldást osztva nekik útnak indítanám őket, arra amerről jöttek ezek a híresek…

  • TERMIN8ATOR szerint:

   A távirányitó gombját meg az FSZB- ek,úgy tízméter távolságból lenyomná, természetesen fedezékből, t.ZLs-179. Igaz is, menyien voltak a diverzánsok, menyit sikrült elfogniuk az FSZB-seknek? Remélem nem lesznek olyan nagyvonaluak az orosok,hogy kiadják az ukiknak,úgy mint Szavcsenko-t. A Reutersnek,az uki védelmi minisztérium azt mondta,mindez hamis információ. Talán már reuters-éknél sem sokat adnak az uki “nyilatkozatokra”, kiismerték már az egész bagázst. A tagadás meg beismerés. Lehet,hogy amikor Donbaszt olyan hevesen ágyuzták, aval el akarták a figyelmet vonni a divezióról,hogy átjuthassanak a Krími félszigetre. Ostoba elkébzelés volt mondhatom. Sajnos még sok ilyen, hasonló eset, esetek fognak előfordulni, nagyob számban, aztán nyilt katonai támadásba fog torkolni. Ekkor talán ráfog döbeni Putyin, hogy adik kellet volna cselekednie, preventiven amig talán nem lett volna késő. Akkor kellet volna megindulnia amikor, két alkalomkor is ott áltak közvetlenül az ukrán határon az Orosz békefentartó csapatok. Meg lehetett volna előzni a mostanra beláthatatlan, és ELKERÜLHETELEN katonai, fegyveres komfliktust, ami szerintem rövidesen be fog következni, bárhogyan is kerüli, lavírozik is Az ukik vérszemet kaptak,hogy a számtalan atrocitásokra nem válaszoltak, nem vett szatiszfakciót. máskép mondva elégtételt. Remélem nem veszi Putyin készpénznek a FÉNYES PORTA simulását,talán így akarja csabdába csalogatni a szultán az oroszokat, hogy aztán halálos csapást mérhessen rá. Remélem Putyin elégé átlát a török szitán.

   • vitorla123 szerint:

    Szerintem meg nem!Putyin koncepciója hibás!A konfliktus elodázását csinálja.Sztálin is ezt tette. Alig úszta meg!

    • TERMIN8ATOR szerint:

     vitorla 123 ! De igen Putyin a hibás ! Hogy miért? Hát azért mert azt, azokat a tanácsadóit akik a preventiv akciót -Ukrajna megszálását tanácsolták Putyinnak, elzevarta maga mellől, sőt néhányat közülük kiüldözött Oroszországból E MIATT tisztelt vitorla 123 ! Most meg főhet a feje csak enyi és nem több !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.