Go East!

Német menedékkérők a Vörös téren!

Egy német család 2300 kilométert autózott, Észak-Németországból, hogy Oroszországban kérjen menedékjogot azért, mert a migránsáradat miatt már nem érzik biztonságban magukat Németországban.

Az 51 éves Carola Griesbach és 45 éves férje, André VW lakókocsijukban a moszkvai Vörös téren táboroznak, miután elmenekültek a kisebbségi vélemények által terrorizált Németországból. A házaspárral tartott két lányuk, Dominique és Julia, valamint négy unokájuk is. Az orosz hatóságok viszont nem akarják őket elismerni menekülteknek, mert Németország biztonságos országnak tekintik.

ncs

A családfő szerint Németország már nem biztonságos, és egyre kevésbé demokratikus. A német társadalom erkölcsileg teljesen korrumpálódott és a német pontosság valamint bűnözésmentesség a múlté.
A német állam erkölcsileg korrupt, úgyhogy Putyin sokkal demokratább Merkelnél. A A népes familia még 2015 Szilveszter napján érkezett Oroszországba. Egy kis Moszkva-környéki erdei motelben húzták meg magukat, de miután elutasították menedékkérelmüket, a pénzük elfogyott és most a Vörös téren közadományból léteznek.

ncs1

A házaspár kijelentette, hogy bármely pillanatban készek munkát vállalni, ha helyet adnak menekültkérelmüknek.
Elmondták azt is, a németek a migránsok befogadásával segítik az amerikaiak közel-keleti háborúit. Felháborítónak tartják azt is, hogy a német média alig számol be a migránsok által elkövetett bűncselekményekről és azt, hogy Németországban már a gyerekeket is szexuális oktatásban részesítik.
Az utóbbi egy esztendőben egyébként nagyon sok orosz-német házaspár választotta biztonságos élőhelyül Oroszországot, kimondottan a migránsáradat miatti veszélyérzetük okán.
Indokaik teljes mértékben egybecsengenek a Griesbach-familia félelmeivel.
(Forrás: dailymail)
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Go East! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Kósa Lajos szerint:

  Erről hallott valaki, valamit?:-
  Petőfi Sándor: Mit nem mond a bolond Német? Verse alapján,” A jó [email protected]
  ” A LEGKOMOLYABBAN EL KELL GONDOLKODNUNK AZON, HOGY AZ AMERIKAI ÁLLAMISÁGOT EURÓPAI TERÜLETRE TEGYÜK ÁT. Az amerikaiak átköltöztetésekor szóba jöhető legelső variációk között kell szerepelnie Ukrajnának. Ennek éghajlati feltételei a leginkább kedvezők az amerikai állampolgárok számára – ÁM BIZONYOS KÖRÜLMÉNYEK EGYBEESÉSE MIATT E KÉRDÉS MEGOLDÁSÁT KUDARC FENYEGETI.”Hilary Clinton
  LEBENSRAUM – AMERIKAI MÓDRA
  (már ilyen is van – az amerikai demokrácia nagyobb dicsőségére. Jenki-fanok, figyelem!)
  Ross Childs, az amerikai ABC News műsorvezetője Hillary Clinton demokrata elnökjelölt egy váratlan közlésére hívja fel a figyelmet.
  Az elnökjelölt asszony (aki Orbán Viktor megítélése szerint A SZOCIALISTÁKHOZ áll közel, és ezért – de csak ezért! – Trumpnak szurkol inkább) interjújában kitért az Amerikát a Yellowstone park környékén, illetve a San-Andreas vulkán felrobbanásával fenyegető környezeti katasztrófára. E katasztrófák a puszta létében fenyegetik az Egyesült Államokat – állapítja meg a First Ladyből First Manné avanzsálni készülő hárpia.
  Aki hozzáteszi: kevés idő maradt, ezért A LEGKOMOLYABBAN EL KELL GONDOLKODNUNK AZON, HOGY AZ AMERIKAI ÁLLAMISÁGOT EURÓPAI TERÜLETRE TEGYÜK ÁT. Az amerikaiak átköltöztetésekor szóba jöhető legelső variációk között kell szerepelnie Ukrajnának. Ennek éghajlati feltételei a leginkább kedvezők az amerikai állampolgárok számára – ÁM BIZONYOS KÖRÜLMÉNYEK EGYBEESÉSE MIATT E KÉRDÉS MEGOLDÁSÁT KUDARC FENYEGETI.
  (Magyarra fordítva: amíg a Donbassz népe ellenáll – netán még a junta is bukna – lőttek az amerikai Lebensraumnak).
  „OROSZORSZÁG ÁLLÁSPONTJA MIATT (kiemelés a cikk összefoglalójától) NEM MONDHATUNK LE ERRŐL, A GLOBÁLIS AMERIKAI ÁTKÖLTÖZÉS SZEMPONTJÁBÓL LEGKEDVEZŐBB TERÜLETRŐL. EZÉRT TOVÁBB FOLYTATJUK A NEMZETKÖZI NYOMÁSGYAKORLÁS KOORDINÁLÁSÁT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A KRÍM TÉRJEN VISSZA (t.i. Ukrajnához) ÉS ÁLLJON HELYRE A 2014 FEBRUÁRJA SZERINT TERÜLETI TÉRSÉG.
  Mindezek mellett folytatnunk kell az előkészítő munkát annak érdekében is, hogy NÉHÁNY KELET-EURÓPAI ORSZÁG – Lengyelország, MAGYARORSZÁG, Románia, a balti államok – TERÜLETÉT UGYANCSAK HOZZÁCSATOLJUK AZ EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOKHOZ. Így kibővíthetjük az ahhoz szükséges ÉLETTERET, amelynek birtokában nem kell majd szoronganunk, és lesz arra perspektívánk, hogy tovább folytatódhasson iparunk, gazdaságunk növekedése” – mondta Clinton.
  Arra a kérdésre, hogy mi lesz az adott területek állampolgáraival, a világuralomra jelölt főboszorkány úgy reagált: EZ EGYÁLTALÁN NEM ELSŐRENDŰ PROBLÉMA. A realitásokból kiindulva az említett területek lakói BOLDOGOK LESZNEK, HOGY AZ EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK POLGÁRAIVÁ LEHETNEK MAJD. Persze azért nem mindenkinek lesz ilyen szerencséje: egy részüket a Közel-Kelet, Afrika országaiban osztják majd szét. Ami, sajnos, ELKERÜLHETETLEN AMA GEOPOLITIKAI VÁLTOZÁSOK FOLYAMATÁBAN, AMIKOR AZ ERŐSEBB ORSZÁGOK ELFOGLALJÁK A GYENGÉBBEK, az életképtelenek SZÁMUKRA LÉTFONTOSSÁGÚ TERÜLETEIT. Mely utóbbiak, ahogy azt a történelem is bizonyítja, úgyis megszűnnek létezni.
  A világ leendő sátánkirálynője a továbbiakban így beszél kedves bábjairól: „Természetes, hogy az Európai Egyesült Államok a továbbiakban birtokba veszi majd azokat a területeket, amelyeken az államiság immár kómában leledzik, és amelyek felgyógyulására még csak remény sincs. Napjainkban, kétségtelenül, Ukrajna ilyen terület. Ez az ország jelenleg egy jelentős kiterjedésű, gazdasági szempontból előnyös területen helyezkedik el. Melyet azonban az ukrán hatóságok immár negyedszázada képtelenek ésszerűen igazgatni. Ahol a külvilág évről évre nem lát egyebet, mint mértani haladvánnyal növekvő állami, szociális, demográfiai és gazdasági degradálódást. Ugyanez vonatkoztatható a balti térségre is. REMÉLEM, HOGY AZ EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK KÉPES LESZ az európai térségbe KIKÜSZÖBÖLNI EZEKET AZ ÉLETKÉPTELEN, VALAMI FÉLREÉRTÉS FOLYTÁN LÉTEZŐ ÁLLAMSZERŰ KÉPZŐDMÉNYEKET. Ugyanakkor Oroszországgal, Kínával, végső soron közös nevezőre juthatunk – olyan jószomszédi, egyenrangú kereskedelmi partnerekké válhatunk, amelyeknek nem lesz szükségük háborúkra, megrázkódtatásokra” – mondta Clintonné.”
  Azt az egyet felejtette csak el hozzátenni: eme idill
  megvalósításához kell egy orosz-ukrán, egymást kivéreztető, Putyin elnököt megbuktató háború. Természetesen a NATO részvételével (több lengyel, balti, magyar, román katona pusztulásával, akik helyére máris költözhetnek a jenkik) – és, természetesen, mint mindig, az Egyesült Államok távolmaradásával. Amelynek polgárai nyugodtan kezdhetnek pakolni, hogy a fenyegető természeti katasztrófa közeledtével új életterükre költözhessenek.
  A LIBERÁLFASIZMUS MOST MEGMUTATTA IGAZI ARCÁT! ÉS MÉG MONDJÁK AZT, HOGY NEM FASISZTA A LIBERÁLFASISZTA!
  Így vonulgassanak a jövőben is a náci Ukrajna kék-sárga rongyai alatt, Oroszország ellen! Hogy MENTORUK UGYANAZT A SORSOT SZÁNJA NEKÜNK, MINT HAJDAN HITLER. ————-
  Неожиданное заявление Клинтон: США рассматривают территорию Украины, как место для переезда
  magkarelian.ru

  • bizony szerint:

   Hadd legyek a “sátánkirálynő” ügyvédje.
   A fenti írás nem újdonság, a mozikban (pl Etyeken..) már rég erre gyúrnak. Yogi Bear, Ring of fire, District 9, Törésvonal, és a többiek .. ugye. Már írtam régebben hogy az Usát az európai kultúra menedékhelyének látom, milliók menekültek oda, és befogadásra, jólétre, gyarapodásra találtak. A fentiekből következik, mindez működhet fordítva is, lehet hogy tartozunk is ezzel! És ez jó, amikor ennyi, a tradicionális európai létformára veszélyes náció között kell élnünk.
   Mit mond az ukrán államról ami nem igaz? Hallgatom!
   Magyarországot államiságában tekinti továbbra is, ezzel sincs gond. Egy hatalmas és erős únió tagállamának lenni nem rossz. Tudják ezt Minnesotában is. Amit az oroszokról mond az is teljesen rendben van, “Ugyanakkor Oroszországgal, Kínával, végső soron közös nevezőre juthatunk – olyan jószomszédi, egyenrangú kereskedelmi partnerekké válhatunk, amelyeknek nem lesz szükségük háborúkra, megrázkódtatásokra” Ez egy szép jövő lenne. Ki ne szeretne jó szomszédokat, háborúk és konfliktusok nélkül?!

  • Fergeteg11 szerint:

   Múltkor egy (valójában legalább kettő) fórumozók által naivan terjesztett, muszlim belharcból eredő, de európaiakat is hülyítő hoaxot igyekeztem lebuktatni a hozzászólások között, ami(k)nek szerintem jó hatása nem lehet (attól még elég valószínű, hogy pl. az Egyesült Államoknak és fő közel-keleti szövetségesének (a “Közel-Kelet egyetlen demokráciájának”) valamilyen szinten köze van az Iszlám Állam megtervezéséhez, erről már a Bal-Radon is lehetett olvasni, más kérdés, hogy ehhez hasznos idiótákat vagy opportunista terroristákat bármikor lehet találni, nem kell ahhoz direkt moszados álmuszlim zsidó beszervezetteket keresni). Most egy másik hoax bontogatja szárnyait, és ha nem fogják meg időben, elterjed ez is. Engem különösebben nem zavarna, mert sejtem, hogy az információs háború része, és látom, ki ellen irányul, de itt nem tartom szerencsésnek. Jobb lenne talán amerikai baromságokat bedobni, amit jól leleplezhetünk! 🙂 Van elég.
   Rákeresve a “hillary clinton” “abc news” “ukraine” “ros childs” szavakra, végül orosz oldalakhoz jutunk a hír forrásaként, eltekintve Ros Childs roppant érdekes és hírértékű, csöcskidomborító ruhája különlegességének taglalásától. Ekkora baromságot egyébként még egy Hillaryhoz hasonló kvalitású elmebajnok sem igen mondhat, bár az e-mail botránya után már nem lenne olyan meglepő (talán ezért is döntöttek úgy, hogy bedobják a hoaxot). Pusztába kiáltott javaslatom az, hogy ezt se vegyük nagyon komolyan!
   Itt sem találom:
   https://hillaryspeeches.com

 2. Sub Zero szerint:

  Ezt is megértük. Egyébként a Balaton környéki ingatlanokat is veszegetik a németek. Pont ugyanezért. Személyesen találkoztam franciákkal, akik azért költöznek Budapestre, mert egy európai fővárosban akarnak élni. Párizs, London már csak földrajzilag tartozik Európához.

  • 1970 szerint:

   Na, ez megint az egyik “gyöngyszeme” Önnek!

   A Balaton környéki ingatlanokat már a ’80-as években vették a németek (és más nációk is), nézzen utána! Gondolom, már akkor is hatalmas volt a “migráncsok” áradata, ugye?!:)))
   A franciák meg ide akarnak jönni, mint európai fővárosba – hát ez tényleg az évszázad vicce, nagyon jó:))) Bp., a jelenlegi politikai vezetéssel az ország élén, mint az “európai főváros mintája” – hát, akkor tényleg nagy kakiban van ez a kontinens:(
   És mondja, a cikkben szereplő németek miért Moszkvába mentek e helyett a “csodás európai főváros” helyett? Szerintem ők is tudják, hogy Moszkva jelenleg a mi szeretett Budapestünknél is európaibb főváros.
   Tudja, ami a legszomorúbb, hogy már a románokkal és a bolgárokkal “versengünk”, és attól tartok, ennél is lesz lejjebb. 30 éve ez nagyon nem így volt!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.