Hosszú menetelés: 3/3

Aranyérmet szerzett Hosszú Katinka 200 vegyesen is a riói olimpián.
Katinka a 400 vegyesen és 100 háton aratott győzelme után ezt a számot is esélyesként várta.
Ehhez méltóan már a futam elejlén az élre állt és nem is bírtak vele az ellenfelek, könnyedén megszerezte a harmadik riói aranyérmáét is, méghozzá 2:06:58 perces olimpiai csúccsal!

háhá

A magyar úszók közül utoljára Egerszegi Krisztina nyert három aranyat egy olimpián, még 1992-ben.

Köszönjük Katinka! Gratulálunk!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hosszú menetelés: 3/3 bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Vak Bottyán szerint:

  Gyárfás Tamás, a MUSZ (egyik) parazitája Gyurtának és Cseh Lászlónak akart érmet átadni. Ez a taknyon csúszás a kazár féregnek.

  • ... szerint:

   Ja-ja! Koppant egy nagyot Gyár-fás Kaja-fás! Az egyik netes oldalon le van fényképezve Katinka egyik döntőjén többedmagával a lelátón. Vagy hatan-heten vannak együtt, mindenki állva tapsol, és szurkol, ez az antimagyar maszopos(!) maffiózó meg ül közönyösen fancsali pofával..
   És ez a MUSZ vezetője!
   Illő volna valakinek megkérdeznie csüngőhasút, hogy hosszú évekkel ezelőtt, amikor gyár-fás kaja-fás a Nap-tv vezetőjeként, és riportereként faragta rendesen a narancsseggűeket, most mégis mit keres még ebben az országban, közelebbről e szerevezet élén!…
   Sütkéreztek/sütkéreznek a nyomorultak a sportolók sikerein, felvéve “értük” a több milliós évi sikerprémiumokat természetesen a minimálbéres fizu mellett, miközben az úszók kökorszaki körömények között készültek, és készülnek a mai napig magyar honban..
   Amikor az amerikai úszók megkérdezték a magyar úszóktól az egyik világversenyen, hogy a csapattal mekkora kisegítő személyzet érkezett, a válasz után kiröhögték őket. Ezt az egyik úszó mesélte el..
   Míg az amerikaiakkal öt főre vagy negyven szakember jött – köztük elemzők, gyúrók, dietetikusok, számítógépes szakemberek stylistok stb – addig a magyar csapat kisegítő “szakembereit” kislacibá, gyár-fás-kaja-fás,meg egy-két koma sógor jóbarát alkotta.
   A magyarok eddigi világszínvonalú eredményei csak is a hazai sportolók elképesztő akaraterejének, és munkabírásának köszönhető, amelyhez ezeknek az égvilágon semmi közük!
   De azt hiszem ezt Katinka is elmesélte, hogy micsoda technikai felszereltség kell ma már ahhoz, hogy egy sportoló tizedeket tudjon “javulni” valaki előtt..
   Most azt hiszem láthatjuk.. De abban is biztos vagyok hogy kaja-fás marad még egy darabig az úszószövetség élén.. Persze ez abszurdisztán így érthető is lesz..

 2. Vak Bottyán szerint:

  Szóról szóra egyet értek az előttem szólóval. Külön desszert, hogy Gyurta edzóje nem vállalja a felelősséget, mert állítólag két másik személy vette át az egyik reménységünk edzéseinek irányítását ez év elejétől. Őszintén sajnálom Gyurtát és Cseh Lászlót.

  • ... szerint:

   És mekkora lesz még a koppanás akkor, ha Katinka nyer még egy-két aranyat mert benne van a pakliban- tudomásom szerint még két számban indul a vegyesváltóval együtt- ezek meg a fényesebbikből egyet sem!
   Jót nevettem reggel, mert a Magyar Talmudista Iroda (MTI) egyik képújságjában főcímben volt az, hogy x ezüstöt nyert, alatta meg kurtán, hogy : “Hosszú arany, x meg bronz” !
   A Mózes 1 reggeli híradónak nevezett horrorfélórája, az az utáni sporthíreikben nem is volt téma!…

  • felvidéki szerint:

   Ha jól emlékszem, Gyurta és Cseh László ellenezte Hosszú fellépését és Gyárfás mellett álltak. A zsidrákok jól élősködnek a magyarokon, akik meg hülyére dolgozzák magukat.

 3. M G Miklós szerint:

  Ha a Gyárfás féléken múlna, magyar már nem létezne ezen a földön.

 4. kugli szerint:

  A sok Zacheres Cseh, Gyurta, Kenderesi, stb, mind megbukott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.