Rájöhettek valamire a germánok?

 A GERMÁN HATÁRRÓL MIGRÁNSOK EZREIT FORDÍTJÁK VISSZA

Több ezer menedékkérőt utasítanak el, még nagyobb a kitoloncoltak száma, és az önkéntes hazatérési programok révén is sokan hagyják el Németországot.

A germán határokon egyre több belépésre jelentkező embert utasítanak el, és a kitoloncolások száma is emelkedik berlini adatok szerint.

kitol

2016 első felében több mint 13 300 embertől tagadták meg a belépést a határon. Tavaly egész évben 8913 ember regisztrált.
A legtöbb migránst, több mint 10 600-at a germán-labanc határon fordították vissza. A Galliával közös határon 240, a Németalfölddel közös határon 118 embertől tagadták meg a belépést, repülőtéren pedig 2030 embert nem engedtek be Germániába.
Januártól júliusig több mint 13 700 jogosulatlan menedékkérőt toloncoltak ki az országból. Tavaly egész évben 20 900, 2014-ben 10 900 embert küldtek el. Az idén a kitoloncoltak 75 százalékát a nyugat-balkáni térségbe fuvarozták vissza, ahol-pl. Koszovoban-már várták/várják őket a dzsihadista toborzók és kiképzők.
Az “önkéntes hazatérési programok” révén távozók száma is emelkedik. Az első fél évben 30 553 elutasított menedékkérő költözött haza. A legnagyobb csoportot, körülbelül 9300 fővel az albánok alkotják, de iraki és afganisztáni állampolgárok is nagyobb számban – 3322, illetve 2305 fő – hagyták magukat rábeszélni a nem éppen üres zsebbel való távozásra Germániából, ahonnan tavaly egész évben 37 220 jogosulatlan menedékkérő távozott “önkéntesen”.-tudhattuk meg az MTI tudósításából.
Amely MTI arról is írt, hogy vasárnap délelőtt egy 14 éves kansüldőmuszlim “MENEKÜLT” gyújtott fel egy keresztény templomot Olaszországban. Sajtóhírek szerint. Az épület egy része leégett. Szemtanúk beszámolói, és a biztonsági kamerák felvétele szerint a fiú a kegyeleti gyertyákkal meggyújtotta az épület egyik részét, majd rázárta a templom ajtaját az ott ájtatoskodó kb. húsz emberre.

lek

Nem nehéz elképzelni, hogy az ihlet esetleg személyes élményen alapulhat. Lehet ugyanis, hogy a terroristapalánta láthatott ISIS-produkcióban előadott elevenen elégetést. “Reméljük” ez a patkányivadék is megfordult némi koszt-kvártély ügyben Döbrögisztán Vajdaságban.
Mondják egyébként, hogy a tűzoltók időben érkeztek. Az igazhitű mészároslegényt pedig Torinóban a fiatalkorúak bírósága fogja megdorgálni. Aztán irány a kényelmes nevelőszülői fészek! Hiszen “még gyerek”! (Két év múlva már alaposabb munkát fog végezni!-abban biztosak lehetünk.)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Rájöhettek valamire a germánok? bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. IB szerint:

    nagyon szeretnének megszabadulni egy részüktöl már mert rájöttek hogy eltarthatják öket életük végéig..nemvéletlenül probálkoznak fenyegetésekkel is mint az eu-s pénzek megvonása attol aki nem akar befogadni belölük…

  2. medve szerint:

    Aztán Koszovó-ból visszajönnek, amikor az eu-t kell rombadönteni parancsra. Azt hiszem nem ússzuk meg sajnos. Ezen a földön már nem lesz békesség, csak egy áll béke, aztán majd a becsapottak milliói .m

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.