Kész Rio…

Rablók támadtak egy utasra egy BKK-buszon
Rablókat keresnek a budapesti egyenruhások. A támadók a 97E buszon léptek oda egy utashoz, letépték a láncot a nyakából, többször megütötték, és elvették a nála lévő két sört is.

Mindez még május elsején történt (délután fél 4 körül) de a rendőrség csak csütörtök tette közzé felhívását, illetve a rablásról készült videót. Tájékoztatásuk szerint egyébként a párost segítette egy harmadik – idős – férfi is, aki együtt szállt le velük a XVII. kerületi Olcsva utcában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyekről, tartózkodási helyeikről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 253-2340 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
(24.hu)
Bal-Rad komm: Rejtett munkaerőtartalékaink készletfeltöltő akciója! FÉNYES NAPPAL!
Láthatjuk a semmit nem tűrő dölyföt! ELVESSZÜK!-MERT EZ NEKÜNK JÁR! (Mint a “NAGYOK”! Csak ők-EGYELŐRE-kicsiben markecolnak!)
“Rendőrségünk” pedig a lakosság segítségét kéri! Pedig-meglehet-CSAK a bűnügyi nyilvántartást kéne megkukkolni!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kész Rio… bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. M G Miklós szerint:

  A Fővajda irányítja az országot,(meg a kvótákat is). Érdekes a rendőrség még a felvétellel sem tud (akar) mit kezdeni. Nyomozzon a lakosság. A fő bűnös megvan, maga a rendszer, no és persze a haszonélvezői.
  Kétféle járműre fokozottan kockázatos felszállni, a teljesen vagy majdnem teljesen üres és a tömött járműre.
  Érdekes, hogy a pilóta látja a kijelzőjén az eseményt. Ha rögtön leadná a drótot, és utána a központ, pár perc kellene a járőr érkezéséig. Védett fajról van szó, sérthetetlenek. Már az első vagy a második megállónál elkaphatnák.
  Bő 3 hónap után? – információ: Rendszerváltást, vissza a szocializmust, és lesz biztonság.

 2. Sub Zero szerint:

  Kész Rio… Természetesen brazilokkal.

 3. Kósa Lajos szerint:

  A héber rend őrei meg vártak óvatosan 3 hónapot, hogy majd csak elfelejti az egyszerű állampolgi,kit, vagy mit látott, majd fél évvel az előtt!

 4. Kálmán Lőrinc szerint:

  A sündörség nagyrészt lakosság bejelentésekből és besúgókból dolgozik. A valódi bűnözők többségét saját erőből képtelenek lennének felderíteni és elkapni.
  Ha pedig eme felderítést komolyabban veszi a polgárság, és elkezdenek tevőlegesen is fellépni a bűnözőkkel szemben (lásd a tolvajkergetők esetét) akkor persze rögtön van kikkel szemben keménykedni-eljárni… azokkal szemben akik próbálnak tenni a biztonságunkért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.