Megkésett felismerés + hibás koncepció!

Tuzson: a határok lezárása a legjobb módszer

A határok lezárása a megoldás a migrációs hullám ellen, ehhez kell megerősíteni a határvadász századokat – mondta Tuzson Bence kommunikációs államtitkár.

A legjobb és egyben működő módszer az illegális migrációs nyomás ellen a határok lezárása, és ha biztosítják, hogy az uniós, schengeni határokat csak törvényesen lehet átlépni – mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációs államtitkár az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.
Az államtitkár kiemelte: ezért is van szükség kifejezetten a határ őrizetére, a határvadász századok megerősítésére.
Ennek érdekében háromezer új rendőrt vesz fel a magyar rendőrség – idézte fel a szerdai kormányülés szünetében bejelentett kormánydöntést Tuzson Bence.
A toborzás és a kiképzés most fog megkezdődni. A részletek kidolgozása még folyamatban van. Erről Pintér Sándor belügyminiszter a jövő héten fog tájékoztatást adni – tette hozzá az államtitkár.
(hirado)
Bal-Rad komm: Nem állíthatjuk, hogy a döbrögista horda kommunikációja hiányos lenne – ÖNVÉDELMILEG IS!
Közel másfél esztendővel a migránsroham kezdete után FÖLTALÁLTÁK A HATÁROK LEZÁRÁSÁNAK ötletét! (A Bal-Rad tavaly nyár kezdete óta SZIGORÚ HATÁRZÁRAT ÉS VÍZUMKÉNYSZERT SZORGALMAZ-KÖRKÖRÖSEN!)
Persze ismét részmegoldásokban ötletelnek, óriási fáziskéséssel, és hiábavalóan. De azt a látszatot igyekezvén kelteni a társadalomban, hogy ők aztán kezdetektől fogva…!-AZ ÉLEN JÁRNAK!
Miközben Nyugat-Európát elárasztotta AZ ELLENSÉG!-ők most jönnek rá, hogy NINCS IS MIVEL-KIVEL VÉDEKEZNI! No nem az ELLENSÉGGEL SZEMBEN, hanem a további ELLENSÉGES ERŐK tömeges beözönlése ellen! DE MÁR GONDOLKODNAK A MEGOLDÁSON! Ami kimerül háromezer új rendőr csatasorba állításában. MAJD! Miközben a magyar katonák messzi országokban teljesítenek NATO-megbízatásokat!
RENDŐRÖKKEL AZ ÁLLAMHATÁRAINK VÉDELMÉÉRT! (?)
KIKÜLDETÉSBEN LÉVŐ OPRETTHADSEREGGEL AZ ORSZÁG BIZTONSÁGÁÉRT! (?)
Duma, duma, duma! Blöff, blöff, és blöff!
A lopáson és a megmagyarázáson kívül semmihez nem értő bűnbanda rikácsolása!
Ez az ami hiányzik! Erő és szövetséges: (Aminek fölszámolásán a döbrögista horda IS bőszen munkálkodott!)
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Megkésett felismerés + hibás koncepció! bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. ... szerint:

  A baj óriási! Mi lezárjuk a balkáni útvonalakat, miközben a németektől meg özönleni fognak tízezer számra hozzánk nyugatról!..
  Megdöbbentő, hogy nincs egy valamire való német, aki esetleg egy tárat beleeresztene a germán ribancba! Azt hiszem a cikk meggyőző :
  https://kuruc.info/r/4/162393/

 2. Smith szerint:

  Határokat ugyan védik, de az országot nem, mert továbbra is beengedik az érvényes papírokkal nem rendelkező betolakodókat. Tegyük fel, hogy a mexikói-amerikai határon szeretnék bejutni az USA-ba, de nincsenek papírjaim. Az amerikai határőr nem engedne át a határátkelőkapun, ez olyan biztos, mint a halál.

  Toroczkai László tegnapi Facebook-bejegyzése:
  “Kiskunhalason találkoztam ma polgármester-kollégákkal, hazafelé megálltam enni pár falatot a helyi áruház előterében található gyorsétteremben. A dolgozókon kívül egyetlen magyar ember sem volt körülöttem, kizárólag migránsok nyomkodták az okostelefonjaikat és beszélgettek nagyon ráérősen. Kiskunhalason az őrzött migráns-táborban mindennaposan a verekedések, lázadások, nem csupán egymást verik össze, de számos alkalommal támadtak a magyar biztonság őrökre, rendőrökre is. A nyitott táborból pedig folyamatosan kirajzanak, elárasztva a várost. Hazug az a propaganda, amely azt hirdeti, hogy megállítottuk a migrációt. A valóság az, hogy a határmenti térségben valóban sokkal jobb lett a helyzet, lényegesen kevesebben tudnak ellenőrizetlenül átjönni a határon a kerítésnek és az őrzésnek köszönhetően, ugyanakkor a tranzitzónákon át ugyanúgy özönlenek befelé a migránsok, akik nyitott táborokba kerülnek, innen aztán szabadon távoznak is, ki erre, ki arra. Ameddig nem mer a kormány szembemenni Brüsszellel, és kimondani, hogy egyetlen olyan szomszédos országból sem veszünk át migránsokat, ahol nincs háború, s nem szüntetjük meg a nyitott táborokat, addig az új honfoglalás és a modernkori népvándorlás zavartalanul folytatódik.” (Aki ellátogat az oldalára, az fényképes bizonyítékot is talál.)

  • vitorla123 szerint:

   Torockainak igaza van!Függetlenűl attól hogy magyar fasiszta.Nincs a problémának FIDESZ és fasiszta megoldása.Ha lőnek elfoglalják Magyarországot!Csak “kommcsi” megoldás van!Állalános hadkötelezettség és aknazár!

 3. kugli szerint:

  Torockai nem magyar, hanem olyan mint Szegedi. És nem kell Kiskunhalasra menni, Pesten is látsz sokat, ráérősek, éttermekben üldögélnek. Itt laknak már.

 4. petymeg szerint:

  Ott a sok kihasználatlan stadion!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.