Ide gyorsan Putyin telefonszámát…

Komoly hullámokat vet a krími és a donbasszi merényletek ügye az egész világon. Nyalókakirály is kezdi úgy érezni, hogy most átlépték a vörös vonalat. Nem mintha ezt szándék nélkül tették volna! Nagyon is szándékoltan csinálták, csak éppen arra nem gondoltak, hogy a vonal túloldalán sem hülyegyerekek toporognak. A kijevi svindliket igen gyorsan fölfedték, és most a Medve igencsak bosszús hangulatba került. Ami a kijevi álmoskönyvek szerint sem jelent sok jót.

Ezt felismerve Petro Valcman Maradék-Ukrajna Cézárja utasította tegnap délután Klimkin külügyért, hogy sürgősen szerezze meg Vlagyimir Putyin telefonszámát. Szeretne az orosz államfővel beszélni. Kezd ugyanis aggódni a balul kiütött krími diverzánsbulija miatti ESETLEGES orosz válasz miatt.

nyk

Oroszország elnökét pedig nehéz lesz elérnie telefonon keresztül is. Mert bár tudna időt szakítani egy Valcmannal való telefonos csevejre, kedve nincs hozzá. “Terroristákkal nincs miről, és nincs értelme beszélgetni”-jelentette ki Vlagyimir Putyin.
Valcman ordashadának vezérkari főnöke is a feszültség “csökkentésére” tett tegnap délután bejelentést. Viktor Muzsenko bejelentette, hogy további erősítéseket vezényelt a Krímmel határos vidékre, és minden egységet teljes harckészültségbe helyezett.
Azt is parancsba adta Nyalókakirály Klimkin mesternek, hogy szervezzen meg gyorsan egy telefonos útbaigazító beszélgetést a gall és a germán nagyfőnökökkel. Nem kell ide “normandiai négyek”! Legyen az csak három a továbbiakban. Moszkvát ki kell hagyni az ötletelésből Donbassz ügyében.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ide gyorsan Putyin telefonszámát… bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. én szerint:

  Nem is kicsit ütött ki balul, elfogták a diverzánsok parancsnokát Evhen Panov urat , aki vallomást tett, név szerint megnevezett 3 ukrán felderítő tisztet akik szerveztél vagy benne voltak a buliban . ( Andrij Zahtyej , Olekszandr Kirillov, és Oleg Litvenkó nevű úriemberek ) és egy Desih fedőnevű egyént .
  Ukrán Felderítő Főosztály munkatársai. Nagy blama .
  A ír a Rosszija 24- nél jelent meg tegnap.

  • vitorla123 szerint:

   Ez így természetes A két népköztársaság nem egyebet tesz,mint védi a Krim félszigetet.Szar ügy,hogy ezt Sztálin követői teszik.Az Orosz emberek nagy megelégedésére.Ez nagy Blama Putyinnak is.Hát valamit tennie kell!

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Nemcsak a Rossija-24-es weboldal,hanem az összes Orosz, Donbaszi, Luganszki web média. Tegnap este saját magam győződtem meg, tisztelt “én”.

 2. Limbó-hintó szerint:

  “Azt nem tudom, hogy a Harmadik Világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de azt tudom, hogy a negyediket botokkal és kövekkel…” (Albert Einstein)

 3. Vak Bottyán szerint:

  Limbó-hintó! Ha jól emlékszem kőbaltát mondott.

 4. Próféta szerint:

  Vajon, most mit tesz majd a KGB ? Lesznek e titokzatos halálesetek Ukrajnában?

 5. Öcsi szerint:

  Ez már a vég kezdete a Disznószemű királynak és bandájának.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.