Öreg Döbrögi is pénzcsatornáz

Orbán apja nagyot kaszálhat a budapesti vizes vb-n

Orbán Viktor édesapjának cége is ott van a margitszigeti csatornázási munkálatok készítői között – írja a nol.hu.

A miniszterelnök apja jól járhat azzal, hogy Magyarország rendezi a 2017-es vizes világbajnokságot. Orbán Győző többségi tulajdonában álló cége, a Dolomit Kft. is szerepet kapott ugyanis a vb egyik központi helyszínének margitszigeti csatornázási munkálataiban. Erre abból következtettek, hogy az ötmilliárdos beruházás munkaterületeinél több olyan betonelemet látni, amin a cég nevének felirata látható. Azt egyelőre nem tudni, a cég milyen értékben vesz részt a munkálatokban.

vdö

Arra, hogy miért lett most ilyen sürgős a beruházás, azt válaszolta a városháza, hogy a Margitsziget az egyetlen budapesti terület, ahonnan még mindig tisztítás nélkül ömlik a szennyvíz a Dunába. Ezen kívül mivel a 2017-es vb egyik központi helyszíne lesz a sziget, a munkálatokkal március 31-ig el kell készülni.
(24.hu)
Bal-Rad komm: Minden halad a kijelölt úton! Arról van szó, hogy stabilizálják az Új Nemmzetthy Burzsoáréteget! Amelynek Öreg Döbrögi is tagja. Vagyontalan és puritán sarjának szüleményeit valakinek csak stafírozni kell! Még van négy, amelyik nem a saját lábán áll. Kezdődik az iskola!
Hát a jó Lőrinc koma hozzá is elvezet egy pénzcsatornát. A magáéból természetesen. Elvégre földiek!
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Öreg Döbrögi is pénzcsatornáz bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Váray Károly szerint:

    Ők már akkor kaszáltak, amikor maguk között a rendszerváltási tituáció idején szétfosztották maguknak a nemzeti vagyont !!!! Ez már annak a ” tisztességes ” ! következménye !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.