Döbrögisztán reklámembere

Ha megtudja, kivel reklámozzuk a budapesti olimpiát, csak annyit mond majd: ez király

“Nemrég érkeztem, csütörtökön az úszásra tudtam ellátogatni, pénteken pedig az ökölvívócsarnokban voltam először, ahol ugyan nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogy szerettük volna, de már eddig is fantasztikus sikereket értünk el, s el kell mondjam, hogy bárhova megyek, bárkivel találkozom, hihetetlen tisztelettel beszélnek velünk, elismerve a nagyszerű eredményeket” – mondta az MTI-nek Habsburg György, aki azért van Rióban, hogy a budapesti olimpia pályázatot népszerűsítse.

“Természetesen a Budapest 2024 miatt vagyok itt, próbálom a kapcsolataimat kihasználni, hogy népszerűsítsem ezt az ötletet”

hgy

Habsburg György az olimpia végéig Rióban kampányol majd a magyar kandidálásért, s mint mondta, szeretne minél több sporteseményre eljutni, ám ez nagyban függ az egyéb, a lobbizással összefüggő programjainak alakulásától. “Kell népszerűsíteni a pályázatot, mert nagyon erős ellenfelekkel kell megküzdeni a rendezésért” – jegyezte meg, de hozzá tette, hogy “nagyon reális” esélyt lát a magyar kandidálás sikerére.
“Komoly versenytársak vannak, de mindent meg kell próbálni. Ahogy édesapám (Habsburg Ottó) mondta mindig, aki nem lő, nem talál” – fogalmazott. “Budapest mellett szól, hogy Magyarország a sportban óriási sikereket ért el a történelem során, s még nem rendezett olimpiát” – mondta Habsburg György, akinek a családja óriási sikereket ért el a történelem során.
(24.hu)
Bal-Rad komm: Napjaink horthyzmusának diszkrét bája-baja: EGY HABSBURG-IVADÉKKAL reklámozza-szerencsére nem Magyarország-Döbrögisztán Vajdaság agymenését.
“Egy töhténelmileg sikehes uhalkodócsalád”-amely a magyar nemzetnek csak kárt és szenvedést okozott-jó pénzért beáll Döbrögiék legújabb és igen nagyívű lopási akciójának reklámozásába. Mint lobbista!
“…már eddig is fantasztikus sikereket értünk el…”-mondja a labancuralkodó-leszármazott. Alighanem a saját bankszámlájára gondolt!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögisztán reklámembere bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Limbó-hintó szerint:

  Mocskos Habsburgok
  Nekik köszönhetjük Trianont.
  Inkább egy igazságosabb revízióért lobbizna a labanc kutya!

 2. szaszi szerint:

  Mit sunnyog ez a vízfejű már megint?Rendezze meg Bécs az amúgy is lebutított Olimpiát.Agenda 2020.Se rangja,se értelme.Magyar ház Rioban.Röhej.

 3. szaszi szerint:

  Na majd holnap.

  • Corvo Attano szerint:

   Pán -Európa nem egyéb mint Magyarok nélküli Európa.Ezt elfelejtették eddig kommunikálni! Még a kelet Németeknek is csípi a szemét!

 4. szemcsi szerint:

  beltenyészet

 5. fickó szerint:

  A Habsburg név ,az igaz Magyar zsebében kinyitja a bicskát !
  Magyarországért egy Habsburg leszármazott se lobbizzon !
  Lobbizzanak Ausztriában, hogy politikusok lehessenek !

 6. utazó szerint:

  A sőgorok megoldották, amíg nem mondtak le hivatalosan az osztrák trónkövetelésről, addig persona non graták a susmákok honában, be sem léphettek Ausztriába. Eu én így szeretlek, fő a szabad mozgás lehetősége, néhány kivételtől eltekintve. Gondolom ez a gumigerincű Gyurka aláírta a Burgbeli jussáról való lemondást, mert különben a szlotákokon és cseheken át mehet csak az asszony országága. Nekünk csak pénzbe kerül, de hát a sors kegyeltje, csak azt kívánom neki éljen úgy mint egy átlag magyar, átlag jövedelemből. Még a pufajkás Gyula is felhasználta a saját legitimálása érdekében. Gyuri szarabb vagy mint egy útszéli prosti!

 7. kugli szerint:

  A Habsburgok Róma zsidó trebine negyedéből származnak, a két testvér a papa pénzével elmentek stájerországba bankot alapítottak (a papa Róma egyik nagy bankját mondhatta magáénak, és bátyja késöbb pápa is lett) és 200 év múlva már Ők birtokolták ausztriát, 400 évvel késöbb Spanyolt, német egy részét olasz nagy rlészét, magyarországot, csehország nagy részét, és szlovékiát. Persze területekről beszélek. Ma sem szegények, több kastélyuk van, hatalmas banki tökéjük, és ez a györgy a magyar vöröskereszt elnöke 1,6 millós fizetéssel titkárnő, autó, telefon és sok repi. Most mint a csaló smittelő is, közpénzen közcsalnak Rióban.

  • Fergeteg11 szerint:

   Eszemben sincs védeni ezt a rosszemlékű családot, de itt valószínűleg egy újabb hoaxhoz érkeztünk. Régóta kering ez is. Eredete egy Ferdinand Gregorovius nevű porosz történész Róma városának története a középkorban c. munkájához köthető, ahol a szerző az egyik fejezetben megjegyzi, hogy AZT MONDJÁK, hogy mind a Frangipánok, mind a Pierleonék az Anciusok leszármazottai (ez az “azt mondják” vagy “úgy hírlik” egy történész tollából általában nem szerencsés, de minél régebbre megyünk vissza, annál gyakoribb), valamint hogy egy bizonyos Pierleone Massimonak, AVENTINUS GRÓFJÁNAK két testvére Germániába ment, és ott megalapították a Habsburg házat. Kb. ennyi a “bizonyíték”, és semmi biztos hivatkozás, csak szóbeszéd. Itt ellenőrizhető Pierleone Massimo nevére keresve:
   https://archive.org/stream/p2historyofcityo04greguoft/p2historyofcityo04greguoft_djvu.txt
   Aventinus grófját sehol sem találni, ilyen aligha volt az itáliai nemességben. A Pierleonékat alapító zsidó, Leo de Benedicto Christiano, vagy csak Benedictus Christianus, a 11. században élt. A legkorábbi Habsburg ős, egy bizonyos Radbot pedig még a 10. században született, és meghalt a tizenegyedik század első felében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.