Donbassz

Joe Biden a világ elsőszámú latorállamának-az USA-hamarosan leköszönő alfőnöke hideglelősen figyelmeztette tegnap Petro Valcmant: kicsit fognák vissza magukat Oroszország provokálásával és Donbassz molesztálásával! A vezető latorállam fő figyelme mostanság az uralom továbbadására koncentrálódik, és jelenleg-amíg Clintonné át nem veszi a Fehér Ház kulcsait-nem akarnak bonyodalmakat a Medvével Kijev ármánykodásai miatt.

Ráadásul tegnap az orosz miniszterelnök is felvette a Vlagyimir Putyin által belengetett orosz-ukrán diplomáciai kapcsolatmegszakítás fonalát arra az esetre, ha a kijevi trón tovább élezné a helyzetet.
Leonyid Kalasnyikov a Duma Külügyi Bizottságának kommunista elnöke szerint ideje lenne már, hogy Oroszország felhagyjon a Maradék-Ukrajnával kapcsolatos “felhajtással”!-és tegyen végre valamit.
Hogy a Kremlben mire gondolhattak a helyzet további élezése kapcsán?-az egyelőre rejtély! Hiszen cusus belli is volt már a Krímben ukrán részről, Donbassz kapcsán pedig a napnál is világosabb a kijevi bábqrmány szándéka: SEMMI MINSZK-2!-HÁBORÚ KELL!
Ahhoz pedig tökéletes a konstelláció. Minden a helyén!-az EBESZ-kémlelői Donbasszból elvonultak háromheti megérdemelt nyaralásra!

EBESZ

A DNR frontszakaszon mára virradóan amúgy is nagy élet zajlott. (Pillanatnyilag is zajlik.)
Donyecktől északra az “Izitov” bányatelep, Jaszinovataja, Gorlovka, Szpartak, a repülőtér, Donyeck “Petrovszkij” lakókerülete.
Nyugati irányba a “Trudovszka” bányatelep, Sztaromihajlovka, Jasznoje, Sztila…- és így tovább déli irányba. Nem maradt ki a latortüzérség “szórásából” egyetlen DNR-település sem. Egészen Sirokinoig bezárólag hullottak a latorgránátpk. Tarackokból, tankágyúkból, aknavetőkből egyaránt.
Pobjeda és Valova falvakban utcák váltak romhalmazzá. Két-két súlyos sebesülés is történt az ott lakók között.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. DUNAI JÁNOS szerint:

  az usaban el kell kezdeni irtani titkosszolgalati es bandita modszerekkel az uzsoraszsidó irtasat mert egyre jobban utaljuk az egesz zsidosagot a retkes pofájuk miatt,persze ha a szolgahad nem lenne szerteszét a világban bedöglöttek volna regen.

 2. furnan szerint:

  ” cusus belli ”

  Volt egyszer egy Ogyessza…..

  Már akkor “békefenntartó” -ként be kellett volna avatkozni az oroszok humanitárius védelmezésére….

  Akkor sem ajvékoltak, blokádoltak, szankciózgattak volna jobban az EU-s nagyhatalmak + USA, mint mostanság, mert nekik is sok vesztenivalójuk volt……(van)

  Na, de a hajó elment. Sajnos, jön másik….

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Ahoz pedig tökéletes a konstelláció. Minden a helyén ! Az EBESZ kémlelői ….. Az EBESZ kémlelői,de inkáb KÉMEI-SPIONJAI elvonultak Donbaszból, most adják le az összegyüjtött részletes -aprólékos jegyzeteiket, az Ukiknak, hogy hol, milyen jellegü DNR, illetve LNR csapatok álomásoznak, illetve mia két köztársaságnak a gyengéje, erőssége. Ezek bizonyára nagyon jól jönnek a hiénáknak. Jó lenne, ha gyors átalikitást, átcsoportositást hajtanának végre. Az is igaz hosszu ideig tarthat, de megérné, szerintem.

  • medve szerint:

   Termi! Teljesen igazad van. Ezek nem igaz emberek. Leadják az álláshelyeket. Jó,h.elmennek. üdv.Neked medve

 4. Ranger2015 szerint:

  Porosjankó figyelmébe, jól nézze meg mi jár a további hőbörgésért, mert barkódos lesz a gatyája.Putyin türelme nem végtelen.

  https://www.youtube.com/watch?v=v71eF8HdZb8
  https://www.youtube.com/watch?v=2CYVw4dne-0

  • forradalom! szerint:

   Csak azt nem értem,amelyik országnak ilyen haditechnikája van,mitől kell félnie.Irtózom még akár helyi,akár egy világháború gondolatától is,de azért,akik erre már régen rászolgáltak,nem kellene egyet-egyet közéjük csapni?Ne hogy azt higgyék,hogy ezek a fegyverek eladásra,és gyakorlatozásra szolgálnak.

 5. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&ved=0ahUKEwj1wqmYiL_OAhVBEBQKHQbWDjkQFghSMAY&url=http%3A%2F%2Frusvesna.su%2Fnews%2F1471105437&usg=AFQjCNHWnbaf39DzEow0IQSUbK9kpR7ReA “Az oroszok új, lézer fegyvert próbálnak, próbáltak ki Donbaszban “, mondta a csoki király, hivatkozva egy bizonyos Viktor Nazarenko- határőr parancsnokra. Álitólag vannak sérültjei is,páldául az egy személynek a a szeme- látása sérült meg.

 6. Ranger2015 szerint:

  Új orosz védelmi technológia.Katonai objektumok, városok láthatósági elrejtése speciális köddel, akár több napon át.Egészségre veszélytelen.Egy gigantikus ködösítéssel Severomorsk orosz várost 50.000 lakosával és az orosz nukleáris tengeralattjáró flottával, valamint adminisztratív irányító bázisával együtt ideiglenesen láthatatlanná tették.Csak speciális katonai látóeszközzel lehet átlátni rajta.A főpróbát Szíriában is megismételhetik.

  http://allnewspipeline.com/Russia_Going_Invisible_WW3.php

 7. Azorka1861 szerint:

  Ez a cikk 2012. oktober 17-èn jelent meg
  http://www.chabad.org/news/article_cdo/aid/1991671/jewish/Largest-Jewish-Center-Opens.htm
  Ez pedig 2016. junius 16-àn
  (Uman/Umàny egy közèp-ukrajnai vàros, a “vàlasztottak” zaràndokhelye)
  http://thesaker.is/uman-ukraine-israeli-hasidim-attacked-journalists-police-fires-shots-threw-stones-glass-bottles/
  A “zaràndokok” pènzt gyüjtenek az ATO zsoldosai szàmàra
  http://euromaidanpress.com/2015/09/13/hasidic-pilgrims-donate-for-ukrainian-soldiers/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.