“…minden politikus korrupt…”

Ezt gondolják a magyar fiatalok a korrupcióról

A fiatalok 80 százaléka látja súlyos problémának a korrupciót, 54 százalékuk úgy gondolja, hogy minden politikus korrupt.

A magyar fiatalok túlnyomó többsége úgy gondolja, hogy Magyarországon a korrupció súlyos probléma, de ebbe nem szabad beletörődni – mondta a Transparency International Magyarország ügyvezető igazgatója a szervezet kutatását ismertetve a Sziget fesztiválon.
Martin József Péter a sajtótájékoztatón hangsúlyozta, a 18-29 éves korosztályban végzett felmérés adatai szerint a fiatalok 80 százaléka látja súlyos problémának a korrupciót. Hozzátette, 54 százalékuk úgy gondolja, hogy minden politikus korrupt, ugyanakkor az ügyvezető igazgató örömtelinek nevezte, hogy 84 százalékuk szerint ebbe nem szabad belenyugodni.
Colleen Bell , az Egyesült Államok budapesti nagykövete köszöntőjében azt mondta, hisz abban, hogy “ha szisztematikusan és erélyesen szembeszállunk a korrupcióval, és ha nem riadunk vissza attól, hogy kemény munkával tudatosítsuk az átláthatóság és elszámoltathatóság fontosságát, akkor a korrupció elfogadásának kultúrája megváltozhat”.
(MTI)
Bal-Rad komm: A “kutatási eredményeket” éppen a korrupció és a bűn egyik leghírhedtebb helyszínén hirdették ki! Hiszen a Sziget a Parlament épülete után talán a bűnözés MÁSODIK legjelesebb helyszíne a korrupciónak, a nyíltszíni rablásnak. A Rabolj-Kábíts-Fertőzz!-szentháromság rendszerszintű dorbézolása!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“…minden politikus korrupt…” bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. utazó szerint:

  Hogy is nyerte el a nagykövet asszony a jelenlegi posztját?

 2. öreg kun szerint:

  A jó álláshoz honnan kerített jó erkölcsöt ez a liba?

 3. Sub Zero szerint:

  Gyomrom forog! Collen Bell úgy gondolja, hogy anyáskodnia kell felettünk. A “nagy múltú” amerikai olajcégeket kéne egy kicsit megismernie. Ott a korrupció a ráhatás legenyhébb formája. Jobban kedvelik a kormányok megdöntését, a gazdaságok tönkretételét, a konfliktusok kirobbantását, a népirtást. A repertoár nagyon színes.

  • vitorla123 szerint:

   Csinálom a honvédelmi ismeretek oktatását önköltséges alapon.Hat-hét fős csoportokban.Használható un karhatalmi harcászat és a kapcsolódó ismeretek elsajátításáról van szó.Ezzel tudnak a fiatalok hatékonyan fellépni a korrupció ellen.Meg tudják szerezni a szükséges bizonyítékokat.Ma ez a honvédelem fő területe.A korrupció elpusztítja hazánkat Magyarországot.Akit érdekel keressen meg.Általában Péntek szombat alkalmas szállást mindenki maga fizeti és önellátásról kell gondoskodnia.

 4. Corvo Attano szerint:

  Nyugati megyékben élő harcostársaknak ajánlom ha vonattal jönnének Kelenföldön átlehet szállni Kőbánya-Kispest felé és akkor nem kell BKV-zni

 5. PENSIONAR szerint:

  Ez a gyarmati allamok sorsa.Mi volt soc orszagok, 1989 be gyarmatta valtunk.Minden szeny, piszok, a kizsakmanyolo tarsadalom eredmenye.Igy butitjak a fiatalokat az oregeket a tenplomokba.De olcsobb mint munka, lakas, normalis elet, csalad.SZORNYU.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.