Sír az egykori NDK!

A Szovjetunió élni hagyott bennünket, de a Nyugat kifosztotta és gyarmattá tette egykori országunkat!

dif

Ajánljuk a Bal-Rad olvasói fegyelmébe a “Komszomolszkaja Pravda” mai cikkét. Drezdából, Drezdáról. A volt NDK panasza.

A cikk terjedelme meghaladja a Bal-Rad fordítókapoacitását. Javasoljuk a Google Translator igénybevételét. Silány minőség, de némi fantáziával kiegészítve-érthető a lényeg.
http://www.kp.ru/daily/26568.7/3583544/

eme

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:



Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Sír az egykori NDK! bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Egy párszor megpróbáltam igénybe venni a google forditót, az ön jellemzése t. Admin igencsak enyhe kifejezés. a valósághoz képest . Egy szemét láda, vagy még annál is ocsmányab. Egy zagyvalék !

 2. Hollerbi szerint:

  Ha valaki tud angolul és/vagy németül, akkor célszerű ezen nyelvek valamelyikére fordítani a Google fordítóval. Ezeken a nyelveken eléggé elfogadható minőségű fordítást ad. A magyar teljesen más szerkezetű nyelv. A Google fordító mesterséges intelligenciája ezzel jelenleg nem tud megbirkózni, szerintem.

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Kel jó ? Nemkel ! Kel rossz ? Kel ! Evel a két szóval lehetne kommentálni az emberi debilséget szerintem. Amikor még szoci volt, volt szerencsém meghallani,úgy fél füllel, amikor az egyik Ausztriát megjárt ember azon elégedetlekedet, hogy nálunk,az akkori szoc. társadalomban nincsenek koldusok. Aval fejezte be a mondókáját, hogy :”a nyugat milyen gazdag, MÉG KOLDUSOK IS VANNAK OTTAN, – ez esetben az Osztrákoknál a tempomok körül” ! Hát én nem tartottam “gazdagnak”az olyan országot, ahol koldusok voltak,vagy vannak.

  • PENSIONAR szerint:

   Nagyon igaz.Sajnos az enbereket becsaptak 56 es 89 be is.De ugy latszik az enberek tobsege szereti a kizsakmanyolast, es az urizalast, plusz a tomjen fustot is.Az igazi -menyorszagot- azert a mi kis eletunk soran kenne megelnunk, nem halalunk utan mind a meseben.

 4. szaszi szerint:

  Nem ide tartozik,de kérdezném Szergej Ivanov elmozdításával kapcsolatban-mivel nem ösmerem a struktúrát – hogy ez most miért..?Miért nem fér bele a jelenlegi összetételbe.
  Medvegyevet is kóstolgatják,legutóbb a pedagógusoknak szólt vissza,hasonlóan mint nálunk.De inkább Ivanov érdekelne.

  • pistikus szerint:

   Véleményem szerint fiatalít Putyin,ő se halhatatlan kipróbál sok fiatalt felkészít egy új nemzedéket Oroszország irányítására .Ha megnézed a korösszetételét ennek a nagy generációnak( mert amit Putyin és csapata elért ebben a tizenöt évben. Kapitalizmus van Oroszországban is! az példátlan az Orosz történelemben de mi is kiegyeznénk ilyen fejlődéssel ennyi támadással szemben)egyszerre fog levonulni a politika színpadáról és nem lesz aki megfelelően irányítsa az országot akkor megint szétcincálnák az országot mint Jelcin idejében.

   • szaszi szerint:

    Köszi a reagálást.Ivanov nem öreg -63- de indult az elnöki választásért Putyinnal szemben.2018-ban elnök választás lesz,egyes hírek szerint előrehozzák 2017-re.Az új bizalmas,aki Ivanovot váltja Anton Vaino,nagyapja Karl Vaino az észt kommunista párt első titkára volt.
    Úgy tűnik van még bizalmasabb.Putyin kipöcköli az aspiránsokat,vagy épp így erősíttíti magát,nem tudom.Bocs a trollkodásért,nem erről szól a cikk,csak bedobtam mert érdekes.

   • kugli szerint:

    Úgy tetszik Putyin a személyeket mozgásban tartja. Putyin a hatalomhoz ragaszkodik és a 2. vonalbeni vezetőket időnként cseréli. Ez nem fiatalítás. Azt azért meg lehet figyelni, hogy szinte mindig nem Zacher születésűeket vált le és Zachereket ültet azok helyébe. Ezt tette Putyin a meghatározó oligarcháknál is, már a legfontosabb 19-ből 15 az Ő származási vonalából van.

 5. én szerint:

  Egy keletnémet AFD politikus már Németország széteséséről beszélt nemrég . A volt NDK keleti tartományai és Bajorrország kiválik és csatlakozok a V4 Uniohoz, tömören a nyilatkozat lényege.

 6. Frank Freedman szerint:

  Ez az Euro karszalagos mosónő kinézetű, gyengeelméjű “nemférfi” – a nemi identitásán elmélkedjen az, akinek 6 anyja van- a bajszos történelmi személyiséghez képest tízszer kártékonyabb! Ez a ribanc 500 millió embert akar elpusztítani!

 7. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&ved=0ahUKEwiesZXbvcDOAhXFyRQKHb4tDnQQFgg_MAQ&url=http%3A%2F%2Fdnr-news.com%2Fdnr%2F34748-montyan-ukrainskim-pogranichnikam-pridet-rossiya-i-vas-vseh-povesyat-ya-budu-rada.html&usg=AFQjCNFyIFeOQawUAvg9-Hxz1wYELs_uSQ Egy Kijevi, Ukrán ügyvédnőről van szó, akit a Lengyel -uki határoátkelőhelynél, GRUSEV BUDOMEZS-nél tartóztattak fel,vagy le. Ugyancsak mérges lehetett, mert azt vágta a vámosok fejéhez, hogy : “Jönnek,fognak jönni az Oroszok és mindanyiukat a telefon oszlopokra fogjják felakasztani, és én nagyon fogok ennek örülni “, idézet vége. A vámosoknak a parancsnoka bizonyos Oleg (Oleh-ukránul) Szlobodan mondta el ezt a csepet sem rózsás kilátást a vámparancsnok, a facebook olldalán . Mivel nem volt más híroldal,azértvettem igénybe ezt a hír oldalt. Semi összefügés nincs a jelenlegi hírrel. Van videó is róla, nem i kel túl sokat keresgélni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.