Szíria

A szíriai polgárháború minden jelentősebb harcterén irgalmatlan nyomás nehezedik a mindenféle martalócbandákra. Latakia, Idlib, Hama, Damaszkusz, Homsz-tartományokban egyaránt.

Quneitra-tartományban tegnap százával adták meg magukat a banditák a kormánycsapatoknak. Ahol makacskodnak, ott viszont ritkulnak.
A Daraa-katlan tegnap már nagyon csendes volt. Lassan elfogynak a pribékhordák.
As-Suwayda tartomány keleti részén az ISIS-sorai gyérültek nagy mértékben. Al-Rashid, Barek, és Khirbet Saad települések környékén alig maradt hírvivő a rémbandából.
Aleppo környékén a martalócbandák a Hanasser-Itria autópálya ellen fenekedtek volna tegnap. Csakhát a szír légierő… Az érkezett, és a nyereség katasztrófális latoregyed veszteségbe fordult. Ráadásul ha már arrafelé kószáltak, megszórták egy kissé Ar-Ramus, Al-Ameria és Khan Tuman bűnbandáit is.
Persze a “legérdekesebb” fejlemények továbbra is Aleppoban zajlanak. Amiben az a legérdekesebb, hogy semmi érdekes fejlemény. Minden az eddigiek szerint zajlott tegnap is. Az ostromgyűrűbe zárt bűnözők mindent elkövetnek hogy ki tudjanak törni, ám a kisérleteket a kormányerők rendre visszeverik.

Aleppo “Cariati al-Ansari” kerületében az an-Nuszra gang tegnap a szokásos körítés mellett fölakasztott negyven olyan bandatagot, akiket dezertális szándékon csíptek meg.

kazn

Az alábbi video tanulsága: ne gyűjtess be fglyul ejtett katonával fegyvereket a kinyúlt latroktól. Egy nemrégiben készült videofelvételen az ISIS-pribékek elfeledkeztek erről az alapszabályról.

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. ludo koda szerint:

  Az utolsó felvételen röhögő, angolul beszélő katonák vannak!

 2. Sir Mock szerint:

  Tegnap a kurdok teljesen elfoglalták Manbijt, az kimaradt, pedig fontos hír : )

 3. én szerint:

  Továbbra sem akarnak kitörni , Admin 😀
  A Hezbollah dandár a folyosónál támad , visszavonul, maga után csalja a hordát, majd leszedi őket a tüzérség 😀
  kelyes taktika !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.