Gépház jelenti

Sajnos mára virradóan ismét “történt VALAMI”! De most eléggé sikeresen. Olyannyira, hogy ezt a “gépházjelentést” is más helyről vagyok kénytelen megcsinálni.
Értő emberek azt mondják, hogy ezt a problémát néhány napba is beletellhet kijavítani. (És akkor még örülhetek, ha nem kell gépet szerezni valahonnan!)
Hogy a problémát mikorra sikerül kiküszöbölni?-nem tudom!  Talán augusztus 17-re, szerdára. Mindenesetre “lógunk a szeren”!
Addig is a Bal-Rad olvasóinak megértését és türelmét kérem!
admin
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Gépház jelenti bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Vak Bottyán szerint:

  Úgy látszik tolvaj maffiánk kezd besokallni attól, hogy egyre több mocskosságukra derül fény. Az agymosó média sem tudja elviselni azt, hogy a Donbasszi és a Sziriai eseményekről a valóságot valahol leírják, és nem csak arról ajvékolnak, hogy Aleppoban “valaki ” kórházat bombázott. A tízezer számra legyilkolt keresztényekről, “árulókról” kuss van máshol. Ebben a Magyarországnak csúfolt patkányfészekben mindig az mondja az igazat, akit a legjobban támadnak.

  • Smith szerint:

   Nos, ez az oldal nem készít oknyomozó riportot a kormány bűneiről, tehát ezt kizárhatjuk. Viszont az oroszok szája íze szerint tájékoztat a szíriai és ukrajnai eseményekről, és ez az angolszász cionista érdekekkel ellentétben áll. Az van, hogy tagja vagyunk a NATO-nak, és ezért az oldal rontja az USA tekintélyét Magyarországon. Az oldal szerkesztőjének és a hozzászólóknak a szélsőséges nyugatellenessége is szúrhatja az euroatlantisták szemét.

 2. Vak Bottyán szerint:

  A Földünkön jelenleg meglévő konfliktusokat, háborús gócpontokat mind a nyugat, a NATO, az angolszász-cionista bagázs hozta létre. Mi szokás szerint megint a rossz oldalon illegetjük magunkat. Milyen tekintélye lehet egy állandó konfliktus gerjesztő hatalomnak, amelynek nem számítanak az emberi életek tízezrei?
  Egyébként nem feltétlenül kommunista az aki ezt az oldalt látogatja és kommenteket is ír.
  Jegyezd meg: Isten nem siet, de nem is késik.

 3. Azorka1861 szerint:

  Vak Bottyàn!
  Limbo-hinto helyesen idèzte Einsteint. …. with clubs and stones,
  kövekkel ès botokkal. (Ide gyorsan Putyin telefonszàmàt 2016. 08. 12)

 4. Vak Bottyán szerint:

  Ezer bocs Azorka, valószínűleg én már az elit alakulatokra gondoltam.

 5. Próféta szerint:

  Lassan megfordul a világ…régen a Szabad Európa rádiót hallgattuk nyugatról, ezután a Szabad Európa rádiót hallgatjuk majd keletről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.