Egyrészt ezt úgy hívják hogy gyarmatosítás, másrészt pedig hazaárulás!

Soha nem hagyta még el ennyi ápoló és szülésznő az országot

A béremelés ígérete sem segít, rekordon az ápolók elvándorlása.

A béremelések ígéretével sem éri meg sokaknak Magyarországon maradni: az év első felében több ápoló és szülésznő hagyta el az országot, mint korábban – írta a Blikk.
A lap az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ friss adatai alapján arról írt: az elvándorlás különösen a 40 év alatti orvosokat és ápolókat érinti, mivel a fiatalabbak az itthoni bérük hatszorosát tudják megkeresni külföldön. Az országból távozó egészségügyi dolgozók körében a legnépszerűbb célállomások az Egyesült Királyság, Németország, Svédország, Ausztria és Írország.
A kutatás szerint a megfelelő ellátáshoz 11 százalékkal több orvos kellene a magyar egészségügyi rendszerbe.
(vg.hu)
Bal-Rad komm: Eléggé kommoly nyereség a “fogadó” országok számára a döbrögisztáni elvándorlás. Nem kellett ezeknek a szakembereknek a képzésére-kinevelésére egy fityinget sem költeniük! Kész tudással érkeztek-érkeznek hozzájuk a szakemberek. Csak az “ottani” bérhez kell közelíteni a fizetésüket, és máris rendben vannak NÁLUK a dolgok!
Döbrögisztán Vajdaság urai közben a teljes foglalkoztatottságról papolnak-ITTHON!
A helyzet pedig az, hogy azért LEHET teljes a foglalkoztatottság, mert aki tudott-ELMENEKÜLT!
Itthon már csak a vének, meg a rejtőzködők maradtak! Meg a Nyugat számára képzendő fiatalok! Nert az az igazság, hogy a jelenlegi bérek HÁROMSZOROSÁÉRT SEM!-fognak itt maradni!
Ám a jelenlegi háromszoros munkabérek azt jelentenék, hogy már az összeszereldéknek sem fogja megérni a szerelőszalagjaik itt tartása!
Nagyjából ennyit jelent a valóságban a személyek, a tőke és áruk-szolgáltatások szabad áramlása! Kiváltképp, ha ez a polythikay elyth szabad rablásának jogával kezdődik!
Egyrészt ezt úgy hívják hogy gyarmatosítás, másrészt pedig hazaárulás!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Egyrészt ezt úgy hívják hogy gyarmatosítás, másrészt pedig hazaárulás! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Vak Bottyán szerint:

  Nem vagyok jós, de úgy hiszem, eljön az az idő, ha valakire rámutatnak, hogy fideszes, a feldühödött emberek öt percen belül kutyaeledelt csinálnak belőle.
  Isten nem siet, de nem is késik.

 2. zz szerint:

  Tisztelt hozzászólók ! Azt tudták,hogy Magyarország az ígéret földje .
  Itt mindenki csak ígér ! Ezt untam meg,és léceltem le !
  Külföldön élők azt mondják és sokan vallják is Magyar hon Európa legnagyobb túlélő és tréning tábora !Aki itt megtud élni az máshol (nyugaton fényesen) Ja Angliában 52-szer van fizetés . Ausztriában 14-szer plusz jutalom .. stb .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.