Esetleg egy megtervezett KATONAI kutatóprogram?

MEGUGROTT A RÁKOS MEGBETEGEDÉSEK SZÁMA A 2001-ES NEW YORK-I TERRORTÁMADÁSOK UTÁNI MENTÉSBEN RÉSZT VEVŐK KÖZÖTT

Az elmúlt csaknem három évben megháromszorozódott a rákos megbetegedések száma azok körében, akik a 2001. szeptember 11-i egyesült államokbeli terrortámadások utáni mentőakciókban segédkeztek Manhattanben – írta helyi idő szerint vasárnap a New York Post című lap.

Több mint 5400 ember betegedett meg rákban azok közül, akik részt vettek a Világkereskedelmi Központ manhattani ikertornyainak leomlása utáni mentési munkálatokban, vagy a közelben éltek, dolgoztak, vagy csak azon a környéken jártak iskolába, s a megbetegedések aránya az elmúlt két és fél évben megháromszorozódott.

Valamennyi rosszindulatú daganatos megbetegedés – az orvosok szerint – bizonyítottan a felhőkarcolók ledőlésekor felszabadult mérgező anyagoknak tudható be.
A Világkereskedelmi Központ Egészségügyi Programban jelenleg nyilvántartott 5441 beteg közül 1822-nél 2014 januárja óta diagnosztizálták a kórt.
“Riasztó arányú a növekedés” – fogalmazott Dr. Michael Crane, a Mount Sinai kórház orvosa, a speciális egészségügyi program vezetője. S hozzátette, hogy az elmúlt 2,5-3 évben hetente tíz-tizenöt beteget fogadtak. Eddig 1822 beteg halt meg.
A kifejezetten a 2001. szeptember 11-i terrorakciók után életre hívott egészségügyi program orvosai jelenleg 48 ezer rendőrt, önkéntes tűzoltót, a Ground Zerónál dolgozó munkást és segélymunkást tartanak megfigyelés alatt.
Az egészségügyi szakemberek szerint több mint ötvenféle rákbetegség hozható bizonyítottan összefüggésbe a mérgező füsttel és porral, valamint a mérgező építési anyagokkal. A betegek rendelkezésére áll a 9/11 Áldozatainak Kompenzációs Alapja is, amely jelentős összegekkel segíti a betegség anyagi terheinek enyhítését.
New York város önkormányzata azt tervezi, hogy szeptemberben, a tragédia évfordulóján új jelentést terjeszt elő a mentésben részt vevők rákos megbetegedéseinek helyzetéről. A tudósok egyelőre azt állapították meg, hogy különösen ötfajta rák pusztít az úgynevezett “9/11 közösségben”: a prosztatarák, a pajzsmirigyrák, a leukémia, a limfóma és a mielóma multiplex, amely a vérplazma rosszindulatú megbetegedése.
(MTI)
Bal-Rad komm: “…A kifejezetten a 2001. szeptember 11-i terrorakciók után életre hívott egészségügyi program…”
-Esetleg egy megtervezett KATONAI kutatóprogram?
Túlságosan is sok “urbanlegend” kering a világban az események kapcsán.
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Esetleg egy megtervezett KATONAI kutatóprogram? bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Azorka1861 szerint:

  9/11 WTC nukleàris lerombolàsa
  https://www.youtube.com/watch?v=HnWa4UUL6Nk
  9/11 WTC Ground Zero=nukleàris esemèny, minimàlis maradèk sugàrzàs
  https://www.youtube.com/watch?v=t3pBM5TAboI

 2. szaszi szerint:

  Napokig izzott az acél a helyszínen,azok a mentőalakulatok hasonló helyzetben voltak,mint a biorobotok,esetleg enyhébb dózist kaptak.
  Az amerikaiak tudják ezt jól,mi történt,persze mi is néhányan.

 3. kisember szerint:

  A titok nyitja: azbeszt… Jó sokat használtak belőle, pedig már akkor is tudták, hogy rákkeltő… Amúgy a “porításhoz” kellett a taktikai atom is, de az a sziklában hagyott nyomot és párologtatta a betont és acélt…

 4. szaszi szerint:

  Igaz ; a betonba keverve tűzvédelmi okokból használták,71-ben tiltották be,a wtc ’66-tól ’73-ig épült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.