PÁVATÁNC

Ágoston László érdekes kísérletbe fogott: kiposztolt egy iszlám világot méltató szöveget a közösségi oldalra, majd az írást meg is hirdette Orbán Viktor követői számára (azaz, hogy biztosan eljusson a poszt a rajongók falára).

A szöveg így szólt:
“Azt gondolom, hogy minőségi, szeretetteljes és boldog életet csak olyan országban lehet élni, amely a tisztelet kultúráján alapszik, következésképpen a tisztelet hangján beszél. Magyarországnak annak a helynek kell lennie, ahol _mindenkit_ tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják és az iszlámot, a muszlimok, arabok civilizációs gyökereit is rendkívül nagyra értékelik. Az iszlám egy nagy lelki és szellemi építmény, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket. És nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük.”
A fenti szép szavak azonban nem valami ballib migránssimogató korteskedése, hanem Orbán 2015-ben, arab bankárok előtt elmondott beszédének részlete – írja a Propeller.
Ágoston szerint a “tréfát” követően néhány óra alatt gyakorlatilag elöntötte oldalát a gyűlölet, volt, aki elküldte a picsába és volt, aki azt kérdezte, ki ez a beteg elme? Pedig ő csak arra volt kíváncsi, mennyire fogják Orbán hívei meggyűlölni azért, amit “a miniszterelnöknek – nyilván, hiszen egy éve volt! – szó nélkül elfogadnak”.

(sztarklikk)
Bal-Rad komm: “…Magyarországnak annak a helynek kell lennie, ahol _mindenkit_ tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják és az iszlámot…”
Van itt egy másik idézet is: “Ne azt nézzék amit mondok, hanem azt-AMIT TESZEK!”
Ezt is Döbrögi mondta! Korábban!
PÁVATÁNCOL!

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

PÁVATÁNC bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Sőt: Ne azt nézzék, hogy mit mondok a megválasztásomért, hanem hogy mit csinálok!

 2. IB szerint:

  csak egy politikus aki benyalt a befektetöknek, ugyanezt sokkal nagyobban láttuk nemrég iránnal szemben is de ott a német-francia-usa csinálta és a kicsiknek csak kevés nyalnivalo jutott mert már csillogott
  kivételesen ezért nem marasztalnám el a zorbánt mert a tény az tény marad ott az araboknál van “pénz”..albániában felesleges lenne nyalni…

 3. 1tothgabor szerint:

  “Azt gondolom, hogy minőségi, szeretetteljes és boldog életet csak olyan országban lehet élni, amely a tisztelet kultúráján alapszik, következésképpen a tisztelet hangján beszél.”

  Elismerte most is Orbán a hazaárulását. Most NINCS ilyen állapot Magyarországon.

  “Magyarországnak annak a helynek kell lennie, ahol _mindenkit_ tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják és az iszlámot, a muszlimok, arabok civilizációs gyökereit is rendkívül nagyra értékelik.”

  Gyökérből is van itt elég, hegyre homok nem kell. Elég bajunk van a parazita cigánysággal és zsidósággal, akik nem dolgoznak, a közösből csak kivesznek, de nem raknak bele.

  “Az iszlám egy nagy lelki és szellemi építmény, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre.”

  Az iszlám egy olyan csodálatos építmény, melyre ránézve hasonló érzése támad azt embernek, mint amikor a Grand Canyon széléről letekint a mélybe: “Szép és jó, de közelebb nem mennék, mert elszédülök.” Amúgy pedig a béka vallása immáron harmadik éve megmutatkozik Szíriában: Mindenki szereti a másikat. Lelőni. NA ott van még csak kiegyensúlyozottság.

  “Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket.”

  Mondom, ez a magasság, ez a civilizációs csoda olyan, mint a mélység: beleszédül az ember. Pedig nem értem miért, a csiklócsonkítás, a lefejezés olyan civilizációs csoda…

  “És nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük.”

  Ezt azt jelenti, hogy Orbán szeretett volna már kiátkozásokat, lefejezéseket végrehajtani, csak ez az átkozott gyenge kereszténység már nem engedi. NA DE az az ÚJ vallás, ez az iszlám! Ejj, ez nagyon szereti, na e kell ide!!! Orbán Pasa bódogságára!

 4. Fergeteg11 szerint:

  Orbán valóban ilyen mézes szavakat használt:
  http://www.kormany.hu/en/the-prime-minister/news/hungary-is-an-open-and-friendly-country
  Mondott mást is. Befektetésre noszogatott több szektorban: turizmus, egészségügy, vízmenedzsment, energiaszektor, mezőgazdaság és élelmiszerfeldolgozás (kicsivel korábban Egyiptomot is körbeudvarolta akkor).
  Azt is hangsúlyozta, hogy bár “mi a Nyugaton” a demokráciát az emberi jogokra alapozva építettük, Magyarország nem feltételezi, hogy ugyanaz a megközelítés ugyanazzal a pozitív eredménnyel járna a világ más részein. Ezért Magyarország elismeri minden ország jogát arra, hogy olyan intézményeket és eljárásokat alakítson ki, amelyek sikerhez vezetnek a saját körülményei között. Nyilván szaúdi példákra is gondolhatott…
  De legalább a szavaiból úgy tűnt, az euró bevezetésére nem törekszik.
  És még valami. Orbán beszélt arról, hogy Nyugaton, pontosabban tőlünk Nyugatra egyre kevésbé tisztelik istent, a nemzetet és a családot, és vannak helyek, ahol ez, a tisztelet kultúrájának eltűnése természetes, sőt a haladás szót használják rá. Ennélfogva mindenki tőlünk nyugatra haladó, de mi nem osztjuk ezt a nézetet.
  Úgy tűnik, fiának felházas ötlete már akkor kedvező környezetre számíthatott. Hiszen mi lenne irigylésre méltóbb, mint a “királyi” család támogatásával induló vallási irányzat? Arab példa van rá.

  • Smith szerint:

   Szokott ilyeneket mondani, mint pl.: “a zsidók Isten ajándékai”. Biztosan elmúlik annak a gyógyszernek a hatása amit szed, és akkor összehord ilyen baromságokat. És nem igazán értem, hogy milyen judeokeresztény értékeket akar megvédeni Magyarországon? A magyarok mindig is pogányok voltak, csak az I. hazaárulónk, Szent István behódolt nekik. Mi volt az első dolga? Irtani kezdte a pogány vezetőket és hitetleneket. Minden évben tűzijátékkal ünnepeljük a bukásunkat. Szép mi?

   • Fergeteg11 szerint:

    Válaszolnék, de ismét nem enged valami.

    • Fergeteg11 szerint:

     Egy mondatot nem engedett át a rendszer, emiatt kellett szétszednem a hozzászólást. Egyelőre számomra rejtély, miért. Talán valamilyen szóra szűrt.

   • Fergeteg11 szerint:

    Mindig fáj egy kicsit a szívem, amikor a régiek hitének erőszakos helyettesítésére gondolok, de az még többé-kevésbé rekonstruálható az utókornak, másrészt egy új környezetbe kerülve, letelepedve, a hatalmi viszonyok megváltozásával a váltás törvényszerű volt (előbb vagy utóbb jön egy ember, aki lehetőségeket látva benne felrúgja a szabályokat, és jött is).

   • Fergeteg11 szerint:

    Nagyobb, de lényegében a kereszténység felvételéből következő bűn G. halála után a régi szokás felrúgása (a másik ág leszármazottjának uralkodása az előző ág képviselőjének halála után, amit egészen addig tartottak), szintén keresztény és idegen európai rendszer alapján. K. a régi “törvénynek” megfelelően S. feleségül vételével követte volna rokonát, amire a másik tábor keresztény alapon “vérfertőzés” vádjával (itt kiterjesztett formában értendő) válaszolt, és G. fiát akarta. Többek közt az új vallással együtt érkező szövetségesei miatt sikerrel. Vagyis ez egy hatalomátvétel volt, vitatható tisztességű eszközökkel, a kereszténység nevében. E vallás katolikus ága ma már erősen hanyatlik, válságának szinte manifesztációja a jelenlegi pápa. A többi meg ahány, annyiféle. De még mindig sok embert lehet manipulálni velük. Ezt a lehetőséget Orbánék is észrevették.

 5. zombi szerint:

  Az araboknak legyen számtalan mecset egyenlőre ,hátha itt is bevezetik majd a nyilvános haremet .hálál kupit .
  De serintem ,be .gondolom hogy ez nem akadály ,csak annyit hogy, felemeli mindenki egyszer fel a kezét , már is megvan .
  Pénz az nem szamit ,volt ,van,lesz is nektek nekik .
  Csak igy tovább..mindenki jól jár

 6. Durumó szerint:

  http://mozicsillag.cc/film/lamerica-1994-online most láttam ezt a filmet, címe Lamerica és Albániáról szól, Európa szégyenéről és ott pont muszlimok vannak többségben. A filmben meg lehet csodálni a muszlim civilizáció vívmányait, Koszovóban is hasonló a helyzet és mindenütt ilyen leépülés lesz, ahol ezek a tetvek többségbe kerülnek.

 7. zombi szerint:

  Koweit,Katarba,Arab emírségekbe főképpen!!!!!!! Mekkába
  van a vilag nagyobb része
  A migránsok talán nem ismerik ? vagy nem akarják ?
  inkább az utóbbit ..tudják ,sejtik .
  de….vegül….világos iszlamjuk nem enged létezni ,hiszen a talmud az alapja sot keményen !!
  Amugy szegény vagy gazdag mindenki keresztényekhez fut előbb utobb beléertve a zsidó is .

  Nem was is das ez…..csak jó kérdések ezek .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.