Döbrögi amerikai kitagadása

Amerika üzent, hogy Orbán is megértse

Gyurcsány idején ’56-os emlékévet rendeztek, most egy konferenciától is elzárkóztak.

A Népszabadság szerint egyértelműen a magyar diplomácia kudarca, hogy a Woodrow Wilson Nemzetközi Kutatói Központ a magyar forradalom 60. évfordulója alkalmából nem rendezi meg azt a tudományos konferenciát, amit a magyar nagykövetség javasolt. A világ egyik legismertebb külpolitikai kutatóintézetének elutasítása váratlanul érte a magyar felet, mert már a konferencia programjára és a résztvevők személyére is ajánlást tett.

orba

Az október közepére tervezett rendezvényre Budapest delegált volna egy meg nem nevezett „magas rangú személyt”. Az amerikaiak felfigyelhettek arra is, hogy Szijjártó Péter az Indexnek a minap nem zárta ki, hogy az ’56-os forradalom évfordulója környékén Orbán Viktor Amerikába látogathat – írja a Népszabadság. A lap szerint a magyar miniszterelnök amerikai megítélésére jellemző, hogy a kiegyensúlyozottságára kényes Wilson Központ sem Orbánnak, sem a kormány érdekeit szolgáló történésznek nem adna teret.
Az lehet, hogy egy kevésbé hivatalos és finnyás helyszín befogadja a tudományos konferenciát, de Washington azt biztos nem hagyná, hogy Orbán látogatásának akár fél- vagy negyedhivatalos színezete legyen, amit propagandacélokra használhatna fel – írja a lap, amely az Egyesült Államokba tervezett rendezvényekről, Orbán Viktor esetleges utazásáról megkérdezte a külügyi tárcát, de lapzártáig nem kapott választ.
A Népszabadság ellenpontként visszaidézi, hogy 2006-ban az Egyesült Államokban emlékévet szenteltek az ’56-os forradalom 50. évfordulójának. A republikánus ­George W. Bush elnök júniusban Budapestre látogatott, ahol egyebek mellett kijelentette: „Magyarország Európa szívében a szabadság diadalát képviseli a zsarnokság felett. Amerikában büszkén tekintik Magyarországot barátnak.”
(24.hu)
Bal-Rad komm: “…Amerikában büszkén tekintik Magyarországot barátnak…”
Erre bizony bátran rávághatjuk a klasszikus mondást: “A barátaimtól ments meg uram, az ellenségeimmel elbirok!”
Az ’56-os ELLENFORRADALOM-pesti Majdan-SZELLEMI ÖRÖKSÉGÉT MAGÁNAK BÜSZKÉN VALLÓ DÖBRÖGI EGYSZERŰEN NEM KÍVÁNATOS A VILÁG ELSŐSZÁMÚ LATORÁLLAMÁNAK-az USA-politikai elitje számára! Kegyvesztett lett! Annak minden járulával együtt, ami borítékolhatóan a hatalomból való kiakolbólintással fog járni Clintonné beiktatását követően! Ha talán nem is látványosan, hanem “rendes időben megtartott választásokon” fogják meneszteni a Gazda kezeibe belemaró kis csahost! Aki bizony nagy bűnt követett el a Gazda ellen. Biztosak lehetünk abban, hogy komoly-Döbrögiknre nézve nem előnyös-korrupciós bizonyítékok lesznek Washingtonból átküldve.
Döbrögi újabb hittétele az ’56-os pesti Majdan eszmeisége mellett-a rendszerváltás után 26 esztendővel-A MAGYAR NÉP ELLEN ELKÖVETETT BŰN PIEDESZTÁLRA EMELÉSE!
AZ EREDMÉNY DICSŐÍTÉSE! EGY ORSZÁG ELSIKKASZTÁSÁNAK, EGY NÉP NYOMORBA DÖNTÉSÉNEK ÉS KILÁTÁSTALAN HELYZETBE TASZÍTÁSÁNAK DICSŐÍTÉSE!
Döbrögink még attól sem riad vissza, hogy amerikai haknizással dicsőítse ezt a bűncselekményt!
HÍZELGÉS GYANÁNT, A GAZDÁHOZ VALÓ DÖRGÖLŐDZÉSSEL!
Saját bőrét menteni akarván. Nem fog neki sikerülni! Ebből a tönkretett magyarok millióinak haszna ugyan semmi fog származni-LEGFELJEBB A KÁRÖRÖM! Ami legfeljebb azt eredményezheti, hogy SZABADON MEGKÖZELÍTHETŐVÉ VÁLIK-MAJD-A KEGYÚR! Talán! És a pofájába lesz vágható valamennyi gazembersége! De ez is valami!
Egyvalami viszont konkrét: DÖBRÖGIT LÁTNI SEM BÍRJÁK A GAZDA HÁZA KÖRNYÉKÉN!
“Idehaza” viszont feszelegni fog! Ami óriási veszélyforrás!
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögi amerikai kitagadása bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Nemo szerint:

  Ne kezeljük úgy az USA-t mintha Ő lenne az etalon, egy végletekig lecsúszott és lezüllött társadalommá kezd válni..vagyis inkább az irányító hatalom eredménye ez ott is.
  Az biztos, hogy nem példakép..ha azt keresünk nézzünk inkább keletre 🙂

 2. A baj sokkal nagyobb !Elnézést a mellé ütésekért vakon gépelek,mert nincs használható monitorom.
  A mai értlmiség el akar tekinteni attól,hogy a nemzetek és országok határai nem véletlenűl keletkeztek.Most szembesűlök vele.Külországi szabványok az élelmiszerewk tekintetében mások mint a magyar.Amit mi ehetőnek gondolunk azt ők nem és fordítva.Amit mi jónak gondolunk azt ők hibásnak minősítik.Ránk kényszeritik,hogy az övéket megvegyük és a magyar élelmiszereket gykorlatilag kiszorítják a piacról.Ilyen a frissen fejt zsíros tej,amin kétujnyi tejfel van.Mára ehetetlen lett és nem értékesíthető a piacon.Betegek tőle a magyarok a haszontalan tejes vizet tekintjük táplálónak mi mostmár.A frissen fejt tej táplálósága nem igazság többé.Valami mű kotyvalékot fogyasztanak a családok.Gondolom tejporból.Ez csak egy példaa.Ezért nem illeszthető be a magyar gazdaság az unió rendszerébe.Minden gyártmányukat át kell venni a sajátunkat lerombolni és elfelejteni.A Habsburgok idején is ez történt.Máig hat ez a felfogás,hogy csaka német lehet jó.Ötszázévig harcoltak magyar katonák és hadvezérek ez ellen az őrület ellen.E helyett jött a “‘ruszkik haza”bolond szemléet,pedig mindent kaptunk tőlük jóformán ingyen.Hát most senkitől nem kapunk semmit.Akölcsönösen előnytelen gazdasági rendszer amit Orbán-Gyurcsány rendszernek lehet nevezni,álltalános elszegényedést okoz.Az elemi ismertek.Csak a harácsolók lopása tartja életben.

 3. facan szerint:

  Még mindig vannak olyanok akik azt hiszik hogy 56-ban majdan féle kulfoldrol iranyított ellenforradalom volt?

  Rendkívul nagy primitívségre vall. 100% hogy ezek a primitívek nem éltek 56-ban, mert akkor nem beszélnének ekkora marhaságot. vagy ha éltek biztos nem videken.

 4. Rosszarcu szerint:

  Kedves Facan…..

  Nem írom hogy bal vagy jobb fácán, de ugye a történelmi tényekkel Ön sem akar vitatkozni???? Hogy hirtelen tucat számra jelentek meg fegyvereket szállító teherautók és osztották a népnek a fegyvereket! Persze hogy nem irányítva volt csak úgy magától véletlenül arra járt és mi add az ég?? Hát nem pont forradalmi hangulat volt??? Vagy az igen tisztelt II. Erzsébet királynő levele a szovjet vezérkarnak amiben támogatják a forradalom vagy ellen forradalom vagy szabadságharc leverését és beígérve az Angol bombázó kötelékek segítségét ha esetleg a por magyar elbánik a szovjetharc-kocsikkal???

 5. Rosszarcu szerint:

  Nem ártana ha sok hülye kihúzná a fejét a seggéből és észrevenné hogy egy kibaszott gyarmat vagyunk 1918 óta és szálka mindenkinek a seggében!!!!

 6. fickó szerint:

  1956-ban még nem is élt Viktorunk !
  Eltelt 60 év , és a történészek nem adtak választ arra hogy mi volt 56-ban !
  A résztvevők forradalomnak , Kádárék ellenforradalomnak , a reformerek Pozsgaival meg népfelkelésnek, Orbán meg a Magyar Majdannak !
  Nem az a lényeg mi volt 56-ban ,hanem mi van most !
  Csodálkoznak hogy nem szívesen fogadják Orbánt, még csak a Wilson központ sem ,hát még a leköszönő USA elnökség sem.
  Ez valami jelzés értékű lehet a most regnálóknak ,ennyi volt ,és ha a demokrácia szabályait betartja az USA akkor a választáson bukik a Fidesz !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.