Döbrögink himnuszt rendelt! Hát összehozták neki!

Van itt ez a dalnak nevezett valami. Mit dal?-HIMNUSZ! Ez a dal-EZ A HIMNUSZ-melyet a “magyar” származású, és februártól döbrögisztáni állampolgárságot kapott-amúgy “más”-Desmond Child szerzett. Döbrögink személyes unszolásának engedve. A „pophimnusz” magyar szövegét pedig a kilencvenes évek hazai zépluszos és danubius rádiós kommersz popslágereinek egy jelentős részét, de például a Hupikék törpikék popprodukciót is jegyző, korábban a Megasztár kreatív producereként is dolgozó, jelenleg MTVA-tótumfaktum Orbán Tamás fércelte össze.

Így hozták össze Döbrögi személyes óhajtására az ’56-os pesti majdant dicsőítő valamit.
A Döbrögi–rezsim hetedik évében olyan hordaközeli hírességek virnyálolnak benne a “szabadságról”, mint Sasvári Sándor, Wolf Kati, Péter Szabó Szilvia, Radics Gigi, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Molnár Ferenc “Caramel”, vagy Nagy Feró.
Igen! Többek között az a Nagy Feró, aki nehány esztendővel ezelőtt az ő csótányos korszakáról (meg az egész Kádár-rendszerről) egy meglepően őszinte pillanatában ekképpen vallott: “…bárcsak még mindig az lenne!”
A clipet elnézve nem kell hozzá nagy bátorság, hogy megjósoljuk: még honi sláger sem lesz belőle! Még tán a VIVA-szenykanal sem fogja műsoron tartani az első napi KÖTELEZŐ BEMUTATÓ után! (Tán valami fidelitasos diszótoros welnessen, vagy háromixes párkereső bulin-ezt bedobva tudatják: ZÁRÓRA!)
De hogy a nyomasztó erőlködést bemutató hivatalos klipben – Isten tudja, miért – állandóan a Kancsal Schmidt Macát, meg ezt a nemtelen újdöbrögisztánit mutogatják?-az azért érdekes. BIZTOS JÓ OKUK VAN RÁ!

Mondjuk HALLÁSRA a szövege is értelmezendő! (Mert az “előadóművészek” hálálkodása az érthető is!)
De ki lehet belőle hallani a mai döbrögisztáni valóságot is:

“Magyarország halszagú!” De nagyon! Inkább így: RÉM BÜDÖS!
Úgyhogy a “mű” illik is a jeles alkalomhoz! Az ’56-os pesti majdanista fölforgatáshoz!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögink himnuszt rendelt! Hát összehozták neki! bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. zombi szerint:

  De jóóóó volt .

 2. petymeg szerint:

  Azt hallottam,hogy lebontják a szabadság szobrot!

 3. gyorgy szerint:

  Nincs kenyér, egyre több a cirkusz.

 4. vargaistván szerint:

  Tudni kell hogy desmond tiszteletesnek két gyereke is van de nem felesége hanem férje van s két gyereket egy zsido béranyával hordatták ki buzikáék…s ilyennek még szájukra merik venni magyar nyelvet….persze hazai énekesek is mocskos büdös hazaárulok kiknek villanyoszlopon kell lengedezniük…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.