Frissen felújított lakás hamarosan kiadó Leningrádban, a Lenin-proszpekten

Szentpéterváron a Lenin-proszpekt egyik tizenhatemeletes épületében akciózott ma délelőtt a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB)

A cég sajtószolgálatának közleménye szerint az egyik lakásban egy militáns Észak-kaukázusi csoport bújt meg, akik éppen rosszban törték a fejüket. Robbantani óhajtottak.
Erről viszont tudomást szereztek a hatóságok, és elhatározták, hogy lebeszélik a társulatot erről a csúfságról. Amikor becsengettek-válaszként a bent tartózkodók kilőttek. Ekkor egy FSZB-s lebeszélő megsebesült.
A goromba fogadtatás sem szegte kedvét a kicsinyke lebeszélő különítménynek. Nem sokat cicóztak az ajtó előtt! Bementek!-bár a háziak ezt nagyon nem akarták. Rövid ideig tartó heveskedés után a környékbeliek arról számoltak be, hogy a takarítószemélyzet négy fekete műanyagzsákban-olyanokban mint amilyenekben a hullákat szokás-cipeltek egy zárt furgonhoz. Olyanhoz, amilyenekkel a hullákat szokás elvinni! Bele is rakták a furgonba a négy fekete műanyag zsákot. A tartalmukkal együtt. Az meg elszállította azokat-valahová.
Több környékbeli lakó azt is elmondta, hogy eddigi ismereteik szerint a bérlakásban csak négyen laktak. Nem is régóta!
Az FSZB sajtószolgálatának közleményéből azt is ki lehet következtetni, hogy a lakás némi renoválás után ismét bérlőre vár majd.

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.