“Karónyvarnyú”

Ingatlanmutyiról ír a Magyar Idők

A Horn-kormány idején 24 millió forintért vásárolhatta meg az államtól Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke azt a luxusingatlant, amelyet 120 millió forintért árul – írta a Magyar Idők szerdai számában.

A Honvédelmi Minisztérium (HM) sajtóosztálya, miután közérdekű adatigényléssel fordultak hozzájuk, a lappal közölte: a tárca kezelésében lévő ingatlanok kezelői feladatát ellátó HM Fenntartási és Elhelyezési Főigazgatóság, valamint Varju László magánszemély által 1995. október 17-én aláírt adásvételi szerződés értelmében a magyar állam tulajdonából Varju László tulajdonába került egy 3159 négyzetméter és egy 3180 négyzetméter területű felépítményes ingatlan.
Varju László, aki az adásvételkor az MSZP frakciójának szakértője volt „a vételár jelentős részét az akkor még állami tulajdonban lévő Konzumbank hiteléből tudta kifizetni” – olvasható.

Képtalálat a következőre: „A bagoly és a veréb-kép”

 

Mint írták, az ellenzéki politikus ígérete ellenére nem nyilatkozott a lapnak.
Lakáshoz segítették a Hunguard-vezért
Nagyon úgy fest, hogy a Magyar Idők cikkével ellensúlyozni próbálja a kormánykörök táján lévő ügyeket. Ilyen az melyről a Magyar Nemzet számolt be a közelmúltban: Rogán Antal kabinetminiszter feltalálótársának, a Hunguard Zrt. résztulajdonosának előlegezett meg egy nyolcvankét négyzetméteres, V. kerületi lakást Belváros-Lipótváros önkormányzata.
(mno)
Bal-Rad komm: Mindig megható, amikor a rablóhordák potentátjai a rivális banda zsákmányának szerzési körülményeit firtatja.
Nagyon szomorú viszont az, hogy VANNAK SZÉP SZÁMMAL, akik rajonganak valamelyik hordáért, és a nekik kedves maffia bűntetteit JOGSZERŰNEK tartják!
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Karónyvarnyú” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. DUNAI JÁNOS szerint:

    valamit villantani kellene cionzsidó fosztogatók nélkül.csak az utca az út!!!

  2. secor szerint:

    azért az a 24 MFt 1995-ben simán ért annyit, mint ma a 120 MFt…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.