Mért csak a Tonyó?

Rogán 256 millió forint EU-s pénzt vett fel a meleg víz feltalálására

Az EU Csalás Elleni Hivatalához fordul a DK a Rogán Antal “általálmányára” fordított EU-s százmilliók miatt. Az ellenzéki párt egyúttal felszólítja Lázár Jánost, az EU-s pénzek elosztásáért is felelős minisztert, hogy indítson vizsgálatot a Rogánnak juttatott pénzek, és az egy, már létező eljárás kifejlesztésére kiírt pályázat miatt.

A DK arra reagált így, hogy az Index értesülései szerint Rogán Antal és „feltalálótársai” egy olyan elektronikus aláírási eljárás kifejlesztésére kaptak 256 millió forint EU-s támogatást a kormánytól, amelyet egy cég már 2011-ben, állami támogatás nélkül is feltalált.

A DK közölte, a kormánynak tudnia kellett róla, hogy az eljárás Rogán Antaltól függetlenül létezik, hiszen 2012-ben 8 millió forintos támogatást adtak a rendszer továbbfejlesztésére. A propagandaminiszter tehát feltalálta a „meleg vizet”, hogy ezen a jogcímen is közpénz-milliókat tehessen zsebre.
A DK válaszokat vár Rogán Antaltól is arra, hogy miért tüntetett fel újként egy már létező találmányt, és mikor fogja visszafizetni az így szerzett 256 millió forintot a magyar adófizetőknek.
(Klubrádió)
Bal-Rad komm: A dologban az a legszebb, hogy az “eredeti feltaláló” cég is már csak modernizálta a dolgot. Ami-állításuk szerint-már egy régi, jól bejáratott holmi volt. Ezért aztán nem is kellett feltalálniuk!

Csakhogy az eredeti feltaláló, majd később a modernizáló is elfeledkezett egy lényeges dologról: LEVÉDETNI AZ ÖTLETET!

Ragály Tonyó pedig erre ugrott rá, mint az a bizonyos gyöngytyúk a takonyra! Ő levédte! A cimbikkel-a “feltalálótársakkal” együtt!

Kaptak is érte 256 millió forintot a zúnijótól! Azon meg megosztoztak! Úgyhogy-ha tezsvíriessen osztoztak, CSAK 85 millió meg némi apró jutott nekik fejenként!

Úgyhogy El Qroék nehogymá csak a szegény Tonyótól akarják bevasalni mind a 256 millát! Irigységükben!

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.