Germánia Ribanca mentegetőzik: “az nem is úgy vaút…”

Merkel: A terrorizmus nem a menekültekkel jött

Az iszlamista terrorizmus nem a menekültekkel érkezett Németországba, hanem már ott volt korábban is – mondta Angela Merkel. A német kancellár azt viszont elismerte, hogy menekülteket próbálnak olykor megnyerni a terrorizmus ügyének.

grib
Az iszlamista terrorizmus nem a menekültekkel érkezett Németországba – mondta Angela Merkel német kancellár, a jobboldali CDU elnöke pártja egyik kampányrendezvényén. Hozzátette: a CDU és a bajor testvérpárt, a CSU a biztonsági szervek létszámának és hatáskörének növelésével reagál a fenyegetettségre.
A kancellár azt azért elismerte: valóban tapasztalható, hogy menekülteket megkörnyékeznek és megpróbálnak megnyerni az iszlamista terrorizmus ügyének, de az Iszlám Állam dzsihadista szervezet terrorizmusa nem a menekültek révén jelent meg nálunk, hanem már itt volt korábban is”.
(Forrás: origo)
Bal-Rad komm: Római történetírók is feljegyezték, hogy a germán törzsek “Allahu Akhbar!” üvöltözések közepette vetették magukat a római légiókra, miközben segélyt meg nőket követeltek.
Meg Luther Márton is Allah dicsőítésével szerzett magának hírnevet.
Abba mondjuk igaza van Germánia Ribancának, hogy országától a terrorizmus sohasem állt messze. 1989-től pedig ISMÉT előszeretettel terrorizálják Európát!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Germánia Ribanca mentegetőzik: “az nem is úgy vaút…” bejegyzéshez 18 hozzászólás

 1. én szerint:

  Ha ezt értelemszerűen vesszük, akkor a muszlim terrorizmus kvázi német találmány, tisztelt Al Habib Merkel ?
  Jó tudni 😀

 2. D vitamin szerint:

  Egy logikai vonallal és történelmi ismeretekkel simán kontrázni lehet a nyanyát.
  Szerinte ugyanis az iszlám terrorizmus már a mostani invitálás előtt Németországban volt.
  No igen, 1972.szeptemberében már ott volt néhány tucat palesztin terrorista, akik a Müncheni Olimpián izraeli sportolókat öltek. (Fekete Szeptember)
  És 1972 óta odaköltözött még vagy 5 millió muszlim feka, akik nem tudtak, nem is akartak integrálni, radikalizálódtak.
  Akkor mi a faszért kellett tavaly behívni Európába mégis mindenkit, aki kecskebaszó?

  • én szerint:

   Egyszer tavaly leírtam már a migráns téma előzményét, Gyurcsány 2005-ben kötött megállapodását a németekkel ami akkor köztudott volt. Úgylátszik rövid a memóriátok !
   A szerződésben az szerepelt Magyarországon telepitenek le 1.5 – 2 milio közel keleti lapostetűt, Magyarország mint osztrák határőr állam funkcionál utána. ( nem a saját határát védi, Ausztria határát )
   Tavaly tavasszal amikor Orbán Brüsszelben volt, Merkel ezt a szerződést akarta életbe léptetni, ha kicsit is emlékeztek, már akkor elkezdtek plakátolni fideszék migránsügyben ( és csak ősszel indult meg a népvándorlás, fél évvel később ) És többek között akkoriban ezért törtek ki a zavargások a fővárosban, amire mindenki emlékszik.
   Az nem ok nélkül volt hogy átgyalogoltak papirok nélkül ahogy akartak a Balkánon ! Merkel nyomost gyakorolt a Balkánra , át kellett engedni őket A macedon miniszterelnök ezt akkor meg is mondta egy tévériportban enis mondta akkor( a szerb nyíltan nem merte)
   Ez nem egy szervezetlen valami, a németek már 2005-ben előkészítették államközi szerződésekkel. Az hogy Orbán végül felrúgta , az más tészta.
   Most simán zsarolja ezzel Merkelt 😀
   Néha nagyon csodálkozom, azt mondjátok politizáltok, de a nyilvánvaló dolgokról sem tudtok ( néha meg illedelmesen elfelejtitek mi történt )
   Nos, Mekel nem hazudott: a terrorizmus valóban jelen volt németben már régóta, ő maga a fő terrorista !

   • Fergeteg11 szerint:

    A téma érdekes, szívesen látnék erről valami olyat, amit el is tudok hinni. Persze csak akkor, ha ez nem afféle “hallottam, hogy X azt mondta, hogy Y szerint Z látta, hogy…”-típusú dolog.
    Nem rosszindulatból szoktam a megbízható forrásokat hangsúlyozni, gyakran kiderül, hogy az emberek hisznek, de a végeredmény legfeljebb csak az ő fejükben megingathatatlan, és nincs mögötte túl sok minden.
    1,5-2 millió ember betelepítése egy tízmilliós országba valami titkos egyezménnyel – első körben ez túl meredek ahhoz, hogy ne kételkedjek benne erősen.

    • én szerint:

     A tévékben is beszéltek sokszor erről, akkoriban.
     Azóta tilos a téma .

     • D vitamin szerint:

      Amit írtál, arról nem igazán van hiteles infó.
      Én inkább a tényekre alapozok.
      A feka kecskebaszók azért is jönnek a Balkánon át, mert Európának ezen részén már 15 éve béke van. Paradox módon tehát ami valamiért előny, az más oldalról hátrány is.
      Azt mindenki tudja, hogy Jugoszlávia széteséséig a volt szocialista országok keményen őrizték az államhatárokat. A határőrök lőttek is, ha kellett, ezért az arab lóbaszók messze elkerülték ezt a környéket. 1992-1995 között a délszláv háború miatt nem jöttek erre, 1998 körül pedig a szerb-koszovói konfliktus miatt kerültek inkább Gibraltár felé.
      Nos, kb. 2000 -től stabilizálódni látszik a helyzet a Balkánon, de a muszlimok fosnak annyira, hogy még kivárnak vagy 10 évet, és azóta kezdenek szivárogni errefelé.
      Fikció, de ha lenne egy görög-török konfliktus, megállna a migrációs áradat ismét.

    • Fergeteg11 szerint:

     Ez nem izraeli zsidók betelepítéséről szólt régen? Mivel nekem ez a téma ugrik be, és a forrást is sejtem.

     • ... szerint:

      De igen! A zsidókról szól, és szólt. Ebben vállaltuk, hogy befogadunk x főt, ha forró lesz a talaj a lábuk alatt a közelkeleten.. De nem csak mi, hanem a lengyelek is..
      A neten elég sok infó van erről, és nem légbőlkapott…
      Kimégy Ferihegyre, naponta egy Jumbó hozza kaftánékat befelé láthatod saját szemmel!

     • Fergeteg11 szerint:

      Kedves …!
      Aki ezt behozta a köztudatba, pszichológusi végzettséggel is rendelkezik, meg olyan tulajdonságokkal bír(t), amelyek az emberek szemében a tartalomtól függetlenül növelik (növelték) az általa elmondottak igazát (amiben ő is hitt). És még a TÉVÉBEN is szerepelt, ami ugye Magyarországon hitelesebb, mint a rádió vagy az újságok. Nem tudom pontosan, miért tette, nyilván benne volt az is, hogy ráirányítsa a figyelmet bizonyos emberek (no, ő már nem így vélekedik róluk), konkrétan a zsidók átlagon felüli szerepére az egyáltalán nem szimpatikus dolgokban, Magyarországon és szerte a világban. Kezdetben volt ennek haszna, de szerintem mára alaposan túllőtt vele a célon, és rég kicsúszott a kezéből az irányítás. Olyan sikeres lett, amiket mondott, és olyan lelkes táborra talált, hogy ma tényleg tele van ezzel az internet, és simán ellenünk is fordíthatják (ha nem tudnak küzdeni ellene, eltéríthetik és az élére állhatnak, reménytelenül dühöngő és frusztrált emberek sokaságát hozva létre, akik élvezik egymás társaságát és az energiájuk jó részét lekötik ahelyett, hogy utánajárnának, tényleg igaz-e, amit bedobtak közéjük, vagy csak elmélet, ami vagy igaz, vagy nem). Nem túl nehéz szinte bármit, például turistajáratokat is összefüggésbe hozni az izraeli betelepítéssel (ugyanaz volt az érv évekkel ezelőtt is, mint amit írtál). A kettősállampolgárok közt is akadnak izraeliek sajnos. Meg ugye a kedvező környezet miatt a rendszerváltás után elkezdtek szaporodni a zsidó szerveződések, külföldi kapcsolatok hálózzák be az országot (nem csak izraeli zsidókkal), mocskos üzletek sokasága köttetett, kaftánosok is gyakrabban bukkannak fel stb. Megértem, ha bekapcsol a vészjelző. Csakhogy manapság ez a vészjelző akkor is bekapcsol, amikor nem kellene. Ebből a dologból sem lett semmi, pedig sokan beszéltek Izrael várható kiürüléséről és lakói elköltözéséről (még a TÉVÉBEN is, köszönhetően egy másik népszerű személy azóta megszűnt műsorának), de a kreatív elme új utakat keres, és megmagyarázza, miért nem jöttek végül milliószámra. Persze ez nem változtat azon, hogy a forrással készített interjún kívül az egész inkább spekuláció volt idáig, értékelhető bizonyítékok nélkül (ha tévednék, és vannak ilyen bizonyítékok több egymástól független forrásból, arra valóban kíváncsi lennék). És túl sok értelme sincs már az egésznek, mert a Mátrix egy korábbi verziójából való, azóta a forrás személyisége is változott. Elszigetelték, meghurcolták, körülvették mindenfélék – ezeknek még ő sem tudott ellenállni, és belegabalyodott egy meglehetősen negatív spirálba, amiből csak egy huszárvágással tudott valamennyire kiszabadulni. Amennyire legalábbis én tudom.

 3. zombi szerint:

  Közeleg a vég, már késő akár ki mit mond ,TIK TAK
  Mindenki retteg, hátra nincs csak bátran előre , természetes alvás nincs
  Fizetni kell ,itt is, ott is .
  Azt beszelik hogy max junius

  • ... szerint:

   Időpontról nem szabad magabiztosan nyilatkozni! Az egyiknél egy hónap, a másiknál fél év, a harmadik megint más időpontot vizionál. Egy a lényeg ! Belaktuk a bolygót, s elképesztő a népesség lélekszáma, miközben e népesség kilencven százaléka nyomorog! Mindenki házat, kocsit, irodai fotelt, médiás szerződést akar, miközben fenntartható fejlődés címén szarrá fosztottuk planétánkat. Augusztus elejétől, már csak veszünk el “tőle”, adni már nem adunk vissza semmit. Az “elit” még érintetlen “nyugodt” magánterületei “veszélybe kerültek”, ezért nem érdekli őket hány milliárd ember pusztulása álltal tudja ezeket megtartani magának. E kataklizma előhirnökei a közénk exportált milliónyi afrikai benszülött , és muzulmán, jezsuita pápástól monszantóstól bezárólag!

 4. Smith szerint:

  “Az iszlamista terrorizmus nem a menekültekkel érkezett Németországba, hanem már ott volt korábban is – mondta Angela Merkel.”

  Tökéletesen igaza van. A terrorizmusnak van neve is: cionizmus. A Veterans Today, majd több fősodorhoz tartozó média is lehozta, hogy egy bizonyos Richard Gutjahr (felesége Moszad ügynök és a nagy felvásárló, Simon Peres tanácsadója is volt) készített videofelvételt és adott beszámolót a nizzai és a müncheni mészárlásról is. Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy pontosan tudta mi fog történni. Ne legyen senki buta gój!

 5. ... szerint:

  T Fergeteg 11! 2016-08-19 – 23:07
  Cimbi ne fűrészeld a fingot! Rengeteg időt tudtál volna jobb célra hasznosítani ha a számomra kreált Jókai-féle terjedelmű szösszeneted helyett mondjuk kimentél volna a kertedbe kapálni ahelyett, hogy az én, és az itteni kommentelők frusztrációját próbálod bizonygatni, vagy keresgélni, az oldal “szellemiségét”netán provokálni! (sic) Mert ez utóbbi is benne van a pakliban látva görcsölésedet az itteni kommentelőkkel..Persze-persze mindenki buta, és elfogult, ezért a fejére kell néha koppintani a nyakas pórnépnek sleppnek..
  Ha megfogadod a tanácsomat – néha látva szinte minden kommentelőre kiterjedő dörgedelmedet megcsillogtatva a frusztrációd miatti “tudásodat” a legnagyobb megelégedettségedre – ne a monitor előtt üldögélj a légkondis szobádban s kalapáld az elméleteidet, az idióta kérdéseiddel, hanem próbálj a hétköznapok történéseiről “élőben” is megbizonyosodni nyitott szemmel emberek között járkálva bizonyára megváltozik a véleményed majd annak hatására. Elméletben “rettent jó lehetsz” de ez kevés! Fotelforradalmárként meg még úgy, mivel nem láttalak még egy tüntetésen sem ökölbe szorítot kézzel integetni, ahol netán elmondhattad volna a véleményedet, tehát elégedett ember vagy. Az országban sem változott “semmi”, amióta itt üzekedsz, tehát minden a legnagyobb rendben nyomatékot adva ezzel is nagyfokú mindenre kiterjedő felkészültségednek.
  Hogy ki, és mit mondott a tévében ez engem nem érdekel, mint ahogyan mást sem, bár erről a rébuszokban előadott pár sorod különösen érdekfeszítő!
  Mi sem bizonyítja nagyfokú tudatlanságodat , mint kaftánékkal kapcsolatban túristajáratokról vízionálni miközben a dunántúlon ezeregy tanyán már a zsidó zászló lobog a góré tetején, ahol egy-két éve még magyarok gazdálkodtak! Bár a fene tudja, lehet ezek is csak egy egyszerű államilag szponzorált csereüdültetések. Miért is ne! Igen természetesen bizonyíték az a fránya bizonyíték! Majd csatolom természetesen!
  Kapd a nyakadba a lábaidat cimbora, s járd be mondjuk Somogy-megyét ahelyett hogy állandó kételkedőként írásra kényszerítd itt az “emberfiát”!..
  Ferihegy nagyon szép , és látványos hely. Van/volt szerencsém gyakran kilátogatni, mivel a repülőjárat elég gyakran száll fel a közeli “hozzátartozómmal” akivel elég sok időt szoktam itt eltölteni . Sajnos az a túristajárat amiről hadoválsz, – két turista járat van naponta egy apró Jumbóval télen- nyáron bocsi – csak idefele van tele, visszafelé nem láttam még megpakolva rothadt szilvával sohasem!
  Nem figyeled a történéseket sem Abszurdisztánban, ami olyan látványos dolgokat tár eléd, mint laza 150000 család kilakoltatása amit csak az idén terveznek a bankok, az elképesztő elvándorlást a kétkezi melósok tekintetében, a végrehajtó hatalom magyarellenes ténykedésével bezárólag s sorolhatnánk reggelig azzal bezárólag, hogy az izraeli nagykövet szellentésének erőssége határozza meg mára az országban a magyar irodalom tankönyvek szellemiségét! Persze-persze mindjárt csatolom a bizonyítékokat is számodra szigorúan a hitelesség miatt..
  Bizony örvendetes módon az a vészjelző nagyon sok helyen bekapcsol és bekapcsolt amiről firkálsz , és egyre több embernél! Főleg itt vidéken! Hála Istennek! Ez is jelzi, hogy a magyarság kezd felébredni Csipkerózsika álmából bizakodva abban, hogy egyszer talán lesz még magyar kormánya a magyarságnak elindítva annak felemelkedéséthogy ne csimbókos szardarabok, bevándorló sivatagi cigányok, és indiai benszülöttek tömkelegével kelljen egy levegőt szívni, ami eddig csak a vesztünket okozta/okozza.
  Ennek megvalósulása -elindulása – esetén már a te kommentjeid is hiteltelenné, és válaszolásra is alkalmatlanná válnak!..

 6. bizony szerint:

  Új hír germánhonból: “a belügyminisztérium védelmi tervének része az is, hogy kötelezik az embereket, tartalékoljanak otthon 10 napra elegendő élelmiszert és 5 napra elég ivóvizet. Hasonló rendelkezés utoljára a hidegháború alatt volt Németországban, amikor egy atomtámadástól féltek”

  Érdemes végigolvasni az egész cikket

  http://www.hirado.hu/2016/08/22/elelmiszer-tartalekolasra-szolitanak-fel-a-nemeteket/?source=hirkereso

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.