Ha a hülyeség fájna…

15 napon belül súlyos kérdésekre kell válaszolnia Orbán Viktornak

Az Együtt arra kíváncsi, milyen gazdasági, vagyoni kapcsolatban áll a miniszterelnök és Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester.

Milyen kapcsolatban áll Ön Mészáros Lőrinc vagyontárgyaival? – írásbeli kérdésben érdeklődik Szabó Szabolcs, az Együtt politikusa Orbán Viktor miniszterelnöktől a felcsúti polgármesterrel fenntartott vagyoni kapcsolatáról.

jób

A felcsúti polgármester-vállalkozó közben pert indít a párt ellen mert az Együtt közleményeiben többször is Orbán Viktor strómanjának nevezte őt. A párt ennek ellenére továbbra is fenntartja korábbi állítását.
Az Együtt szerint Orbán Viktornak nemcsak politikai érdeke, de személyes felelőssége is tisztázni a nyilvánosság előtt, hogy milyen gazdasági, vagyoni kapcsolatban áll Mészáros Lőrinccel.
Ezért a következőket kérdezik Orbán Viktortól:
-járt-e ő maga vagy bármelyik közeli családtagja a Mészáros Lőrinc cége tulajdonában álló, a horvátországi Ugljan szigetén lévő nyaralóban, illetve a polgármester vagyonnyilatkozatában is szereplő Vir szigetén lévő ingatlanban?
-mikor jártak először az egykor Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Rézhegyi nyaralóban?
-miért gondozzák Orbán Viktor kutyáját, a híressé lett Nárcisz nevű kuvaszt a Mészáros Lőrinc használatában lévő hatvanpusztai birtokon, és mit keresett ott a miniszterelnök feleségének autója?
Emellett a vagyonnyilatkozati rendszer megváltoztatásának szükségességéről, valamint az Együtt nemrég benyújtott törvénymódosító javaslatáról is kérdezi Orbán Viktort. A javaslat szerint az országgyűlési képviselőknek minden gazdasági társaságot be kellene vallaniuk, amelyben bármilyen érdekeltségük van, legyen az többségi vagy kisebbségi tulajdon, vagy az általuk tulajdonolt cégek részesedése egy másik cégben.
Orbán Viktornak 15 napon belül kell válaszolnia az országgyűlési képviselő kérdéseire.
(origo)
Bal-Rad komm: Tulajdonképpen mit akar ez a maroknyi létszámű, aprócska ellenmaffia a vajdától? Illetve sejtjük, de EZEKKEL a kérdésekkel mit akar!
Amikre Döbrögi a legézenfekvőbb választ adhatja: SEMMI KÖZÖTÖK HOZZÁ hogy mikor?-hová?-kihez?-megyek!
A barátait-haverjait meg mindenki megválaszthatja! Még Döbrögi is! Ő a nép egyszerű fiát, a gázszerelő Lőrincet választotta barátjául!
Ha pedig azt válaszolja Döbrögi, hogy semmilyen más egyéb kapcsolat-mint haveri-közte meg a Lőrinc koma között nincs!-akkor azt bizony el kell fogadni!
És ha ezeket válaszolja, teljesen igaz, logikus válaszokat ad! Senkinek semmi köze ahhoz, hogy kit-hol-mikor látogat meg. A kutyáját meg barátságból eteti a gyerekkori jóbarát! Anikó asszony meg éppen egy-vagy több zsák kutyatápot vitt éppen a Nárcisznak! Azért ment autóval! Mert jó étvágyú az a kuvasz! Oszt’ jónapot!
Ha pedig a hülyeség fájna, ez az Együtt nevű társulás kórusban jajveszékelne a kínoktól! Merthogy aki ilyen kérdéseket megfogalmaz, aligha épelméjű!
Szerepelni viszont imádnak! Sajnos a “Lipót” bezárt!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ha a hülyeség fájna… bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. joz szerint:

    Admin +100

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.