Misa állja a szavát…

Ennek bizony már a fele sem tréfa!-morfonírozhattak Deir ez-Zor és környékének túlélő ISIS-pribékjei, a tegnapi havária romjai közül való mentés közben, amikor ma ismét áldást kaptak a nyakukba.

Ma a változatosság kedvéért ismét közvetlenül Oroszországból kapták a küldeményt. Hat darab Tu-22M3 stratégiai bombázó kézbesítette az orosz HM “ajándékát”! Célba is ért mindegyik.

A kalifátusisták az őrületbe kerülnek lassan. Nem ehhez vannak szokva. Ráadásul bárhová is néznek, mindenhol ott a világos üzenet: ezzé lesztek mindannyian! Márpedig a szétmarcangolt latortetemek látványa nem éppen épületes. A harci morálra kimondottan károsan hat.
Pedig a mai Medvecsapás nyomán újfent meggyőződhettek: Misa állja a szavát! Hiszen megigérte…
Márpedig ha továbbra is ilyen ütemben haragoskodik tovább, az szép reményekre nem jogosítja fel a rémbandát!
Aleppoban sem áll jól a brigantik szénája.
A kormányerők Al-Qarassi városrész ellen indított offenzívája elég gyors sikert hozott az ostromlóknak. A gyors sikerhez hozzájárulhatott az is, hogy az első percekben egy repülőgépről indított rakéta agyoncsapta a terület éppen tanácskozó latorvezérkarát.
Három bandafőnök-“Abu Mohammad Al-Nashimi”, “Abu Ahmad Al-Souri”, és “Abu Al-Bara’a Al-Hamwi”-mind jeles an-Nuszra latorvezér pusztult el egy szempillantás alatt. A vezéreiket vesztett hordák egyedei pedig hanyatt-homlok szétspricceltek. Már amelyikeket le nem vadászták közben.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Misa állja a szavát… bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Zls-179 szerint:

    Hitvány embernek látszó ber, igen ber és nem ember az , aki nem állja szavát!

  2. joco szerint:

    A 22-es nehézbombázók már nem oroszországból mennek sziriába, hanem Iránból. Kaptak egy légi támaszpontot, igy csak 900 km a távolság, több bombát is tudnak vinni. A szárnyas rakétáiknak Irán és Irak is engedélyezte az átrepülést a területük felett Sziria felé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.