Donbassz

Nyalókakirály tegnap Lembergben megint hideglelést hozott híveire! Egy megemlékezésen fejtette ki “hót ziher” értesülését: Oroszország le fogja katonailag Maradék-Ukrajnát! Ha…!

Ha a donbasszi konfliktus eszkalálódna, és a Krím körüli zavarok is lehetővé teszik! Mert Moszkva már alig várja az alkalmat. De az ukrán egyveres erők résen vannak, és felkészülten várják az orosz offenzíva megindulását! És akkor majd…! Lesz statárium, meg általános mozgósítás! “És a Csendes-óceánnál, véget érnek a csaták…” Tekintve, hogy egészen addig fogják üldözni az orosz agresszort!
Híve kb. itt kezdtek rájönni, hogy Nyalókakirály megint jól be van vodkázva.
Nagyjából Nyalókakirály lembergi rémlátásaival egyidejűleg nyilatkozott a hírhedt “Szabadság Rádiónak” a világ elsőszámú latorállamának-az USA-kijevi helytartója, a nagyköveti ranggal álcázott Geoffrey R. Pyatt.
Eldicsekedte, hogy már az elkövetkezendő napokban katonai támogatást juttat az USA Valcman Petro birodalmának. “Ami sok ukrán katona életét fogja megmenteni”!-vágta ki a helytartó. Arról nem beszélt, hogy milyen apropobó és hol?-kerülnek Valcman vitézei életveszélybe.
Van olyan érzésünk, hogy Donbassznál előállhat ilyen helyzet. Tekintettel arra, hogy Valcman ordashada mára virradóan ismét olyan gorombaságot követett el a Donyecki Népköztársaság területe ellen, ami azért túltett a mostanában elkövetett galádságokon.
A telmanovoi járásban lévő Novaja Marjevkát a mára virradó éjszaka elérte egy latortüzérségi “Grad” sorozat 15 gránátja. Ezen típusú vetőgépek használata a Minszk-2 egyezményben a legszigorúbb tiltás alá esnek.
Андрей Шевченко fényképe.
A fél falut rombadöntő attak nyomán a minszki megállapodás betartását ellenőrző bizottság orosz és DNR képviselői sürgősséggel összehívták az EBESZ megfigyelő csoportját! (Nem volt nehéz dolguk, mert a brutális akció zajaira azok is felfigyeltek, és a helyszínre érkeztek.)
A latortüzérségi terror civil halálos áldozatinak számáról még csak becslésekbe sem mertek ma délig bocsátkozni a szemlélődők. Az biztos, hogy a falu 26 háza teljes romhalmazzá roskadt össze. A támadás pedig éjjel egy órakor történt.
Ugyanakkor az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy Donbassz határainak teljes hosszán akciózott mára virradóan (is) a latortüzérség.

Ugyanakkor tegnap délután-valahol a luganszki front mentén-“kisebb baleset” érte a Jobb Szektor bűnbandát. A martalócokat szállító autóbusz egy közelebbről meg nem nevezett helyen, egy hídról egy folyóba zuhant. Vaszilij Labajcsuk hordaszóvivő szerint össze lehet még fércelni a tucatnyi banditát, de egy sem pusztult bele a műsorba.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. kritikus szerint:

  Tisztelt Kievi kazàrok nem alaptalan a félelmetek.
  Megdolgoztatok a szeretetért.

  Mikor a fejedben a repesz akkor ne sirjatok,hogy miért.

  Ahogy a reklàm szöveg mondja
  *MERT MEGÉRDEMLED*

  • utazó szerint:

   Nem értem, hogy Porosjankót, miért kell folyamatos bizonytalanságban tartani. El kell indítani az offenzívát és helyre kell állítani a kelet-európai rendet. Közel-kelet, pontosabban Szíria felé kezd helyre állni a rend. Erre van szüksége kelet-Európának, Ukrajnának is! Hajrá rendcsinálók! Nem szeretném ha a gyermekeim, unokáim élete kerülne veszélybe, holmi idióta tengerentúli stratéga miatt!!!

  • utazó szerint:

   Még ey rövid szösszenet, a bosszú népe már elfeledte, hogy az Úr anno adott nekik többszörre 2 kőtáblát, ahol a Ne ölj! mint 5. parancs volt felvésve. Jó lenne ha a ma embere és a politikai elit is ehhez a néhány parancsolathoz tartaná magát. Van mindenféle törvénykezés, csak a normális morálhoz nincs már késztetés. Mármint hogy annak alávesse magát a társadalom. Nem kellene visszatérni a kőbaltához (4. VH)

   • Balázs szerint:

    Azt ha hinni lehet az Ószövetségnek, az Úr az ókori héber zsidóknak adta. Nem a kazároknak….akik csak ál-zsidók! Az ö “istenük” nem tiltja a bünt…söt!

    • Kálmán Lőrinc szerint:

     ja.. adta az bizonyos Mohamednek, ki lejött a hegyről… aztán úgy megfáradt a kőtábla cipelésébe hogy meg is feledkezett ama parancsról hogy ne ölj és gyorsan kinyírt pár “embert”… ezek után mit vársz a követőitől?
     Ha mindezt PARANCSBA kell foglalni, már el is van baszva az egész. Ha valakiben(népben) elemileg-erköcsileg nincs bekódolva, akkor kezdődik a baj…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.