Kígyó a keblen

Kiszivárgott egy jelentés – Merkel komoly bajban van

Ég a mennyezet Merkel feje fölött, most stratégiai partnere, Erdogan elnök kapcsolatai miatt tört ki a botrány. Erősödnek a félelmek a 3 milliós németországi török kisebbség kettős lojalitása és a török imámok ankarai finanszírozása miatt. A német kancellár visszautasította, hogy összefüggés volna a megnövekedett terrorveszély és a muszlim menekültek beáramlása között.

Amikor a legnagyobb és legtekintélyesebb német üzleti napilap Merkelt „török kollaboránsnak” nevezi, akkor tudjuk, hogy megváltozott a politikai széljárás Németországban. A Handelsblatt szerint „a kancellár hallgatása nélkül Erdogan nem vihette volna végig azt a játszmát, amit eljátszott. A kétarcú Merkel hallgat, miközben Erdogan lebontja a jogállamot.”
Vihar Erdogan kapcsolatai körül

meka

Nem tekinthető véletlennek, hogy bizonyos érdekcsoportok most szivárogtatták ki a német belügyminisztérium egyik nem nyilvános jelentését az ARD csatornának, amiben az áll, hogy a török kormány évek óta együttműködik iszlamista és terrorista szervezetekkel a Közel-Keleten. A dokumentum szerint 2011-ben kezdődött, és azóta egyre szélesebb körben folyik ez a tevékenység, amit az iszlamista Erdogan elnök tevékenyen támogat. A jelentés feleleveníti, hogy a török kormányzó párt, az AKP maga is nyitott a szélsőséges iszlamizmusra, többször nyilvánosan is szolidaritásukról biztosították és támogatták az egyiptomi Muzulmán Testvériség mozgalmat, vagy a Gázai övezetet ellenőrző palesztin, radikális Hamászt, amelyet az EU 2003-ban nyilvánított terrorszervezetnek.
A német sajtóban komoly vihart váltott ki a kiszivárogtatás. Werner Menner, a Münchner Merkur veterán kommentátora szerint Berlin nyílt vádaskodása Törökország ellen egy elképesztően pocsék taktikai húzás. Ez a fejlemény azzal fenyeget, hogy Ankarát még inkább Moszkva karjaiba hajtja és tovább destabilizálja az egész régiót. Frank Steiner pedig úgy vélekedik a Deutschlandfunk oldalán, hogy ez a fejlemény nem érkezhetett volna rosszabbkor, hiszen az EU-Törökország megállapodás a széteséssel fenyeget és Ankara alternatív diplomáciai opciók után néz.
Az időzítést leszámítva a német hírszerzés jelentésében egyébiránt szakmai szempontból semmi meglepő nincsen. Ezen a hasábokon is már többször felhívtuk a figyelmet az iszlamista Erdogan titkosszolgálatának támogatására az Iszlám Állam irányába, amely hasonlatos a pakisztáni államhatalom piszkos játszmájához az afganisztáni talibánokkal. Erdogan támogatása a Hamász felé is nyílt titok, ezzel Izrael is tisztában van, sőt mintha a németek lemaradtak volna egy lépéssel. Ahogyan tavaly decemberben beszámoltunk róla, egy zürichi titkos tárgyaláson Ankara váratlanul kiegyezett az évek óta démonizált Netanjahu-kormányzattal. Ennek értelmében a nagykövetek visszatérnek Ankarába és Tel-Avivba, Izrael 20 millió dollár kártérítést fizet az öt évvel ezelőtti tengeri incidens miatt, a törökök pedig kiutasítják a palesztin Hamász katonai szárnyának vezetőjét Isztambulból és korlátozzák a Hamász tevékenységét az országban.
Kihez lojálisak a török imámok?
Mivel Merkel az EU menekült-paktummal kiszolgáltatta Berlin- és Európa biztonságát Erdogannak, a kiszivárogtatott jelentésnek komoly politikai súlya van. Az SPD külpolitikusa, Rolf Mützenich követeli, hogy a kormány számoljon be a parlamentnek a „súlyos vádról”. A Zöldek frakcióvezetője, Katrin Göring-Eckardt szerint pedig „legkésőbb mostanra világossá vált, hogy a Törökországgal kötött menekült-megállapodás végérvényesen megbukott.”
A török puccsot követően Ausztriához hasonlóan Németországban is olyan szintűvé vált a bizalmatlanság a török szervezetekkel szemben, hogy a »Ditib« nevű központi vallásos szervezetük elhatárolódott Ankarától és politikai semlegességet ígért. Több német politikus és újság is hangot adott félelmének a 3 milliós németországi török kisebbség kettős lojalitása kapcsán és fölvetették, hogy a Ditib imámjai esetleg Ankarától kapják a politikai instrukcióikat. Ez a félelem nem teljesen megalapozatlan, hiszen a 900 németországi török mecset és iszlamista szervezet imámjait a Ditib Törökországban képzi, a török állami Diyanet finanszírozásában, többségük pedig nem ismeri a német kultúrát és a nyelvet sem. A legutóbbi török parlamenti választáson a Németországban élő törökök közel hatvan százaléka szavazott Erdogan pártjára. Hasonlóan kimagasló eredményt az AKP egyetlen más európai országban sem ért el.
A német kancellár a héten egyébiránt visszautasította, hogy összefüggés volna a megnövekedett terrorveszély és a muszlim menekültek beáramlása között. Merkel kifejtette, hogy tényleg vannak olyan esetek, amikor a migránsokat megpróbálják megnyerni az iszlám szélsőségnek, ám az Iszlám Állam már azelőtt jelen volt az országban, hogy megindult az emberáradat. Jelezte egyúttal, hogy a kormány több embert és az eddiginél nagyobb jogkört kíván adni a biztonsági erőknek a radikálisok visszaszorítására.
(privatbankar)
Bal-Rad komm: “…a török kormány évek óta együttműködik iszlamista és terrorista szervezetekkel… amit az iszlamista Erdogan elnök tevékenyen támogat…az iszlamista Erdogan titkosszolgálatának támogatására az Iszlám Állam irányába…Merkel az EU menekült-paktummal kiszolgáltatta Berlin- és Európa biztonságát Erdogannak…legutóbbi török parlamenti választáson a Németországban élő törökök közel hatvan százaléka szavazott Erdogan pártjára…”
-Gyönyörű germániai megállapítások ezek, CSAKHOGY EZEKET A DOLGOKAT MINDENKI TUDTA! Sőt! Még ezeknél többet is! Mint ahogyan a Germánia Ribanca által Európába beimportált Isten tudja hány millió muszlim migráns jelentette veszélyt is MINDENKI ÉREZTE/ÉRZI, csak éppen s nagyjából mindenki által sejtett/tudott szervezők bizonygatják az ellenkezőjét!
Van viszont egy teljességgel jogos és közérdeklődésre számot tartó kérdés, aminek a megválaszolására Európa EREDETI POLGÁRAI VÁLASZT VÁRNAK!
Germánia Ribanca CSAK Germánia kancellárja/Ribanca! Tudtunk szerint NEM TÖBB! Semmiféle EU-s tisztséget nem visel!
A kérdés az, HOGY KI?-MIKOR-HOL?-MILYEN ALAPON?-MILYEN JOGKÖRREL?-ruházta fel ezt a pökhendi lotyót, hogy ő az Európai Unió NEVÉBEN, BÁRKIVEL IS MEGÁLLAPODJON MUSZLIM MIGRÁNSOK EURÓPÁBA KÜLDÉSÉRŐL! (Mondjuk Kardigan Keresztapával!)
A kérdésre az Európai Unió polgárai választ várnak!
Amint pedig MEGVAN A VÁLASZ!-az EU-t dirigáló grémiumnak haladéktalanul távoznia kell hivatalából, a Hágai Bíróság pedig helyet kell hogy biztosítson nekik a rendelkezésére álló cellákban!
Germánia Ribancátnak sorsáról pedig rendelkezzenek Germánia polgárai!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kígyó a keblen bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. én szerint:

  Az usa ( kisbetűvel ) kivonja atomtölteteit Törökországból, és romániában ( kis r- vel helyezi el őket ). Az Incirliki légibázisról ki kell vonulniuk.
  Felkészülnek rá hogy a törökök kilépnek a NATO -ból. Ezek után nem is kicsit ég a germán ribanc mint a legnagyobb usa ( kisbetűvel ) csicskás, ahány titkos államközi megállapodást kötött Erdoganal, az mind megy a kukába. A teljes német stratégiai külpolitika megbukott, amit 2005 óta erőltetett . Nem lesz Berlin – Ankara tengely , már ráébredt.
  Moszkva – Teherán – Ankara tengely épül nyíltan .
  Mostanában sokat hoznak majd le hasonló híreket a német médiumok, meg kell valahogy magyarázniuk nagy vezérük, frau Hitlerina csúfos bukását.

 2. kritikus szerint:

  Itt a balradon elsönek leközöljük mi folyik a szinfalak mögött.

  A Nato elvesztette a hàborut Sziriàban.
  A Fizetett szunita zsoldosok menekülnek a gyöztes siitàk elöl Törökorszàgba.
  A törökök toväbb küldik öket nyugatra.
  Macedoniàban,és Bulgàriàban màr talàltak lefejezett renvédelmiseket ( teljes a hirzàrlat )

  Röszkénél Màr gyülekeznek a Profi szunita deszantosok.
  Tisztelt Magyar rendvédelmisek hamarosan sokan közületek egy fejjel alacsonyabbak lesztek.

  A németek osztràkok ezt tudjàk és be is vannak szarva.,De elöször ti mentek a vàgohidra.

  • kritikus szerint:

   A Szerb Horvàt Szlovén hatàron élök nem is sejtik ,hogy a balkàn felöl
   a halàl àtLöpi a hatàrt.
   Ezek akik most jönnek nem civilek nök gyerekek.
   Ezek leakarjàk vàgni a fejetek.

   Ezek a profi zsoldosok ketött tüszentenek a magyar rendörök a szélrozsa irànyàba szétfutnak.

   Orbànék ezt az infot megkaptàk,Erdogàn nem làtogat el Pécs melé.
   Erdogàn a szunita harcosokat küldi maga helyett.
   A magyar vezérkar menekülésre kész àllapotban.
   De ti ott maradtok.

   Imàdkozunk értetek,mert sokan megfogtok halni,ha a Balkànon összevont szunita csapotok àttörik a magyar hatàrt Germania irànyàba.
   Isten ovja a magyar civileket. Mindöröké àmen.

   Mikor a szunita zsoldosok àtörik a magyar hatàrt ne hösködj buj el a csalàdoddal,csak tranzitnak hasznàljàk orszàgotok.
   Ne szegülj velük ellen mert kivégeznek.

   • vitorla123 szerint:

    A kommunista fiatalok ellent fognak állni!Magyarországot meg kell védeni.Ez a mi hazánk.Ha kell szövetségeseket kell találni például orosz szövetségeseket,vagy Kínaiakat.Aki elbújik,az felkutatják és megölik.A déli határ a rendelkezésre álló erővel nem védhető meg.Aki ide betör az felkoncoljuk ott ahol feltaláljuk!Szemet szemért fogat fogért.Az agresszoroknak nincs kegyelem.

    • joco szerint:

     Magyarország a gov.hu szerint vagy 20 országban van jelen katonailag. Még Kongo -ban is ott vagyunk. Sokról semmi hírt nem adnak, de a kifizetéseknél ott a jogcím.

    • én szerint:

     Mint a 150 amennyi van ?? Na az nagy segítség lesz 😀

   • 1tothgabor szerint:

    Elsőként leközlöm, hogy mi folyik a színfalak mögött. Továbbá ez lesz az utolsó írásom.

    Minden kazár el lesz távolítva a Föld felszínéről, az hogy hová mennek, az még függőben van.
    Minden muszlim vétkezett Allah színe előtt. Nem fog nekik megjelenni, mert egy hamis Allahot követtek. A szélsőségesek miatt mind az 1,7 milliárd muszlim a Vénuszra lesz áthelyezve, gyógyulás és oktatás végett. A Föld felszínén nem fognak maradni, mert nem testvérként viszonyultak a nem muszlimokhoz.

    Szeptember elsején átveszem Európa felett az irányítást.
    Szeptember elsején átveszem a Föld felett a védelmet.
    Szeptember elsején európa nemzetállamainak katonai vezetőit kivégeztetem hazaárulás vádjával.

    https://youtu.be/MyzkeHEzFXU

    • kritikus szerint:

     Ez nagyon jo terv vilàgot irànyito uram.
     Csak egy valamit felejtett ki.
     A bab termelést globàlisan bekell tiltani,mert biogàzt termel.és zàrt térben roppant kellemetlen.

     Isten legyen irgalmas a babfogyasztokkal az ujvilàgrendben,mert a szabadkömüveség nem türi a zàrt térben a büzt.

 3. joco szerint:

  Erdogan nem tesz keresztbe Israelnek, hiszen Erdogan is Netanjahu rokona.

 4. vargaistván szerint:

  Azért nem igazán értem hogy egyesek még miért mondanak olyan baromságot hogy baloldali fiatalok majd megvédik az országot…azzok a fiatalok kik készülnek a fegyveres harcra-többségük jobboldalu beállitottságu…..de ezzen kár vitatkozni mert a baj ott van hogy fehér fiatalok többsége nem is akkar harcolni s még harcolni készek nagy többsége is felkészületlen……de muszlimok is csak bábuk-szerepük polgár háboruk kirobbantása hogy bevethessék katonaságot-katonai irányitást hozzanak létre-majd utána háboru orosszok ellen….mai világban nem lehet kalasnyikovokkal háborut nyerni…lásd sziriát ahhol 6 orosz bombázo is micsoda pusztitást végez…márpedig beözönlö dzsihadistáknak nincs légierejük..

  • én szerint:

   Baloldaliak nincsenek is annyian, és nem is szervezettek.
   Ha nem esik az eső akkor sem megy baloldali rendezvényre 1000 ember sem .
   Nemhogy a fiatalok majd megvédik az országot ..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.