Alakul ez…!

Már a szabadságjogok megvonásáról értekeznek az M1-en

káp

Mindezt persze a terrorizmus elleni harc jegyében.

Kiss Álmos Péter, a Magyar Honvédség Kiképzési és Doktrinális Központ vezető kutatója szerint elkerülhetetlen, hogy az állam hozzányúljon a szabadságjogokhoz a terrorizmus elleni harc során.
A szakértő az M1-en szombaton arról beszélt, hogy nagyon fontos a megfelelő hírszerzés és a felderítés, de problémát jelent, hogy az államnak gyakran – az országban lakó idegenek mellett – saját állampolgárai után is kémkednie kell.
Ezt viszont a törvények szigorúan korlátozzák, ezért újra kell gondolni e jogszabályokat – fogalmazott, hozzátéve: garanciákat kell biztosítani arra, hogy a vészhelyzet megszűnése után a szabadságjogok korlátozását feloldják.
(mno)
Bal-Rad komm: A terrorizmus-FOGJUK FEL VÉGRE!-nem okvetlenül “azt” jelenti! A terrorizmus a döbrögista fogalomtárban minden olyan, ami a hatalmukat veszélyezteti!
“AZ ELLEN” a terrorizmus ellen, amivel a horda MOST RIOGAT-SEMMIFÉLE INTÉZKEDÉS NEM TÖRTÉNIK!
Viszont “ARRA” HIVATKOZVA korlátlan jogkörökkel kívánja magát fölruházni a NER!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Alakul ez…! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Fergeteg11 szerint:

  Admin +1!

 2. Vak Bottyán szerint:

  Valójában ezek tesznek terrorista lépéseket a magyar állampolgárok ellen. “Az államnak gyakran a saját állampolgárai után is kémkedni kell”. Be vagytok szarva, Peti?

 3. Smith szerint:

  “…saját állampolgárai után is kémkednie kell.”

  Ó, mi is figyelünk ám titeket. Vegyük példának a miniszterelnököt, aki a franc tudja miért, de különösen vonzódik a homoszexuálisokhoz, pedig keresztény-konzervatívnak nevezi magát. A főtanácsadójáról, Arthur J. Finkelsteinről eddig is köztudott volt, hogy homoszexuális házasságban él, és a férjével gyereket is nevelnek. Ám most Orbán kedvenc produceréről is kiderült, Desmond Child szintén homoszexuális házasságban él, de ők egyből két gyereket is nevelnek. A miniszterelnök átveri az egész országot a nemzeti, keresztény és konzervatív süketelésével, pedig valójában kozmopolita és neoliberális. Végül is közölte velünk, hogy nem arra kell figyelni amit mond, hanem amit csinál.

 4. Öcsi szerint:

  Biometrikus személyigazolvány, Chip a kézfejben ,a jövő elkezdődőt.
  A nagy testvér mindenkit figyel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.