Szíria

A világ elsőszámú latorállama-az USA-további lépéseket foganatosított a szíriai helyzet esetleges nemzetközivé való konfrontálódása érdekében. El-Hassaka városában ismét összecsapások zajlanak már három napja a szír kormányhadsereg, és az USA által apanázsolt YPG-kurd milíciák között. Mint kiderült, a buliban amerikai különleges egységek is részt vesznek, a TÖRVÉNYES SZÍR KORMÁNY HADSEREGE ELLEN, SZÍRIA TERÜLETÉN!

Ezeknek az agresszor erőknek a védelmében tegnap két amerikai F-22-es repülőgép SZÍRIA TERÜLETE FÖLÖTT, (tehát szír légtérben) A SZÍR LÉGIERŐ KÉT VADÁSZGÉPÉT KÖZELÍTETTE MEG VESZÉLYESEN! A szír gépek nem vállalták fel a konfrontációt. Rádiókapcsolat felvétele nélkül távoztak! Incidens így nem történt!
Ismét felvetődik az USA pofátlan és agresszív magatartásából eredő kérdés: milyen alapon formál magának jogot az USA egy független, szuverén állam területén, annak jóváhagyása-beleegyezése nélkül harci cselekményeket végrehajtani? Arról nem is szólva, hogy műveletei a független és szuverén Szíria katonai ereje ellen irányul!
Tegnap délelőtt az orosz haditengerészet a Fekete-tengerről mért robotrepülőgépekkel csapást az Aleppo közelében fekvő Dar Taaza település melletti latorbázisokra. De nem csak ott, hanem más egyéb helyeken is.
A “Ziljonnüj Dol” és a “Szerpuhov” cirkálókról útjukra küldött “Kaliber” rakéták török terület fölötti folyosókon haladva célpontjaik felé, az an-Nuszra banda számára okoztak meglepit, és komoly károkat-tájékoztatott az orosz Honvédelmi Minisztérium.

Tegnap este a szír különleges egységek (“Tigris”) rendkívül masszív tüzérségi előkészítés után elfoglalták az al-Ramouseh terület legmagasabb pontját, a “Tal al-Acre” hegyet, és megkezdték a tüzérségi eszközek telepítését. Közben az orosz légierő folyamatos támadásai megadályozták a bűnbandák erőátcsoportosítását. A próbálkoző bűnbandák rengeteg egyede ott pusztult, köztük több “jelesség” is.

alra

A hegyre telepített tüzérség pedig ma reggel megkezdte a latorerők bombázását.
Korlátlanul képesek belőni a Khan Touman-Ramouseh utat, amely eddig a pribékek utánpótlási vonala volt.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. én szerint:

  Itt a várt ellentámadás, egy Hezbollah hadosztály van Ramouseh csomópontnál.
  Másfél hete mozgósították őket Libanonban , mostanra értek be .
  A kurdok azért támadják északon és keleten a szír kormány erőket, hogy elvonják a csapataikat Alepótól. Tegnap fura mód felbukkant a a Rampusehi folyosónál egy egység, a lázadók oldalán, akiknek a vezető mind kurdok voltak, tegnap haltak meg
  ( nyilván mind kurd , az egész alakulat )
  Ebből látható, hogy most a lázadók vannak bajban , az usa támogatta kurd milicisták már az usa támogatta lázadó mérsékelt kannibálok oldalán harcolnak.
  Egyébként nem új dolog hogy a pesmergánál nyugati katonák is vannak, sok az amerikai, sőt magyraok is vannak ott. Volt velük egy tévériport.

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&ved=0ahUKEwjBi6i6yc_OAhXE1RQKHfU0BTEQFgg_MAQ&url=https%3A%2F%2Flug24.ru%2Fkiev-nazval-usloviya-dlya-zaxvata-rossiej-suxoputnogo-koridora-v-krym%2F&usg=AFQjCNGbPp6w7ezDmQ12fj5TbWA69Pssxg Jevgenyij Marcsuk, a Minszki három oldalas Ukrán képviselője úgy nyilatkozott, hogy oroszország a Krímből vezető szárazföldi ut-koridoron kénytelen lesz légierőt és tűzérséget használni. Erről egy interjuban nyilatkozot az “Ukroform” ujságíróinak . Marcsuk nyilatkozata után úgy tünik,hogy a mariupoli térségnek megnövekedet a komoly stratégiai jelentősége Oroszországgal szemben. ” Moszkvának a közeljövőben ezen a szakaszon nincs esélye az áttörésre” Nálunk már minden ott van, minden a helyén van- tűzérség, stb. el van minden aknásitva, amit kel. Két és fél év után a katonáink mindent elrendeztek. Ha Oroszország próbálkozna, hatalmas károkat szenvedne el”,nyilatkozta. Ez nem függ össze a jelenlegi cikkel.

 3. Próféta szerint:

  Az amerikai különleges egységek találkozhatnának az orosz különleges egységekkel és az F-22-es repülők az S-400-as rakétákkal…. csak, hogy a helyükre kerüljenek a dolgok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.