Aljadékok

Így szedték le a robbanómellényt a 12 éves dzsihadistáról

Videofelvétel jelent meg arról a 12 éves gyerekről, aki robbanómellénnyel készült tömeggyilkosságra az Iszlám Állam utasítására az iraki Kirkukban vasárnap.

önm

A videón az iraki biztonsági erők tagjai eltávolítják a gyermekről a robbanómellényt. Miután rájön, hogy nem fog robbantani, azonnal elsírja magát. A mellényt később egy ellenőrzött robbantás keretében hatástalanították.
Egy 12-14 év közötti gyerek hajtotta végre szombat esti öngyilkos merényletet a Törökország délkeleti részén lévő Gaziantepben. A robbantásban legkevesebb ötven ember meghalt és legalább 100-an megsérültek.
A kirkuki vasárnapi merényletet is egy mártír dzsihadistával tervezték végrehajtani, de a szintén 12 és 14 év közötti gyereket sikerült azelőtt “hatástalanítani”, hogy detonálhatta volna robbanómellényét.
Még nem tisztázott, hogy a gyerek magától akarta-e végrehajtani a terrortámadást, vagy az Iszlám Állam kényszerítette. A dzsihadisták – a Boko Haramhoz hasonlóan – gyakran erősítenek bombákat gyermekekre, akiket azzal fenyegetnek meg, hogy kivégzik családjukat, ha nem követik pontosan a terrorcsoport utasításait.

A fiatal elfogása előtt pár órával egy másik, hasonló öngyilkos merénylő robbantott ugyanebben a városban, itt azonban a szombati mészárlással ellentétben nem voltak áldozatok a merénylőn kívül.
“Veszélyes kampányba kezdtek Kirkuk ellen” – mondta a vasárnapi dupla robbantási kísérletről egy kurd biztonsági tisztviselő a kurd Rudaw hírügynökségnek.
(hirado)
Bal-Rad komm: Íme a kivédhetetlen veszélyforrás! “Az ártatlan gyermek”! Akiket-pl. McCain szüleménye, az ISIS-minden gond nélkül felhasznál eléggé aljasnak nem minősíthető céljaira.
Ezeket a gyerekeket vagy elragadják szüleiktől, vagy árvák lévén “fölkarolják” őket a disznók! Hat-nyolc-tízéves gyerekekről van szó. Néhány évi tartás alatt teljesen eluralják a tudatukat, és gyilkoló biorobotokká formálják őket, akik egy jelre teljesítik Allah parancsát.
Senki nem tudja megmondani, hogy Európába mennyi érkezett meg közülük!
Abban viszont biztosak lehetünk, hogy ITT VANNAK! Abban is, hogy készülnek a mellények! Gyerekméretben-nekünk!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Aljadékok bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Limbó-hintó szerint:

    Ezt a kölköt is gyilkosságra nevelték, és az is fog majd egyszer lenni belőle

  2. Zls-179 szerint:

    Az igazi gyilkosok azok akik az MK ultra különböző változataival kimosták szerencsétlen gyermek agyát, és mellette még teletömték mindenféle drogokkal, és már nem tudja hogy ki is Ő valójában!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.