Donbassz

Az ukránok elé is ragyogó jövőképet festettek hazaáruló vezéreik, amikor a Rada (parlamentjük) 1991 augusztusában-közvetlenül a Mihail Gorbacsov szovjet elnök elleni sikertelen puccs után-kikiáltotta a függetlenséget. 1991 decemberében az Oroszország után a második legfontosabb szovjet tagköztársaság lakói az igenek több mint 90 százalékával megerősítették, hogy saját államot akarnak. (Az ugyanekkor megtartott Kárpátalja referendum döntését viszont valamiért AZÓTA SEM!-igyekszik Kijev végrehajtani!)

Az ukrán alattvalók 76 százaléka ma már úgy véli, hogy az állam vezetése az országot rossz irányba tereli. Az egykor 52 millió fős lakosság mára 43 millió főre csökkent, s a tendencia továbbra is folytatódik.

uki

Viszont az ifjú alattvalók ideológi képzése minden sznten rohamtempóban zajlik. Az alábbi videon gyerekek Kijev melletti fasiszta agymosótábori foglalkoztatása:

A Nyugathoz és annak jólétéhez való közeledés reménye eddig nemhogy nem teljesült be, hanem a válság állandósult, és tovább mélyül. Függetlenül Donbassztól, bár kétségtelen, hogy a háború nem kevésbe kerül. De ha háború nem lennek-A RÁVALÓT ÚGYIS ELLOPNÁK! A gyenge állami intézmények minden egyes politikai földindulással csak tovább gyengültek-fordított arányban a rablóelit befolyásának erősödésével és gazdagodásával.
A Nemzetközi Valutaalap kimutatása szerint Ukrajna a maga 1790 eurós egy főre jutó átlagjövedelmével Moldova után a kontinens második legszegényebb országa.
Maradék-Ukrajna mostanság Döbrögisztán vajdasággal verseng a legkorruptabb európai állam kétes címéért.
Az éppen aktuális kijevi helytartó-Valcman Nyalókakirály-és ilyen-olyan udvartartása TERMÉSZETESEN minden bajaik okát a zoroszok ármánykadásában látják, és hirdeti is! Nem múlik el nap, hogy Petro Valcman és körei, valamint a fasisztoid banderista többségű kijevi rada valamelyik prominense ne ordítaná bele a világba-többnyire vodkagőzős fejjel-, hogy Oroszország a közeljövőben le fogja rohanni, majd pedig megszállja az uradalmat. Legutóbb tegnap tette ezt meg Valcman. Grojszman miniszterelnök pedig lelkesen rátromfolt. Ezért aztán roppantul szükséges, hogy újabb katonákat sorozzanak be a hadseregbe. Szerintük!

band

Bár az amerikai hírszerző szervezetek szerint is alaptalanok azok a híresztelések, melyek szerint Oroszország Maradék-Ukrajna lerohanására készül, s akár atomfegyvert is bevetne Kijev ellen.
Még a Pentagon is azt állítja, hogy a kijevi lakájmédiákban megjelent rémhírekkel ellentétben ők nem látnak semmiféle közvetlen fenyegetést a valcmani birtok ellen.
Az amerikai felderítők folyamatosan figyelik az orosz hadsereg minden egyes lépését és semmi jelét nem észlelték annak, hogy Oroszország Maradék-Ukrajna ellen fenekedne.
Donbasszban “amúgy” minden a régi! Bár a holnaputáni “Függetlenség Napja” ünnepi készülődés mintha kihatott volna Valcman ordashadának szorgoskodására. Nem hagytak ők fel a népköztársaságok ágyúzásával, csak “alapjáraton” gyilkolásztak.

kép

Donyeck “Kirov” és “Petrovszkij” kerületeiben egy-egy helyi civil halt bele a latortüzérség terrortámadásaiba tegnap.
Jaszinovatajában és Zajcevoban összesen hat civil sebesült meg súlyosan, hasonló okokból.
Tegnap Zajcevoban osztogatott segélyeket az “Angel” zászlóalj.

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Oroszország az oroszoké! Velünk ellentétben ők megtudják valósítani.Ukrajna mindíg Oroszország része volt,még ha tagállamként akkor is. Úgy legyen a jövőben is.Sajnos n em mindenki így látja.Pedig nekünk a nyersanyagellátásunk tőlük függ!

 2. Smith szerint:

  “Maradék-Ukrajna mostanság Döbrögisztán vajdasággal verseng a legkorruptabb európai állam kétes címéért.”

  Vagyonvesztést tekintve lassan leköröznek minket az ukránok, pedig mi már most is a legkorruptabb afrikai gyarmatokkal versenyzünk.

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0ahUKEwjkkueCi9XOAhUBvRQKHYkKBOEQFggrMAI&url=http%3A%2F%2Fcrimea-news.org%2Fnews-noworussii%2F126853-sbu-diversanti-dnr-podgotovili-1875-kg-trotila-dlya-togo-chtobi-sorvat-prazdnovanie-dnya-nezavisimosti.html&usg=AFQjCNHLLei5RmYVYN1hArO648FI5PBT9g Hogy ne legyen a galiciaiaknak dögunalmas álandóan az oroszokra kenni mindent, változtattak a retorikán, egyenlőre, meg, hogy legyen okuk az ágyuzásra, aknavetőzésre. A VSZU azt találta ki, hogy a DNR diverzánsai,-szabotőrei- mintegy 1875 kg (!!) trotilt akartak felhasználni,-robantani- a Galíciai függetlenségi ünnepségeken. Aláb fényképekel “bizonyitja” az álitását.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.