“Gyünnek a zoroszok!”

“Riadót fúj” a német kormány – támadnak az oroszok?

nékor

Elárasztotta a lengyel sajtót a hír, miszerint a német kormány a háborús készülődésre emlékeztető törvényt terjeszt a parlament elé. Az orosz hadsereg ugyanis Lengyelországon keresztül érheti el Németországot. Állítólag más van a háttérben, de a lengyeleknek erre is van tippjük.

A német kormány azt fontolgatja, hogy élelmiszer és víz felhalmozására kéri a lakosságot egy esetleges katasztrófahelyzetre való felkészülés jegyében – idézte számos lengyel lap mellett a CNBC a Frankfurter Allgemeine Sonntagzeitung cikkét.
A német újság az úgynevezett “polgári védelmi koncepció” című kormány-előterjesztésről írt. Ez az anyag szerdán kerülhet a kabinet ülése elé. Ez az első civil védelmi tervezet a hidegháború vége óta, a kormány még 2012-ben adott megbízást a kidolgozására.
Spájzoljanak vasszert!
A terv szerint a német háztartásoktól elvárnák, hogy tartsanak otthon személyenként tíz napra elegendő élelmiszert és tíz liter ivóvizet, amely nagyjából öt napra lenne elég. Emellett készpénz- és energiaellátási tartalékról (valószínűleg elemlámpákról) is gondoskodniuk kellene.
A dokumentum értekezik a lakosság kapcsolatának erősítéséről, egy riasztórendszer kialakításáról, az épületek megerősítéséről és az egészségügyi ellátó rendszer felkészítéséről is. A hadsereg és a civilek kapcsolata a náci múlt miatt különösen érzékeny kérdés Németországban.
A sajtó csak találgatja, mi indíthatta a kormány háttérapparátusát a javaslat kezdeményezésére. A CNBC megemlíti, hogy a múlt hónapban két iszlám szélsőséges tinédzser hajtott végre terrortámadást az országban.
Pánikban a lengyelek
A lengyel média már vasárnap kiemelt helyen foglalkozott a német lapértesüléssel, amelyet átvett a PAP hírügynökség. A tekintélyes Gazeta Wyborcza mellett a Wprost, az Onet.pl. és más sajtóorgánumok is helyet adtak a hírnek. A találgatások is elindultak azzal kapcsolatban, mi lehet a háttérben.
Az első ötlet szerint esetleg a kalinyingrádi orosz enklávé és Lengyelország között kialakult feszültség lehet a háttérben. Mindkét fel megnehezítette az utóbbi hetekben a kishatár-forgalmat, pontosabban Varsó csak meghosszabbította a júliusi keresztény világtalálkozó idejére bevezetett biztonsági intézkedéseket. A lengyelek azért pánikolnak, mert egy Németország elleni orosz támadás előbb az ő országukat tarolná le.
A spájzban vannak a törökök
A másik tipp szerint belbiztonsági aggodalmak állhatnak a berlini kormány ülése elé kerülő előterjesztés mögött. Még a Stasinak sem sikerült az, ami a török titkosszolgálatoknak, az elhárító szervezetek tehetetlenek – írta német forrásokra hivatkozva Andrzej Kublik a lengyel Gazeta.pl-ben. (A Stasi a Német Demokratikus Köztársaság állambiztonsági minisztériuma volt, amelynek ügynökei mélyen beépültek a szocialista állam társadalmába – a szerk.)
A lengyel szerző a Welt am Sonntagban is megjelent információra utalt, amely szerint több száz olyan ügynök tevékenykedhet Németországban, akik az ottani török közösséget ellenőrzik. A lap egy biztonságpolitikával foglalkozó német politikusra hivatkozik, aki szerint a török állami hírszerzés (MIT) 800 tiszttel dolgozik Nyugat-Európában, ezek többsége Németországban tevékenykedik.
A polgárháború exportja?
Emellett a hírek szerint a török szolgálatoknak sikerült körülbelül hatezer informátort is beszerezniük. A német belbiztonsági szolgálat képtelen megbirkózni ezzel a helyzettel. Ez az a hálózat, amelyet a lengyel publicista szerint még a kelet-német Stasinak sem sikerült kiépítenie a hidegháború idején
A német szakértők emellett felhívják a figyelmet arra is, hogy a török társadalom megosztottsága átszűrődik a németországi török közösségre is. Ez azzal a veszélyhellyel a török politikai harcok átterjedhetnek német területre, amivel nehezen tudná felvenni a harcot az ország titkosszolgálata, illetve rendőrsége.
(napi.hu)
Bal-Rad komm: Germánia kormánya aligha az orosz hadseregtől retteg! Ha ilyesmitől tartanának, aligha ivóvíz meg élelmiszerkészletezésre buzdítanák a Ribanc alattvalóit!
A török-iszlám veszedelem bizony sokkal reálisabb! Ezt viszont köszönhetik Európa népei Germánia Ribancának, és az EU-felelőtlen, léha vezetőinek.
És ha kitör a balhé!-na akkor “gyünnek a zoroszok”! Talán! Germán könyörgésre, Európa megmentésére!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Gyünnek a zoroszok!” bejegyzéshez 21 hozzászólás

 1. Pex szerint:

  Legalább a német határig eljöhetnének az oroszok. Akkor kb rend lenne.

 2. Pierre szerint:

  De most komolyan jobban teszem ha elkezdek tanulni oroszul? Jól jöhet még? Esetleges nagy háború elöl meneküljek keletre?

  • én szerint:

   Elég ha annyit tudsz oroszul, ja pazsalujszta szto gramm vodki , és nem bántanak nyugi 😀

 3. én szerint:

  Német hírekből ez úgy jött le, egy nagy, több célpont elleni terrortámadástól félnek.
  Megbénulna a víz ellátás, és a közlekedés .
  Hogy ez egy polgárháborús helyzet miatt is kialakulhat , az is biztos. napok óta keringenek az osztrák sajtóban is pletykák egy lehetséges polgárháborúról ( kormányzati kijelentések voltak erről )

  • Smith szerint:

   “Hónapok óta érkeznek hozzánk a rémisztő hírek Németországból, melyeket a fővonalú média mélyen elhallgat. Olyan hírek jutnak el szerkesztőségünk tagjaihoz, melyekből egyértelműen kiderül, hogy Németországban a légkör polgárháború bekövetkezését sejteti. Nevét – biztonsági okokra hivatkozva – nem vállaló, német aktivista adott válaszokat kérdéseinkre, melyekből kiderül, hogy a német ifjúság nem hódol be a betolakodóknak és az ellenállás útját választja.”

   Az interjú címe: Az ellenállás útján. Mindenki megtalálja az Új Erő honlapján a teljes interjút. (Linkelni sajnos nem tudok, mert akkor nem jelenik meg.)

   • TERMIN8ATOR szerint:

    Tisztelt Smith ! Elolvastam az ön hozzászólását, a fősodratu MTV1-es is emlitette a Germániai spájzolásra való felszólitás tényét. Ön leírt egy linknek a nevét, amely imigyen hangzik :ÚJ ERŐ. Nos én kiváncsiságból rámentem. NEKEM MEG JELLENT. Enyhén szólva az a link egy RASSZISTA, szerintem FASISZTA, NYILASKERESZTES link, amely vetekszik a Hitleri MAIN CAMPF (ha tévesen írtam le, elnézést,nem vagyok a fasizmus, rasszizmus terén jártas,NEM IS AKAROK, semilyen test részem nem hajlik a FAJ GYÜLŐLETRE) ideológiájával, ugyan azt tükrözi a BETYÁRSEREG cimü web oldallal együt. Embere válogatja saját részére a veboldalakat. Ez a saját magán véleményem eről a két web oldalról, senki emberfiát nincs szándékomban befolyásolni !

    • M G Miklós szerint:

     T. Termin8átor!
     A történelem folyásait végig tekintve a minimum Rothschildok megjelenése óta Európa XVII-XX. Századi forradalmait ők irányították és tartották kézben. Ezért a régi elnyomó rendszerek helyett újak jöttek létre, csak a megnevezésük változott, és a hatalom a mindenütt a fajtájuk kezébe került.
     Minden háborút és viszályt támogattak, miközben még horribilisabb vagyonra tettek szert. Ma már szinte az egész glóbusz a kezükben van.
     Nyilvánvaló ezek után Európa népeinek jó keresztény módjára a kődobálást kenyérrel kellene viszonozni, majd fejünket hős hódítóik előtt önként lehajtani,hogy el ne fáradjanak annak lenyiszálásában.
     Magyarországon csak a nemzeti jobboldali erők képesek olyan szervezeteket létrehozni, melyek harcképesek lehetnek. A fasizmus,nácizmus születéséről pedig annyit,hogy azt maga a cionizmus szülte, mint ahogy a holokausztot is. És ez a „holokausztot” megszenvedett nép legyarmatosította a világot. Európát nem a bevándorlók, nem a hódítók, hanem a nemzetek nemzettudat nélküli tagjai fogják elpusztítani. Ha védem a fajtámat az nem rasszizmus, fasizmus, nácizmus. A behatoló ellenség bármely formában is jelenik meg, az bizony söpredék. Közéleti személyiségek rendszeresen tesznek magyar gyalázó kijelentéseket, tesznek közzé írásokat, ocsmánysággal teli irodalminak nevezett anyagokat, és hoznak létre nép ellenes törvényeket, mozgalmakat, szervezeteket.
     A gyarmatosítók az országot minden formában megszállták, nem ők a fasiszták, nácik, rasszisták?
     Európa bevándorlói minek minősíthetők?
     Nos hozzon létre a baloldal egy ütőképes erőt, ha tud/Ennek én is örülnék/. De nem tud, mert képtelen az internacionalista hazugságaitól, és a marxizmus antinemzeti politikájától megszabadulni.
     Ez volt kezdettől baj a Munkáspárttal is. A holokauszt áldozatai fontosabbak voltak, mint a nemzet áldozatai, mint ahogy Istvánnak fontosabb volt Saul egyháza, mint a népe szabadsága.
     Nos ezért tart a baloldal ott, ahol van(sehol). Egyáltalán örülni kellene annak, hogy vannak olyanok, akik még harcolni akarnak – igaz ők tényleg magyarok.

     • Limbó-hintó szerint:

      “képtelen az internacionalista hazugságaitól, és a marxizmus antinemzeti politikájától megszabadulni.”

      Míg az összes kelet-európai volt szocialista államocska amolyan “nemzeti soviniszta-kommunista szocializmust” építgetett (lásd Csehszlovákiát, Romániát), addig a hülye Kádár az Internacionalizmust fosta.

 4. ... szerint:

  Mindenesetre nem tartom megnyugtatónak ezt a helyzetet . Ha már ilyenre kérik , vagy inkább próbálják felkészíteni a lakosságot, akkor boritékolni lehet, hogy valami nagyobb volumenű esemény fog bekövetkezni. Más oldalakon is ez a téma, elég elgondolkodtató kommenteket tesznek fel!

  ” Javasolják , hogy a háztartások készüljenek fel alternatív világítási és fűtési megoldásokra: tartsanak otthon elemlámpát, gyertyát, gázpalackról üzemeltethető konvektort a szükséges tartályokkal, és legyen mindig feltöltve a házipatika, legyenek otthon tisztálkodó- és fertőtlenítőszerek arra az esetre, ha akadozna a lakosság ellátása. Azt is javasolják, minden otthonban legyen elemről működtethető rádió….”

  “Békeidőben” szokatlan a nagy hevület!…

  • én szerint:

   Én azt is javaslom, derék német polgárok, halmozzatok fel pattintott kő eszközöket, ez már a vég számotokra 😀
   Merkel muti megaszondta , szigorítják a fegyvertartást. Nosza , szakócársa fel ! 😀

 5. lacii szerint:

  Nos Igen .
  Ez a Szopoda része.
  A Jó nép meg eszi mint kacsa a túros rétest.
  Nincs itt semmi féle orosz veszély.
  Itt az van , hogy a sok “szarházi” Méltóságos. Háttérhatalmi szarkeverő (az összes politikussal együtt.
  Jól be vannak szarva, mert egy új világ jön pár héten belül.
  A Sok szarság amit eddig prédikáltak a népnek az rájuk fog száradni.
  Hogy húzzák az időt pánikot akarnak kelteni .
  Végül is megértem őket, mert a tetteiknek a jutalma most lesz a seggükbe nyomva.
  Lesz itt még rinyálás prüszkölés a sok hazugságuk miatt.
  De nem baj. Mindenki azt kapja amit másnak így vagy úgy adott.
  Háború sem lesz. Atomfegyverek hatástalanítva.
  Már nincs engedélyezve, hogy felrobbantva egyet is törést okozzanak a terekben és a dimenziókban .
  Viszont a Faragott lófaszok előkészítve , ami a seggükbe lesz feldugva.
  Persze csak is szeretetből Mint Anno a kereszténységben divattá vált Inkvizíció “nyalánkságai.”
  A Fenti mondataim nem tükröznek engem csak kijött belőlem.
  Ilyesmit nem is mondanék, még 537 forintért sem .
  Talán úgy mondanám, hogy Atyánk mindenkit szeretet és azt kapja amit “kiharcolt” magának.

 6. Öcsi szerint:

  A Nyugatnak lejárt a mandátuma és át kell adnia a stafétabotot Távol Keletnek és Kelet Európának. Nagy változások jönnek a világban amit nem mi döntöttünk el az egyszerű pór Nép. Mikor egy fejlettségi szintet elér egy társadalom, utána morálisan tönkremegy ha nem képes kordában tartani bizonyos dolgokat.
  És erre a sorsa jutott a Római birodalom anno.
  Az is lehet hogy egy nagy pénzügyi összeomlás fog bekövetkezni , ami mindent magával ránt. Németország is elvan adósodva és nem is kicsit. Mi lesz ha kidurran a globális lufi? A tőzsdéken a semmiből előallított hatalmas vagyonok elúsznak ,amit mindig a világ termelő alkotó rétege állított elő.
  Leáll a termelés a kereskedelem. Csőd ,zavargások, anarchia, munkanélküliség ,bűnözés, éhínség. A nagy bevándoroltatás is a globális színjáték része.
  Legalábbis én így látom. Az Orosz Nép testvére és nem ellensége Európának még ha sokan ezen is dolgoznak.

 7. Zls-179 szerint:

  Hatalmas változások előtt áll az emberi faj, és a föld nevű bolygó, ez szinte nem is lehet kérdés tárgya!Az a bizonyos világhatalmi elit sem tudja a változásokat megállítani, csakis késleltetni, és ez a bejelentés vagy inkább felszólítás, is ennek a része!

 8. TERMIN8ATOR szerint:

  Érzi a büdöst!

 9. Öcsi szerint:

  Tisztelet , hagyomány , tradició !
  Mindenkinek szép hetet kívánok!

 10. Frank Freedman szerint:

  “Likasztják már az égben fönn a rostát.
  s a csillagok tengelyét olajozzák
  szorgalmas angyalok.
  És lészen csillagfordulás megint,
  és miként hirdeti a Biblia:
  megméretik az embernek fia,
  s ki mint vetett azonképpen arat,
  mert elfut a víz s a kő marad,
  a kő marad…!
  ( Részlet: Vass Albert: Üzenet haza. c. verséből )
  Olvassátok el az egész művet!

  Szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.